Politika

Medojević o nabavci vakcina: Apostoli još gledaju u nebo

Nebojša Medojević

Jedan od lidera DF-a, Nebojša Medojević, u svojoj Twitter objavi komentarisao je nemogućnost aktuelne Vlade da uspostavi odnose  sa nekom od velikih sila, koja bi umnogome  značila  pri nabavci vakcina protiv covid-19 infekcije.

“Konfuzija nove Vlade oko nabavke vakcina pokazuje da, Vlada nije uspjela da razvije bilateralne odnose, ni sa jednom velikom silom, koje jesine imaju vakcine. Vakcine su, kao i virus postale mehanizam geostragije i Vlade malih država se moraju snalaziti. Apostoli još gledaju u nebo”, poručio je Medojević na Twitter-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zora
Gost
Zora

Bjezi covjece nisi za komentara ni voda ni vino si.

marica
Gost
marica

Oni gledaju u nebo, a ti šta radiš? Da si čovjek ne bi biu tu gdje si. Znaš onu staru:” Sjedi đe si, ni za đe si nijesi”.

Kardinal
Gost
Kardinal

Apostoli su na vlasti Medo zahvaljujuci tebi i Dritanu koji ste gradjanske i suverenisticke glasove predali velikosrpskim nacionalistima koji urusavaju Crnu Goru.

Drpljanin.se
Gost
Drpljanin.se

Koju bi ti vakcinu medo ?

RORA
Gost
RORA

Sto ne opravdas tvoj patriotizam pa oborite vladu, ostavi izgovore unistit ces dps neces Medo nego samoga sebe degradirat kao Crnogorca,

Neko1966
Gost
Neko1966

Nije mi jasan ovaj covjek? Cijeli zivot se hvali da ima informaac8je iz pouzdanih izbora, decenijama upire da nad ub8jedi kako se razumije u sve zivo, da je Crnogorac, izd. Sad se pravi da je kriticar Isusa i 12 apostola i tako koristi priliku da bude svaki dan u medijima. U stvari, on je jedna obicna prnjava! Nego Medeni, sta… Više »

crnogorac
Gost
crnogorac

Obali vladu Medo!!! Ovo ide u beznadje

Tomo
Gost
Tomo

Sta sve pljuvas po njima, a podrzavas ih . Skim se sprdas, sam sa sobom.

Mario
Gost
Mario

Mole se Amfilohiju? Ništa od toga!

LSCG
Gost
LSCG

Brzo ces ti tamo dje ti je mjesto. U politicku proslost.

Vakcine
Gost
Vakcine

Ti bi ih nabavio. Dovoljno bi bilo da se pojaviš i svi na koljena. Ostavi se te priče

Roma-nsa
Gost
Roma-nsa

Oni u nebo.,
ti u beton… a mi svi u vas nazalost!
Kako ha je nama sa vama ti Samo mi znamo..

Rumija.
Gost
Rumija.

A cuti molim te. Je li vam svima Joanikine prije desetak dana u Djudjevim stupovima naredio da slušate Knezevica. Dok vas Vucic ponizava, vi djelite funkcije i Crnu Goru…

N.N
Gost
N.N

To su ti apostoli sto si ih podrzavao u skupstini i sto si glasao za zakone. Eto ti ih sada svi na gomilu.

Valter
Gost
Valter

Krah vlade apostolske! Definitivan

Nešo
Gost
Nešo

Ti si veći apostol no svi oni

Mina
Gost
Mina

Bravo ti ga junace,odlicno radis za DPS,niko kao ti.

Joanikije
Gost
Joanikije

Ovaj sad nije Apostol?

Izvjestaj
Gost
Izvjestaj

Medo pa jesi li ti vlas ili je ovo neka sprdnja,zasto ne trazis da se nesposobna ministarka zdravlka skloni pa da dodje neko drugi ko ce bolje ili losije to raditi njoj je bitnije ko je direktor i ko ce biti direktor bolnica kao da direktori proizvode koronu i pustaku je medju narod,ovo je sramota svako dan 30% zarazenih u… Više »

Markanm_Ba
Gost
Markanm_Ba

Medo sve si u pravu ! Ti si covjek koji bi ocistio kriminal i mafiju u CG i policiju i sluzbe bezbjednosti od trutova sto ne rade nista+

Bob Rock
Gost
Bob Rock

Ovaj je lud 100 na sat

U23m
Gost
U23m

Ti si rekao, prije izbora, da ces napustiti Skupstinu kada se izglasa nova Vlada. I, sta bi? Nije lako odrzati rijec. Izadji samostalno na izbore da vidimo koliko biraca biraju vas. A imate klub poslanika u parlamentu iako znas da samostalno ne bi presli cenzus. Ajde da te vidimo u Nk.

Unreal
Gost
Unreal

Spodobo jedna!

Pencilin
Gost
Pencilin

Sve što kažeš za njih vazi i za tebe, dok god dizeš ruku za njih.

Freeman
Gost
Freeman

Tako je medo. Sada i ti gledaj u nebo, zijevaj i tvituj. Ti i Dritan ste doveli i postavili ove experte apostole, koji sve znaju a ništa ne umiju.

Pera Kojot
Gost
Pera Kojot

Tacno oko vakcine se slazemo vidi se ne moc ovo je novi svecki poredak:Ko nema i neumije se snaci neka crkne .DB ljude salju zemlje s keshom da nabave vakcine,nas je 600hiljada a prioritetnih 50hilj a moglo se privatno naci 100% a ne drzave helooo drzava!Ali nesto ne stima

Niksic
Gost
Niksic

Medo ti se zamonasi 😀

Majmuna 12
Gost
Majmuna 12

I ti zajedno sa njima, sram te bilo !!!

Pravnik
Gost
Pravnik

Stara poslovica kaže:”Pas koji laje, ne ujeda “!

Anomin
Gost
Anomin

Medo Bratali tu pricu vise kumite Bogom Dobice ova narod secer od tvoje price Podrska za Premijera Zdravka Krivokapica I negovu Vladu

Čudno
Gost
Čudno

Da li sam prespavao trenutak kada je Medo prešao nazad u opoziciju? Juče je bio u vlasti.

Anonimni
Gost
Anonimni

Da je DPS ostao na vlasti do danas bi svi bili vakcinisani! Šteta što su u svojim redovima imali dosta korumpiranih pojedinaca.

max
Gost
max

Ne gledaju,oni su zaslijepljeni mržnjom,svetosavljem,vučićem,đedom,ratkom mladićem,arkanom i sličnim likovima.Osveta,revanšisam,nepotizam,procenti,ne dozvoljavaju im,da bar pokušaju da budu iole korektni i pozabave se svojim poslom.dritan,rukoljub,doktorica mengele,braticka multipraktik,ne zna se ko je grđi…1000×3,14

🇲🇪bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪bernini🇲🇪

Ovo nije konfuzija, nego zločin prema zdravlju naroda!

Send this to a friend