Politika

Medojević: Krivokapić brani Đukanovića i Katnića, preči mu Brisel od naroda

Nebojša Medojević

Predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić brani Mila Đukanovića i Milivoja Katnića, saopštio je danas predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević, nakon što je premijer izjavio da bi se izglasavanjem tužilačkih zakona bez konsultacija sa partnerima prešla crvena linija u odnosima sa Evropskom unijom.

Medojević je istakao da je važno da se šverc droge i cigareta odvijaju nesmetano.

“To je znak da EU integracije idu po planu mafije. Krivokapić pravi alibi, preči mu Brisel od naroda: Ako rasformiramo SDT, kazniće nas EU”, poručio je lider PzP.

<<<Krivokapić: Brisel jasan – ovakvim usvajanjem tužilačkih zakona bismo prešli crvenu liniju<<<

Podsjetimo, Krivokapić je ranije danas, u vanrednom obraćanju javnosti, istakao da je stav svih u Vladi da su izmjene zakona o tužilaštvu neophodne, ali da je njihova obaveza da prilikom donošenja sistemskih zakona koji se tiču vladavine prava konsuluju partnere.

“A to znači da treba imati širu raspravu, uključiti eksperte EK i uvažavati mišljenje Venecijanske komisije”, poručio je Krivokapić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ebabil
Gost
Ebabil

Srusi medo indirektno vladu ….😀😀😀

expert123
Gost
expert123

I pored histerije koja je zahvatila Meda i frontovce zbog neusvajanja tuzilackih zakona izgleda nema nista o toga. Ozbiljno se shvatilo upozorenje iz Brisela. Dobro bi bilo da ovo piotanje skinu iz dnevnog reda u interesu ove drzave. Postojeci zakoni uu ovoj oblasti posto su uskladjeni sa EU i venecijanskom komisijom su dovoljno dobri samo ih treba primijeniti.

Bnjj
Gost
Bnjj

Jeftini populizam Meda.

Milano
Gost
Milano

Je li moguce da Medojevic Nebojsa sad brine za narod da ga sacuva od Brisela, a kad je korone u pitanju – ne zbori nii rijec toliko vremena.. Stvarno je prefarban u grdilo farbi, folirant stari. Da nije neka skrivena poruka odje recena?

To mi pricas
Gost
To mi pricas

Peres li jos pare Medo ili je zastoj,neka je nervoza izgleda…?

Sasa
Gost
Sasa

Najprece su vakcine pa Brisel a vi iz df oprostite .

Novak
Gost
Novak

Kako se ti Medo ne oglasi za ove vakcine nijednom,nego narod umire,a ti svaki dan tandara-mandara???

Techno Pop
Gost
Techno Pop

Međede, ideš u Evropu da se civilizuješ, neka ti te folerske kritike.

Send this to a friend