Politika

Medojević kažnjen deset odsto od septembarske plate

Medojević

Skupštinski Administrativni odbor donio je danas odluku kojom se poslanik Demokratskog fronta Nebojša Medojević kažnjava deset odsto od septembarske plate, zbog opomene koja mu je izrečena na jednom od proljećnjih zasijedanja.

Prethodno je poslanica DF-a Branka Bošnjak predložila da se odloži izjašnjavanje o novčanom kažnjavanju poslanika, zbog ranije izrečenih opomena tokom sjednica Skupštine.

Ona je to zatražila jer je, shodno materijalima koji su im dostavljeni iz Skupštine, predviđena rasprava o dva prijedloga koja se odnose na Nebojšu Medojevića i pokojnog Koču Pavlovića.

Na to je predsjednik Administartivnog odbora Ljuiđ Škrelja rekao da nije korektno da žive i mrtve stavlja u istu ravan, te da ne zloupotrebljava zapisnik koji je nekoliko mjeseci u proceduri.

“Pokušavate da mi crtate metu kod porodice Pavlović”, kazao je Škrelja Bošnjak.

Ona tvrdi da se Medojević kažnjava zbog dobacivanja s mjesta, te da ista pravila za kažnjavanje ne važe za sve, i dodala da je bilo primjera da su dobacivali i poslanici vlasti pa nisu bili kažnjeni.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zber
Gost
Zber

Znači DF-ovce kaznjavaju zato što dolaze na skupštinu, zbog izgovorene riječi, a Demokrate niko ne kažnjava zato što odsustvuju. E pa svašta.

marius
Gost
marius

Pala muva na Meda!

Škrelja ćutuk
Gost
Škrelja ćutuk

Bravo, bravo!

Velimir
Gost
Velimir

Barska poslovica

NBA
Gost
NBA

OOOOOOOOO! STO STE GA NAGRDILI!

Terra nova
Gost
Terra nova

A nagrdili su ga – Medo puna ka brod.

Joo
Gost
Joo

Pun ko brod….dolara iz Rusije….pa od onih silnih stanova pokupovanih po BG, kirije……pun je Medo nema vise kud……

gost
Gost
gost

eto poslanici vlasti nisu bili kaznjeni draga branka,ali medojevic jeste. i sta je tu sporno? treba da se kazni svako ko dobacuje smjesta i ko ulazi drugome u rijec. cak bih ja isao dalje i razrijesio bih ga javne funkcije dozivotno. jer taj ko nema kulturu dijaloga taj i ne smije biti javna licnost.

Ida
Gost
Ida

Prvo zaviri u pravopis, pa komentariši druge. Nemaš elementarnu pismenost.

gost
Gost
gost

ida@ ne brini ti za moj pravopis. sa 8razreda skole na drugom jeziku imam pravopismenosti dovoljno da bi cak i ti razumjela sto sam htio reci hehehehe

Budo
Gost
Budo

Dobro je nisu mu ukinuli platu

Send this to a friend