Politika

Medojević: Od sjutra tražim da Krivokapić i Abazović uhapse Đukanovića

Nebojša Medojević

Predsjednik Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević objavio je na svom Facebook profilu da će od sjutra tražiti hapšenje predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića.

“Glasao sam za Vladu.  Od sjutra tražim da Zdravko i Dritan uhapse Mila Đukanovića. Nema više prazne priče”, napisao je Medojević na ovoj društvenoj mreži, samo par sati nakon što je izglasana nova crnogorska vlada.

Tako se prespiska ne njegovom profilu rasplamala, pa je rekao i da su sveštenik Srpske pravoslavne crkve Gojko Perović i Vladimir Božović iz tima Krivokapića, “najsrećniji”.

Glasao sam za Vladu. Od sjutra trazim da Zdravko&Dritan uhapse Mila Djukanovica!!! Nema vise prazne price!!!

Posted by Nebojsa Medojevic on Friday, December 4, 2020

“Ovu su Vladu ovi formirali sa Sorošidima iz Vijesti”, napisao je Medojević.

Dodao je i da Srbima on ne valja, a da im je dobar Dritan Abazović.

“A Luiđ Škrelja mu javno kaze da svi u Ulcinju znaju da je iz UDBAaške porodice. I on ne reaguje. E sad će Srbi da vide kako Soroš i Udba rade”, naveo je Medojević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

koja konfuzija od tipa.
a kako ćeš to da pritiskaš vladu kad si najavio ostavku?
(prepao si se da će neko iz anb drugoj familiji dati tvoj dosije?)

nenad mne
Gost
nenad mne

Jooooj Medo, ako se otvore, a treba, dosijei, ali svi! Nadao si se da ćeš ti voditi tu igru, pa da nešto skloniš? Zdrav razum govori ko je među djelatnicima! Oni koji su najviše napredovali, a bili su, kao, protiv vlasti!? Pa ti si stalno imao informacije iz bezbjednosnih krugova, kako ja to nemam? Jedini koji je imao više informacija,… Više »

Mica
Gost
Mica

Ništa ja ovdje ne bih dodala.Zašto toliko kuka za ANB, osim…

Vesna
Gost
Vesna

A ne budali vise

CG CG CG
Gost
CG CG CG

Kako su strane sile odigrali maherski ove izbore. Rekli ovima bivsima dosta je bilo, nasklapali ste se sto ste mogli, ajd malo da mijenjamo, necemo tenzije i cuda. Doveli novu garnituru, ispalili tri cetri avetinje i to je to. Milu rekli predsjednik si uzivaj saradjuj sa ekipom. Ima za dvije/tri godine da udjemo u EU.

Onogost
Gost
Onogost

Ovo kazem najiskrenije, bez zadnjih namjera, zivim u jednoj bitnoj EU zemlji, situacija je takva da nema NIKAKVIH sansi da nekoga prime bar za 20 godina i to pod uslovom da ne dodje do znacajne promjene u sadrzaju onoga sto je EU. Sve drzave Balkana dozivljavaju se kao korumpirane i zemlje koje mogu samo probleme da donesu cak i Grcka,… Više »

Mila
Gost
Mila

Ko je ovaj lik sa slike?

Onogost
Gost
Onogost

Medo sacekaj, vikend je, nek se ljudi malo opuste ima dobrog fudbala na tv, nek pogledaju koju utakmicu, pa od ponedjeljka pocinjemo.

lutko
Gost
lutko

Ovo je pravi primjer kako politicar unistava samog sebe, bez ikakve taktike mlati jezikom bez veze. Ali ima jedna pozitivna stvar sto je uradio za CG, sa Marovicem je Zabetonirao i Armirao drzavno pravni status i simbole CG kada su pisali ustav. Sebe je doveo u situaciju da je postao ne- zbiljan politicar za podsmijeh nikada nece vise znaciti nesto.… Više »

KK3
Gost
KK3

Svaka prepotencija, agresivnost i galama kriju impotenciju, slabost , strah i nemoc

LSCG#nijemojavl
Gost
LSCG#nijemojavl

Medo,ima vremena da ispravis gresku.Znamo da si morao glasati,ti volis politiku,ali ocekujemo od tebe da kaznis neprijatelje Crne Gore i poslije mozes mirno u penziju,ciste savjesti.Ne mogu tvoja djeca biti srbadija u srpskoj pokrajini!

4 C
Gost
4 C

DF i „takozvani“ povratak Pokreta za promjene izvornim programskim načelima ne zaslužuju komentar i ozbiljniju analizu. Razlog je u psihološkoj strategiji specijalnog rata: zbuniti, dezorjentisati, posijati sumnju. Taj plan nije prošao, jer je Pokret za promjene kako ideološki, još više finansijski inficiran posrednim sredstvima DF iz tajnih fondova Republike Srbije za destabilizaciju regiona i ostvarenje prevashodno teritorijalnih, a ne nacionalnih… Više »

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Cuti Medo bolje ti je ako budes trazio hapsenje Djukanovica mozes i ti sa njim biti uhapsen.

Treće Oko
Gost
Treće Oko

Presednik Milo je Otac nacije novije istorije Crne Gore ! Da nije njega bilo sada bi Crna Gora bila 26 izborna jedinica srpskog sveta . Ruka pravde neka pokuca svima koji su se bavili izdajom nacionalnih interesa i kriminalom

Nešo
Gost
Nešo

Ne lupetaj svi ste vi isti

Djoko
Gost
Djoko

Tako je!

Bad news
Gost
Bad news

Juče je na sjednici Skupštine jedan bivši ministar unutrašnjih poslova poručio premijeru da otvori i objavi tajna dosijea ali da se može iznenaditi ako tamo vidi neke svoje saborce i one koji ga trenutno podržavaju…
Na koga li je mislio ?!

Branka
Gost
Branka

Pa pođite vas dva junaka i sile da ga uhapsite. Priča ti je ista kao i za ovu tzv. vladu. Jedino što vam je zajedničko svima koji ste se udružili da bi imali jedan mandat više je mržnja prema Milu Đukanoviću. Vi niti znate niti možete da vladate državom. Mržnjom se ništa dobro ne postiže jer nećete dugo moći da… Više »

Mina
Gost
Mina

Prvo tebe i oko tebe. Da su vas hapsili nebi dolazilo do ove sramote.

No future
Gost
No future

Milo je Predśednik DRZAVE Crne Gore još dvije godine.
Gdje ćeš ti biti za dvije godine ? On će ući u istoriju kao političar i državnik koji je povratio nezavisnost i suverenitet Crne Gore a ti ćeš i dalje nastaviti da mlatis o “sorosoidima”, teorijama zavjere, Trampu, masonima, iluminatima, reptilima koji vladaju svijetom, vatikansko-komunisticko-judeo-islamskoj-kominternovskoj-zelenotransvertalnoj- vanzemaljskoj zavjeri i uroti protiv srpstva

Ljubo
Gost
Ljubo

Gospodine Medojevicu preporucujem Vam da se okanite tajnih dosjea jer se ne zna sta sve tamo ima

Tggss
Gost
Tggss

Zna li Medo podjelu vlasti u civilizovanoj državi?Hapšenja ninesu u nadležnosti predsjednika i podpredsjednika vlade.

Mica
Gost
Mica

E, zna, ali on misli da ova priča pije vodu kod naroda.Nije narod što prije bijaše…opametio se.

Marina
Gost
Marina

U psihologiji nije zabiljezena ova kolicina mrznje (nemoci) kao posledica nezabiljezene kolicine kompleksa najnize moguce vrijednosti, kao sto se ispoljava kod Medojevica i Abazovica .
To je prosto poprimilo kosmicke razmjere.

Trol
Gost
Trol

Jeste, zove se napoleonov kompleks. Kad si mali, a zelis biti veliki i bitan.

Marina
Gost
Marina

Eeeeeeee jado jadna !!!
Kako bi ti mogao da opstanes do sada da ne lupas gluposti i zasmijavas ovaj narod??!!!!

Nikola
Gost
Nikola

To je patoloska zelja za vlascu,a trideserogosnji gubitmik,politicki naravno i uvijek ce biti.E M3dojevici prevesla vas dobro ovaj Krivokapic i tebe i sve iz DF a.

kaktus
Gost
kaktus

Da uhapse, po kojoj osnovi. Medojevicu star si, cijeli zivot si bio u politici, bez ijedne znacajne, da ne kazem izvrsne funkcije. Spremas se za nekakvu tranziciju teoretski u praksi to neces nikad dozivjet. Idi malo po manastirima i crkvama, pricaj sa svestenstvom, da ti se duh izlijeci, inace zavrsit ces u Dobroti.

Marina
Gost
Marina

Kaktus “Da uhapse, po kojoj osnovi.”??? Ovo pitanje koje si postavio,postavio bi automatski svaki covjek koji je procitao ovu ,jednu od bezbroj nepojamnih gluposti koje izgovara ovaj (kako ga nazvati?). A svako normalan bi sam sebi rekao. Ako je taj covjek za nesto kriv i ako ima razloga da se plasi , zar bi ostao na funkciji predsjednika drzave ,… Više »

Sasa68
Gost
Sasa68

Dragi predsjednice Milo,gospodine nad gospodinama,zivio nam 100 godina, pa opet jos 100.Ne bilo ti uroka od ovih aveti. Hvala za sve, ostvariste san kralja Nikola, svaka Vam cast !!! Citam intervju kralja Nikole, posljedni, nevjerovatno covjek place sto mu rade Crnogorcima…da zna ko mu trobojku nosi, prevrata i se kao ventilator. On je bilo za uniju, ali svako pod svojim… Više »

max1
Gost
max1

medo, ajd da ti nesto objasnim: 1) predsjednik je instituija, bez obzira čije ime je u pitanju. Institiuciju predsjednika moraš poštivati, inače kršiš Ustav. 2) Ako ideš na čovjeka, moraš reći što je tebi , baš tebi, nezakonito učinio ! Jer, ta tvoja “hapsiti” je u formi i sadržaju ista kao ona MIloševićeva, na Kosovuu-hapsićemo i Za par dana, uhapšen… Više »

koktel
Gost
koktel

medulino prsao si sa mozgom

NEPISMENI
Gost
NEPISMENI

Ne podnese ostavku ipak glasa slaga nijedan to očekivao od njega

tata
Gost
tata

ti od sjutra spakuj kofere izdajnice i da te niko vise ne cuje!

Cia
Gost
Cia

Pusti politiku Medo.Opusti se.popi rakiju.Ali nemoj mnogo.

Zbornaja
Gost
Zbornaja

Pa cjela CG to traži i želi…nije to zahtjev tvoj Medo…no svih nas u CG

max1
Gost
max1

Ti bi morao na Kosovo, na srpske svetinje. 😀

max1
Gost
max1

Greska ! Nisu u Crnoj Gori SVI srbi. Srbi su jedna od manjina.

Branka
Gost
Branka

max1
Mala ispravka, u Crnoj Gori su manjina osobe bez identiteta koji pokušavaju i žele da budu Srbi.

🇲🇪21.maj🇲🇪
Gost
🇲🇪21.maj🇲🇪

Zbornaja..kod Putina i Vucica iznosi zelje.. Ova ti se nece ostvarit ni tebi ni tvojim dalekim potomcima…

Marina
Gost
Marina

Zbornaja
Ti imas ozbiljan problem ako ovu saku jada , sve zajedno sa tobom i takvima kao ti , zoves “cijela Crna Gora”!
Oni koji za sebe misle da su Napoleon Bonaparta nalaze se u psihijatrijskim ustanovama.

pex
Gost
pex

Kako si prska brate.Moramo stvari raditi po redosledu.Prvo je da ti podnesen ostavku na poslaniku funkciju kako si najavio.

Rade
Gost
Rade

Medu je teško.Ovo su prvi izbori na kojima je izgubio.

marko
Gost
marko

Medo , da ne zaboravimo ono pranje para …ne zagovaraj…ides na otpis cini mi se .

Commentator
Gost
Commentator

Haha, baš će te poslušati. Vi ste stavljeni u sjenku. Možete da pričate, ali nećete moći ništa da učinite. Vladu vode tzv. eksperti za koje niko nije čuo tokom predizborne kampanje. Ili ste loše odigrali, ili vas je neko debelo obmanuo. Vidjećemo što će biti na vanrednim izborima na proljeće.

Bubi
Gost
Bubi

A tebe ? ❤️💋

4MM4
Gost
4MM4

Medo…sto bi…je li ti Tramp zahvalio na cestitci….u pravu je Dritan kad kaze da si neozbiljan…mada je i Dritan cirkuzant…

🧠 Eliminator
Gost
🧠 Eliminator

Kako tuga od covjeka

Kurjak
Gost
Kurjak

Nema posla Medo Izigrali su te dobro ovog puta

Dakaton
Gost
Dakaton

Aha , bas nema problema!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja licno
Gost
Ja licno

A kad podnosiš ostavku junače? Obeća li sa ideš čim Vladu izglasate? Ne drzi ga riječ kolko rešeto vodu

Miso mne
Gost
Miso mne

Samo cu reci da sam zgrozen…..

WikiliksVrbas
Gost
WikiliksVrbas

Evo i ja tražim da uhapse Emanuela Makrona. Ako ćemo već da se glupiramo idemo do kraja.

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Tebe niko ne shvata za ozbiljno

Aha
Gost
Aha

🤣🤣🤣🤣🤣presimpatično

Turbo mili
Gost
Turbo mili

Pitas se medo bas kolko i ja !!! Hahahahaha

Marina
Gost
Marina

Turbo. Nije poenta u tome da li se neko pita ili ne. Svaki covjek podrzava da se uhapse SVI koji su radili nesto nezakonito (kao npr.on -pranje para).Ali valjda prvo treba da se dokaze da ima osnova za hapsenje (kao sto su za njega dokazali, pa jos nije u zatvoru). Ovo na sto on poziva,ne zove se hapsenje,nego lov na… Više »

Monako
Gost
Monako

Brate ti nisi normalan pa sto onda nisi glasao protivvvv!!! Na sledece izbore nećeš prec cenzus!!!A da nije bilo Zdravka ni sad nebi imali većinu i Oćeš da crknes sto nisi ministar!!!!Kako ti zamajavas narodu oci a narod te zbog toga još vise mrzi!!!Medoooooo Ooo

Marina
Gost
Marina

Monako
Nije njemu do njega,da on bude ministar,nego da njegova zena bude GOSPODJA MINISTARKA .

Enigma
Gost
Enigma

Trebali ste njemu dati šansu da pohapsi cijelu CG i da uživa sam u njoj, 😂😂😂😂

Sasa B.
Gost
Sasa B.

Medo bivsi Crnogorac i Liberal koji je sina krstio u CPC uhvatio se u cetnicko kolo sa vojvodom bez brade .

Marina
Gost
Marina

Sasa B.
Samo ovih nekoliko cinjenica koje si naveo
dovoljno je da opise njegov “karakter”.
Na SVE spreman samo da dodje u poziciju da bude vlast.Posto je do sada izmijenjao vec sve sto se moze promijeniti,sledece bi mogla biti mozda promjena pola.Ne znam sto drugo.

Anderba
Gost
Anderba

Učinite uslugu i vama i nama- nemojte više da prenosite objave ovog foliranta.

Gvozdeni
Gost
Gvozdeni

Ja sam shvatio da je Medo obećao ostavku.

Eto tako
Gost
Eto tako

Zato Medojevicu nijesi dobio sansu da budes ni na jednoj poziciji.Pa nije ovo tvoj privatni rat !

max1
Gost
max1

zbog IQ ! U nivou sobne temeperature.

gangrena
Gost
gangrena

ovoga niko nije obavijestio da je danas izglasana vlada a ne tuzilastvo

Pop
Gost
Pop

Sad nisu smjeli da izdaju zbog javnosti ,ali sad mogu jer je vlada napravljena.
Medo je prvi kandidat da uzme milione i da sruši vladu. Biće žestoka konkurencija.
Uzdravlje.

Nije moja vlada

Sesil
Gost
Sesil

Zakljucati i baciti kljuc. Da pocinemo.

Markoza
Gost
Markoza

Medojevicu ne glupiraj se vise. Naucio se da blatis. Tako u skupstini brljas sve a ovamo glasas. Ko tebi da vjeruje sto pricas ako se to moze nazvatu prica. Najpametniji si kad mucis.

Vjecna
Gost
Vjecna

Nema mu pomoci ljudi moji. Kako je puka

marius
Gost
marius

Ni destar ne mozes bit. Osta razvodnik do kraja .

Tip To
Gost
Tip To

Jeli moguće da je ovaj Medo ovolika budaletina !!!

max1
Gost
max1

Jedinica mjere , <>

max1
Gost
max1

medo,

Kreso
Gost
Kreso

Ja sam uvjeren, da samo ova partija moze da okonca ovu agoniju.a i dosta kritika su dobili od vas medojevicu nova vlada.

Fenix
Gost
Fenix

Ne valjaš im ni ti, ni Dritan, ni Božana, ni Miško Perović jer nijeste srbi! Upamti!
Samo ste im bili za jednokratnu upotrebu u ostvarivanju njihovog cilja bravu jedan!

Brankokockica
Gost
Brankokockica

Medo ti si puka !!! Prvo ti nemozes naći ništa zakonski da bi Mila optužio jer ti imaš samo pretpostavku i nagadjanje i seoske price i tu je tvoj kraj ! Pas koji laje taj me ujeda !.

Laura
Gost
Laura

Tebe ce sigurno poslusati. Śedi đe si, jer nijesi ni za đe si!

amo
Gost
amo

Medo zelja ce te biti!

Berkut
Gost
Berkut

E ako mu je Škrelja to rekao onda je sigurno tako, hahahahahahahahaha

U ime svih nas
Gost
U ime svih nas

Medo pozdrav I podrska od nas iz 60 I neke

Istorija
Gost
Istorija

Ovaj covjek je prica za sebe

Markoni
Gost
Markoni

Manjine treba da traze autonomiju jer ih nema u vlasti. Dritana prevaranta ne racunam. Od mene glasa nece dobiti nikada vise. Sada pisite kakp ga nisam ni glasao…

zoran
Gost
zoran

Presednika drzave, kako da ne Medeni

Staford
Gost
Staford

Ne laje keruša radi sela, nego radi sebe.

Walter
Gost
Walter

Ma daj ,spusti se jednom u normalu čovječe.

Jaz
Gost
Jaz

Najveci poraz ovih izbora za mene je, ne sto je pao dps, to se moralo desiti, nego sto je svaki treci, ej ljudi svaki treci gradjanin Crne Gore glasao za ovoga i za Knezevica i Mandica… ljudi kako je meni ta cinjenica bolna i kako me u stvari osvijestila dje zivim, ja vam to ne kogu opisati.. Zamislite da svaki… Više »

Pejo
Gost
Pejo

I do sad ti je to tako bilo kad bi sabrao sve. Mi imamo 1/3 neandertalaca u državi.

Veako
Gost
Veako

To se zove mazohizam.

Cgcg
Gost
Cgcg

To što si naveo/la je i poenta priče. Kad se okreneš i vidiš ko je oko nas. Zalud nam 200 Evropskih Unija

Dusan
Gost
Dusan

A što te to čudi, pogledaj ko su izabrani predstavnici tih ljudi, Jovan Vučurović, Milan Knežević, Andrija Mandić, Milun Zogovič…Je li oni tebi djeluju emancipovano?

Jaz
Gost
Jaz

Ne naravno, ali je bolno sto su ih svi koji su glasali takvi… bojim se da nam dolazi teror polupismenih, a sinonim za sve njih je onaj lik koji je sad, cini mi se, načelnik komunalnog u Budvi.

Brankokockica
Gost
Brankokockica

Teško ali stvarno !!

roki
Gost
roki

nije mi jasno po cemu je svaki treci glasao za njih?
Oni dobise 133000 i to u koaliciji

Jaz
Gost
Jaz

Za koaliciju u kojoj su oni bili, a Df je bio glavni konstituent.

gangrena
Gost
gangrena

opusti se. ovo je balkan. taj svaki treci na balkanu uvjek mora postojati. balkan je kompletno podijeljen u tri dijela: lud,zbunjen i normalan. jedino sto se sada zbunjen priklonio ludom i na sledecim izborima cemo imati samo ludu trecinu i normalne. jer sam ubijedjen da ce ovi zbunjeni ili da polude ili da se osvijeste. dobro je dok imamo Meda… Više »

MIlena
Gost
MIlena

Ha,ha,ha super analiza.

Cetinjanka
Gost
Cetinjanka

Bravo Jaz sve sto si rekao je ziva istina. Pozzz

Jaz
Gost
Jaz

Hvsla sugradjanko 😀

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Film uživo!

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

To nijesu građani Crne Gore. To su izbjeglice iz regiona.

Marina
Gost
Marina

Crnogorka
Svima je nama jasno da su ogromna vecina TIH ubacena “kukavicija jaja”.
Ali tu su .Nazalost.I dosli su u poziciju da nam oni “kroje sudbinu”!

Bob
Gost
Bob

Bravo bravo bravo

Kika
Gost
Kika

E to je najtužnije

Marina
Gost
Marina

Jaz Osjeca se da je direktno iz srca ovo sto si napisao/la. Ove druge dvije trecine,vjerujem ,bude se sa istim osjecajem i pitanjima . Sigurna sam da ogromna vecina nas ,kao i ti ,i dalje ne moze da vjeruje da trecina ljudi ima tu vrstu svijesti da moze da glasa ljude koje si pobrojao/la. I jos da dodam.Ova greska u… Više »

Jaz
Gost
Jaz

Marina,
Ipak je bilo je slucajno, mada danasnji ucitelji zivota nam govore da slucajnosti ne postoje, pa je iz tog ugla tvoja analiza na mjestu 😀

MIlena
Gost
MIlena

Bravo Jaz i mnogi drugi ljudi se osjecaju isto tako.Ali sve prolazi,pa ce i ovo proci.

Mila
Gost
Mila

Cuj, trazi neko nesto.ko si ti?

Zoka
Gost
Zoka

Prso čovjek skroz ovaj medojević

Crna Gora srce
Gost
Crna Gora srce

Trajacete te do februara. Uzivajte malo

Ananas
Gost
Ananas

Vi ste samo pioni, sto ste i dokazali, zato cutite! Nijeste vise bitni, Krivokapic ve prevesla

MajskaCrna Gora
Gost
MajskaCrna Gora

Završiće ti oni to. Taman ka što si posta ministar. Ahahaha. Kako ve Mikaš odradio. Iz svega ovoga će on da izađe kao pobjednik. Evropa i SAD su dobili smjenjivost vlasti na kojoj se insistiralo. Vas je minimizovao, ukrao vam pobjedu. Ovog Krivog i ministre će da potroši kao nesposobne jer nece imati platu da podijele narodu, prepustio im tron… Više »

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Ne znam baš je li tako

Realno
Gost
Realno

Mislim da je Aleksa jedini koji je shvatio igru i shodno se tome i ponasa. Dritan se toliko uzivio u ovu igru i toliko sebe ubjedio da je neki faktor da mi sve vise lici na osnovca a ne na diplomiranog politologa ili sta bese.

max1
Gost
max1

Dritan liči na srednjoškolca koji je u 4.razredu prvi put postao predsejdnik razreda i to tako da je presao u grupu razbijača.
Ponijelo ga…

MIlena
Gost
MIlena

Poninelo ga i to premnogo,takvi mogu i da zastrane

Marina
Gost
Marina

Realno
Neshvatljivo je da je studirao politicke nauke a da je totalni politicki ANALFABETA !
Moze da se desi i da je zaslijepljenost mrznjom i zelja za osvetom blokirala i ono sto je mozda ucio.??!!

max1
Gost
max1

Istina, razmišljam isto ! nema drugog scenarija. U prilog idu i neke druge vanjske okolnosti, ali predugo bi bilo.

Marina
Gost
Marina

Majska Crna Gora Dovoljno je samo da se svaki covjek zapita: “ zar nije mogao da obezbijedi taj 1 glas u parlamentu “ ? Pa naravno da je mogao ! Zar je problem medju ovolikim prodanim dusama kupiti jednoga poslanika??? Pa nije ,naravno !!! Jos nekome koga zovu “autokratom”. I sto to govori ? Sto govori svo ono ne reagovanje… Više »

Marina
Gost
Marina

Majska Crna Gora
I da.
Aleksa mi se UOPSTE ne svidja!!!
Lukav je i to na stetu CG i UOPSTE mu ne vjerujem .

Mrkelja
Gost
Mrkelja

Želja ce vas bit da ga hapsite,osim ako mislite da se zarati u CG.Vise je uradio za CG nego ce uradit narednih 100 vlada!

Gaga
Gost
Gaga

Ovaj Medo skroz pukao

Pejo
Gost
Pejo

Davno.

Stevan
Gost
Stevan

Dosta si rekao, pogazio si svaku svoju rijec. Ko će tebi ista da vjeruje

Radius
Gost
Radius

Ovaj previše lupeta, možda će u tom dosijima “naći nešto” za njega, pa da ispadne ako našu, da mu “smeštaju” zbog ove priče

Marina
Gost
Marina

Radijus
Juce je tim povodom (insistiranje na otvaranju dosijea) jedan poslanik DPS-a divno rekao .
Parafraziram.” Slazemo se za otvaranje dosijea samo pazite da se ne iznenadite kad tamo nadjete neke iz vasega neposrednoga okruzenja”!

Ivangrad
Gost
Ivangrad

Kombi političar u službi ko više ponudi ,a
trenutno izvisio u svemu

Penzioner
Gost
Penzioner

Śedi đe si..

Kreso
Gost
Kreso

Iza đesi nisi

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Baš će ga uhapsit😁😂😎

Sara
Gost
Sara

Oni su spremni na svasta..Njima smeta Milo..zato sto ne mogu da rade sto je njima volja,,Ja sam sigurna ,da nasa Vojska ..ako nesto ozbiljno bude..uvesti policijski cas..Mi gradimo 30godina CG..sad bi oni voljeli da se docepaju CG..da nas uniste..

Mi moramo da budemo spremni na svasta!

Svašta
Gost
Svašta

Preśednik vlade da hapsi? Đe to? U Sjevernoj Koreji?

Cogito ergo sum
Gost
Cogito ergo sum

E on se bas tako i ponasa, kao da je u S.Koreji. Misli da je ovaj narod toliko glup i zaostao da ne zna da nema hapsenja bez optuznice i dokaza. A to je dug proces!

max1
Gost
max1

tako on shvaća državu u kojoj bi on i slični , bili – faktor !

Marina
Gost
Marina

Max 1
Jedino se na taj nacin moze tumaciti ono sto prica i zagovara.
To bi bio nacin vladavine da mu kojim slucajem neko da vlast.
Diktatura nad diktaturama !!!

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Zbogom pameti.

midžor
Gost
midžor

Foliranti.Vrana vrani oči ne vadi.Srbadija odradi posao lagano.Sad mi Crnogorci moramo reći svoje.Osmisliti strategiju i samo jedna kolona.Za Crnu Goru.

Send this to a friend