Politika

Medojević: Jedva čekam reakciju ambasadorke SAD na imenovanje Aleksandra Šaranovića

Nebojša Medojević

Nakon što su mediji objavili da je Aleksandar Šaranović novi vršilac dužnosti direktora Obavještajno bezbjednosnog direktorata u Ministarstvu odbrane, reagovao je i predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević. On se pita da li ministarka odbrane Olivera Injac tražila bezbjednosnu procjenu od Agencije za nacionalnu bezbjednost.

“Jedva čekam reakciju Ambasadorke Sad @USAmbMNE na imenovanje Aleksandra Šaranovića za sefa Vojne obavještajne službe. Nadam se da je ministarka Injac tražila bezbjednosnu procjenu od ANB. Da li će Šaranović dobiti NATO bezbjednosnu dozvolu za pristup tajnim podacima”, napisao je Medojević na Facebook-u.

<<<Da li je bezbjednosni sektor Crne Gore kompromitovan?>>>

Podsjetimom, CdM je danas objavio da je protiv majora Vojske Crne Gore Radula Čovića, koga je Šaranović postavio za svog saradnika, vođen postupak zbog sumnje da je zloupotrijebio položaj u Vojsci Crne Gore dok je bio u štabu NATO-a.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
5555
Gost
5555

E moj Medo,koliko je takvih…nemoj da se pravis lud…eto ti ih pored tebe sjede u skupstini …ne dvojica, no ih ima malo vise…i ti to znas jako dobro i jos ih branis i aminujes sve sto rade…vrijeme je majstorsko reseto…sve ce izaci na vidjelo…no polako…bice veselo…

Boka
Gost
Boka

I ja tebe pitam Medo,URA i PZP su suverenisticke stranke i zasto ste u takvom drustvu koje rade protiv svoje drzave,EU,NATO-a…..

Mitar
Gost
Mitar

Ne treba ti on nista no cu ti ja odgovorit: NIJESU! Kako? Pa nije bitno ono sto govore nego ono sto rade, a oni rade za Srbiju protiv CG! Jednostavno!

Mićo
Gost
Mićo

Medolino,ti do 12 mrzis sebe,posle 12 svakoga.Što ti je jado jadni.Mislio si ti da vodiš ANB.Da maknes svoje tragove iz kriminalne prošlosti.Da izbrišes sastajanja sa vodjama Zemunskog klana u Šilerovoj.Kasno sad Medo,Dritan Vas sve odradi polako.

MarshalDuklje
Gost
MarshalDuklje

Postupak je vodjen !?.I sto je bilo ?

Sasa
Gost
Sasa

Medo Bajden je sad presjednik Amerike,samo da znas da njemu nijesi cestitao pobjedu.Malo si pogubljen pa rekoh da te obavijestim.A za ove tvoje nista novo,izdat ce sve i svakoga za saku rubalja ili dinara,to valjda znas iz sopstvenog iskustva.

Učo
Gost
Učo

Medo ima ona poslovica ,,sa kim si onakav si” ,zato nemoj da nam prodaješ maglu. Ako imaš nešto opipljivo a nije ispravno znaj da je lopta u tvojem dvorištu,to se lako rješava ,jednim No Klikom na taster.

Kamala
Gost
Kamala

Ode ti ambasadorka.

The Stig 🇲🇪
Gost
The Stig 🇲🇪

Medo cirkusant.

Mila
Gost
Mila

Medo, vrijeme je da trazis ostavku vlade poslije ovoliko komentara na njen rad. Nista ti se ne svidja. Ako mislis da si u pravu digni glas u Skupstini a ne preko novina.

AABB
Gost
AABB

ko pita tebe sto ti si jedna obicna bitanga.

Berane
Gost
Berane

Scandal šta reci drugo ! Postadosmo neka mala afrička država dje pirati vode glavnu rijec !

Nezgodno
Gost
Nezgodno

A dosad nijesu!? Dobar si vic ispričao!

Bulatovic
Gost
Bulatovic

Ovo sad Rusi kontrolisu nacion.bezbjednost u Crnoj Gori??
Ili mi se cini?

Send this to a friend