Politika

Medojević: Simijanović pokušao da me kontaktira, njegova ideja da crkva podrži Vladu bez DF

Medojević

Predsjednik Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević poručio je da se pojavio drugi tajni centar moći oko, kako kaže, matematičara Vladimira Božovića (Matica srpska u Crnoj Gori) i Gojka Perovića koji zloupotrebljavaju crkvu i uvlače je u prljave igre nekih još moćnijih stranih centara moći.

“Problem su centri moći koji imaju interes da se istina nikad ne sazna. Kao što je druga familija koja kontroliše NVO, medije i najmanje jednu stranku – URA. A sad se pojavio i drugi tajni centar moći oko matamatičara Božovića i Gojka Perovića koji zloupotrebljavaju Crkvu i uvlače je u prljave igre nekih još moćnijih stranih centara moći”, napisao je Medojević na Facebook-u.

Kako je dodao, američki ambasador Sam Brainbek zadužen za razbijanje jedinstva pravoslavnog svijeta i Crkve i njegov operativac Stevan Simijanović su bili ekstremno aktivni u saradnji sa domaćim igračima.

On smatra da je njihova uloga ključna “u prevari birača i građana koji su glasali za DF i protiv DPS”.

“Stevan Simijanović je pokušao da stupi u kontakt sa mnom, ali sam ja nakon provjere o kakvom se operativci i čije službe radi, to odbio. U međuvremenu Simijanović je imao brojne kontakte sa liderima URE, vlasnicima Vijesti, Krivokapićem i matematicarem Božovićem i Gojkom Perovićem. Vjerovatno i sa drugim velikidostojnicima Crkve”,  naveo je Medojević.

Simijanovićeva je ideja, dodaje, da se crkvi predloži da podrži Vladu bez DF i prihvati sve tekovine režima predsjednika Mila Đukanovića.

“I DF je mogao biti poslušnik Sama Brainbeka i Simijanovića, ali smo odbili da radimo protiv interesa našeg naroda i države”, poručio je Medojević.

8

avatar
1000
8
0
0
 
8
NikolaBoroRajko K.nenad mnetimo
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nikola
Gost
Nikola

Kojeg naroda?

Boro
Gost
Boro

Mnogima smeta jak i ujedinjen pravoslavni narod u Crnoj Gori.

Rajko K.
Gost
Rajko K.

I?I ti isto glasas za njih!🇲🇪🇲🇪🇲🇪

nenad mne
Gost
nenad mne

Medojeviću, reci kojeg naroda, a pogotovo, koje države?

timo
Gost
timo

Samo čekam jedan dan da počne o qanonu da priča

Bodin
Gost
Bodin

Vlada bez DF-a je ideja stranih ambasada. Ali ok, može i to kako kažeš Medo. #medojesveupravu

Jel piso Mišo
Gost
Jel piso Mišo

” Domaći igrači ” svakim danom sve više napredujemo .
Svi ostali neće postojati medoo

Exfart
Gost
Exfart

Koje države? Kojega našega naroda?

Send this to a friend