Politika

Medojević: Tramp inspirisao narod da se bori za slobodu, porodicu, naciju, demokratiju

Nebojša Medojević

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević tvrdi da je Donald Tramp prvi predsjednik SAD-a od Kenedija, koji je inspirisao narod da se bori za slobodu, suverenost, porodicu, naciju, državu, vjeru.

Medojević poručuje da je Tramp vjerovao u neprolazne vrijednosti i da su sve drugo bile lutke duboke države i poslušnici korporacija.

“Izborna krađa vodi ka političkim podjelama čitavog društva- na lopove i pokradene. Lopovi na vlasti odmah proglašavaju pokradene neprijateljima države i pokušavaju da ih ućutkaju kroz kontrolu medija i cenzuru, hapšenja i progone. To vodi u diktaturu. Onda se rađa otpor. Prvi put imam snažni osjećaj da se jedan američki predsjednik bori i za nešto što ima veze i sa mnom i sa mojim narodom. Za slobodu, demokratiju, dostojanstvo, protiv korumpiranih korporacija i njihovih poslušnika i lutaka. Humanost ispred interesa duboke države”, ocijenio je Medojević.

On dodaje da repulikanski senatori ne mogu da se suoče sa dramatičnom promjenom političke scene u SAD, organizovanom krađom na izborima.

“Demokrate duboke države su razorile politički sistem. Tramp postaje vođa slobdnih ljudi koji traže slobodu i pravdu”, zaključio je Medojević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kotor 5
Gost
Kotor 5

Medo ostavi se ti Trampa i velike Amerike, bitno je da ste vi nama u CG donjeli “Slobodu” i stvorili ne duboku vec najdublju drzavu na svijet, a sad, neka nam je Bog na pomoc.

2121
Gost
2121

Medo,priblizava se 20 januar….

Gost9376
Gost
Gost9376

Ja sam slobodan covjek medo. i ako Tramp postaje vodja slobofnih ljudi,onda ja vise ne zelim svoju slibodu jer mi ona gubi smisao ako je i Tramp ukljucen u to

Mario
Gost
Mario

Tačno

Send this to a friend