Politika

Medojević: Đukanović je na čelu najveće kriminalne organizacije u Evropi

Milo Đukanović je na čelu najveće kriminalne organizacije u Evropi – Balkanske Konfederacije Organizovanog Kriminala, i on zna da je svaki dijalog i kompromis oko vitalnih nacionalnih interesa u Crnoj Gori, najveća opasnost po njegovu organizaciju i zato čini sve da onemogući neophodni dijalog i da podstakne sukobe, kazao je lider Pokreta za promjene i član DF-a Nebojša Medojević drugog dana službene posjete SAD.

Medojević se u Kongresu sastao i sa Stanom Holmesom predsjednikom fondacije CORE Felowship koja u saradnji sa US Senatom realizuje mnoge znacajne projekte, među kojima je najpoznatiji Molitveni doručak kao i sa bivšim Kongresmenima Bilom Sarpolisom i Bob Mc Even-om iz Savjeta za nacionalnu politiku.

“Mafiji su potrebni nestabilnost, etnički sukobi, da bi skrenula pažnju domaće i međunarodne javnosti sa šverca cigareta i narkotika i pranja prljavog novca kroz ulaganje u nekretnine i druge poslove u regionu. Šverc 20 tona kokaina, od čega je značajna količina trebala da završi na teritoriji SAD je ozbiljno upozorenje administraciji Donalda Trampa da odmah preduzme konkretne aktivnosti u cilju kreiranja potrebnog političkog i sistemskog ambijenta za održavanje prvih fer izbora na kojima ce demokratska opozicija smijenti vlast koja podržava šverc droge i kriminalizaciju regiona”, kazao je Medojević na sastanku.

Dodao je da hitno čišćenje biračkih spiskova od fantom birača, onemogućavanje zloupotreba državnih službi, fondova i institucija i upliv mafije i prljavog novca u kampanji i regulisanje medija mora biti zadatak neke tehničke Vlade koja bi imala mehanizme da sprovede ove reforme bez obzira na blokade DPS je preduslov za izbore.

“Ako toga ne bude opozicija nece izaći na izbore. To znaci da izbora neće ni biti. A mi imamo i snage i mehanizama da spriječimo da DPS organizuje izbore bez opozicije,” istakao je Medojevic

Medojević je upoznao da ce u saradnji sa partnerskim organizacijama u SAD, uskoro poslati pismo Predsjedniku SAD Donaldu Trampu u kojem će tražiti konkretne i efikasne akcije administracije SAD prema, kako je kazao, “mafijaškom režimu u Crnoj Gori koji stoji iza najveće i najopasnije transnacionalne narkomafije u Evropi koja ugrozava i vitalne nacionalne interese i bezbjednost SAD.”

Tokom posjete Kongresu Medojević se susreo i sa Lindsay Barski, zakonodavnom savjetnicom kongresmena Douga Lambourna, predsjendika Crnogorskog Kokusa u Kongresu, kojoj je prenio stavove o ključnim rizicima i prijetnjama po mir i stabilnost Crne Gore.

“Progon DF, prekid dijaloga oko fer izbora, politički uticaj mafije, korupcija, siromaštvo i bankrot javnih finansija ugrožavaju stabilnost zemlje”, kazao je on.

Medojevic se takodje sreo i sa Andy Branerom, savjetnikom za spoljnu politiku, kongresmena Jef Fortnerberya.

B.M.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Oriðinal
Gost
Oriðinal

Zato sto ti DPS nije dao obecanu funkciju direktora za proces masovne privatizavcije, ti sad pljuvas na svoju drzavu i naciju, sramoto jadna.

Bokelj
Gost
Bokelj

Medo brundo,ne ponasaj se ludo 😂

Mojsije
Gost
Mojsije

Razmisljanja,komentari i rezonovnja Medojevica su degradirana kao plod njegovog gubitka vremena i prostora .

Fileopg
Gost
Fileopg

i onaj piskutavi Milačić bi imao značajnije sagovornike …čuš savjetnik poslanika mu je najjači sagovornik… ešeka…

Princ od Konika
Gost
Princ od Konika

Debela laž, svi znamo da je do sada palo zbog kvara najmanje 30 cijinih aviona natovarenih tonama kokaina. Znamo da su Talijanska, Ruska , Japanska i Albanska mafija najjače na svijetu.
Mi svi da smo u jedan klan bilo bi nas malo, ali smo ipak jači od srba, to je tačno.

Bokelj
Gost
Bokelj

Dokaži !!!

Cokomoko
Gost
Cokomoko

Medo za dva mandata sto si sa Mandicem I prolazis census na glasove srba tvrdim na please ! Uspio si da pozovu tebe , Damjanovica na molitveni dorucakna kuvano jaje to je sve sto si obezbjedio of AMERIKANACA! Srbi glasajte Srbe I formirajte vladu I sa hitlerom Ali stitite nacionalne srpske interest to nek bude uslov svih uslova za vladu!… Više »

Konacno CPC!
Gost
Konacno CPC!

Medojevicu, neka te je sramota sto vani blatis svoju zrmlju i svog predsjednika! Mislisi da ce te ti ljudi zamo vise cijeniti zbog toga? Nece. Prezrece te, i neka ce.

Aloalo
Gost
Aloalo

Nista nijesi bolji.

niro
Gost
niro

Covjek zemunskog kln a,clan. Pljckaske grupe G17 iz Srbije, optuzen za oranj oara sa stolatemMikolicem i clan teroristicke organizacijne GRU.Sad vidi bitango ko si.

Konacno CPC!
Gost
Konacno CPC!

Ovaj Medojevic je pukao. Gori je onaj ko ga bira. To je nryrecni izdajnik CG. O mafiji on prica pausalno. Dje su mu ti dokazi, je li ih iko vidio?

Haris
Gost
Haris

“Ako toga ne bude opozicija nece izaći na izbore. To znaci da izbora neće ni biti.” aaahahahahahahaha izbori su na dobrovoljnom principu, ko neće – ne mora, ako retrogradna opozicija neće na izbore – još bolje, ionako samo uzimaju novce za NErad, paraziti. Prema tome – biće izbora i bez vas.

Haris
Gost
Haris

Sad da vidimo tužilaštvo, bilo je brzo da podigne optužnicu protiv crnogorske junjakinje Nikčević, sad da vidimo za medojevića koliko su hitri? A protiv jokića i perović iz Kotora još ništa zbog zaključavanja prostorija općine, što je zakočilo??

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Da je vise ovakvih u politici crnoj gori bi svanulo.ovdje ko pokusa da upali svijetlo ode u zatvor.a ovi vampiri po mraku dobro vrsljaju.istina boli.

Brat
Gost
Brat

Gdje si, Tragikomedijo, kućo stara? Kako ide to?

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

Medo, brundo, ne ponašaj se ludo…

Pop iša uDuklju
Gost
Pop iša uDuklju

Ziva istina.
Ko ne zna ,tome je pedlja izmedju ociju

Joo
Gost
Joo

Medo je vec jednom malo leskario u Spuzu zbog takvih izjava…..izgleda da mu fali cimer…….

obrad-mišo
Gost
obrad-mišo

Evo Medo otkrio Ameriku.

Joo
Gost
Joo

Postavljam pitanje Americkoj Ambasadi……..kako OSUDJENI terorista ima vizu da udje u Ameriku???!!!……..

Geneza
Gost
Geneza

Na koliko je osuđen? Nema ti Medo veze sa navodnim državnim udarom. Dps botovi, više ni sami ne znaju šta lupetaju

Lili Marlen
Gost
Lili Marlen

Ovo je portal aktivista DPS fuj djubrad

Joo
Gost
Joo

Geneza….jeli proglasen krivim ili jeoslobodjen optuzbi…..ajde batali se corava posla…..mora da si ti isto neki vojvoda, samo ne od koljenice, vec od nekog cevapa ili vesalice……

Skorpion
Gost
Skorpion

Ako ne da dokaze za svoje izjave hitno ga treba uhapsiti ovo je najveci prevarant na politickoj sceni.

Send this to a friend