Politika

Medojević: Vukšić zbog enormnog ega spreman da uništi sektor bezbjednosti i odbrane i izazove ozbiljne potrese u zemlji

Nebojša Medojević

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević poručio je da nikada nije čuo da šef obavještajne agencije jedne zemlje članice NATO ide u javnu diplomatsku posjetu NATO-u. Ako je premijer Zdravko Krivokapić, dodaje, znao za ovu posjetu, onda je ugrozio kredibilitet države i obavještajne zajednice, jer Dejan Vukšić ni u kom slučaju ne može da obavlja političke i diplomatske poslove.

<<<Vukšić u Briselu: Podrška reformskim procesima u ANB>>>

“Kontakt point za komunikaciju države Crne Gore sa NATO je Ministarstvo odbrane i Ministar odbrane predstavlja Crnu Goru na političkom i državnom nivou u NATO. Jasno je da Krivokapić nema podršku ključnih zemalja NATO za imenovanje osobe koja ima veoma problematične odnose sa bezbjednosno interesantnim licima i nekim strukturama stranih zemalja koje nijesu članice NATO i da Vukšić vjerovatno očajnički pokušava da obezbjedi tu podršku”, navodi on.

Ali to se nikako ne radi na ovakav način, ističe, koji dovodi u pitanje autoritet Vlade, premijera i ministra odbrane. Premijerova linija komunikacije sa NATO je preko ministra odbrane.

“Haos u sektoru bezbjednosti i odbrane prijeti nacionalnoj bezbjednosti i uvodi Crnu Goru u zonu ozbiljne nestabilnosti. Ovakav lik je, zbog svoga enormnog ega i ambicija, spreman da uništi sektor bezbjednosti i odbrane i da izazove ozbiljne potrese u zemlji. Vjerovatno da mu preporuka nije haos koji je napravio u ANB-u i odluka da nastavi protivustavne i protivzakonite mjere tajnog nadzora nad liderima DF-a”, ističe Medojević.

Čovjek sa ozbiljnim problemima bezbjednosne prirode i kontaktima sa strukturama koje su predmet obrade službi, navodi, ne može obavljati ovu veoma odgovornu i važnu dužnost.

“Meni se čini da Krivokapića u toj Vladi niko ne shvata ozbiljno i da svako radi šta hoće”, zaključuje Medojević.

Podsjetimo, Vlada je danas saopštila da se prvi čovjek ANB-a nalazi u radnoj posjeti Briselu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Valter_Ba
Gost
Valter_Ba

Pa zapad želi takve ljude ko što je Vukšić ko što si ti Medojeviću njima takvi trebaju da bi vas lakse kontrolisali i drzace vas isto koliko i Mila sce dok izvrsavate interese zapadnij zemalja. Onog momenta kad narod shvati da je okupiran oslobodice se ropstva i duznickog ropstva patriote ce preuzeti vlast i vratiti drzavu gradjanima okupacija ne moze… Više »

Vienna
Gost
Vienna

Bla, bla, bla. A ti ih držiš na vlasti.

Sasa.M.V.
Gost
Sasa.M.V.

Medo ti si dosad protiv ss sekte ,srbocetnickog fasizma i sebe napisao xxx optuznica a jednog lijepog dana ce neki Novi Gradjanski tuzilac samo da iscita i Spuz ce na duze vrijeme bit pun ,mada bih ja napravio nedje pored Rokoca novi za vas zatvor da imate da tucate kamen dok ne budete ko slavuji pjevali Oj svijetla majska zoro… Više »

Festadjun
Gost
Festadjun

Ne moraš se pravda samo smjeni vladu

Sanja
Gost
Sanja

Eto mene, brum, brum, brum, bež’te sada svi niz drum!

Montenegrin NK
Gost
Montenegrin NK

Medo ne…. ili smjenjuj ili ćuti.

Popocatepetl
Gost
Popocatepetl

Medo nekome kaže da ima ogroman ego 😀

DDE
Gost
DDE

Saznao Vuksic da si spujun Dps pa ti smeta

Plamenac
Gost
Plamenac

Tacno, niko ga ne ferma ozbiljno taman koliko i tebe.

Send this to a friend