Politika

Medojević za CdM: Da DPS kandiduje Soraju, porazila bi lidere opozicije

Lider Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević saopštio je za CdM da samo nestranačka ličnost, zajednički kandidat opozicije, može poraziti kandidata DPS-a na predsjedničkim izborima.

Jasno poručuje – stranački lideri opozicije u toj trci nemaju šansi i jasno objašnjava.

“Bilo koji lider bilo koje političke partije nema šanse da pobijedi bilo kojeg kandidata DPS-a, pa čak i da DPS Soraju kandiduje za predsjednika”, poručuje Medojević.

Iako poziva na razgovore oko zajedničkog kandidata opozicije, Medojević nije optimista da će do dogovora doći. Za to okrivljuje vanparlamentarnu opoziciju jer, kako kaže, DF je spreman da sjedne za sto i razgovara.

Tvrdi da je unutar vanparlamentarne opozicije vlada haos, dezorijentacija, međusobne svađe, te da oni ni među sobom ne mogu da se dogovore što im je činiti.

Prvi čovjek Pokreta za promjene smatra da samo nestranačka ličnost može da uđe u trku za pobjedu protiv kandidata vladajuće partije.

“Naše iskustvo sa nestranačkim kandidatoim je bilo dobro. Mi smo od jednog anonimnog i pomalo zaboravljenog ambasadora iz Rima Miodrag Lekića napravili predsjednika, koji nažalost nije smio da brani svoju pobjedu”, jasan je lider PzP-a.

Objašnjavajući da je nestranačka ličnost najbolje rješenje, on kaže da je jedan od kandidata DF-a za predsjedničku trku Andrija Jovićević, ali da on nije jedini sa kojim Front na ovu temu razgovara.

Zato Medojević poručuje da oni imaju svoj predlog, ali i da su spremni da čuju i predlog vanparlamentarne opozicije, ali da to ne bude strančaki lider.

“Vjerujem da Ranko Krivokapić očekuje da on bude njihov kandidat, Aleksa Bečić takođe, Miodrag Lekić isto. To su gubitničke varijante”, jasan je Medojević.

Napominje kako su od predsjedničkih izbora možda važniji lokalni izbori u Podgorici.

“Za promjene su najvažniji izbori u Glavnom gradu. Stalno pozivamo opoziciju, dajte da se dogovaramo, oni (DPS) se raspadaju. Vladan Vučelić hoće da bude gradonačelnik, misli da je zaslužio to. Milo Đukanović neće Vučelića, a Podgorica je ključ političke borbe u Crnoj Gori. No, onda dolazimo do tačke gdje konstatujemo da s jedne strane, nikad gora situacija u DPS-u, a s druge, nikad lošija u opoziciji. Mislim da ne treba da guramo lične ambicije i partijske interese ko će da bude vezir umjesto vezira. Dajte da se dogovorimo”, zaključio je Medojević.

Danilović: Malo je vremena, šansa je propuštena

Lider Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović za CdM kaže da je malo vremena i da se boji da je opozicija propustili šansu za dogovor.

“Nedopustivo je da dogovori tek krenu, i to pretpostavljam desetak i više dana nakon što izbori budu raspisani. Tu vrstu samouvjerenosti opozicija nije smjela dopustiti. Kako vrijeme prolazi, sve sam uvjereniji da niko nije ni želio da do dogovora dođe. Ne bude li zajedničkog kanidata  opozicije, UCG će imati svog kandidata”, tvrdi Danilović.

Jasan je Danilović da je opozicija odavno trebalo da dogovore zajedničkog predsjedničkog kandidata.

“Neki su najavljivali da će to biti dogovoreno u novembru i decembru, a očigledno ćemo sada čekati ferbuar. Nema opozicija prostora ni takve mogućnosti da može u poslednjem trenutku ulaziti u trku za predsjedničke izbore. Uvijek moramo biti korak ispred vlasti, a danas smo, nažalost, tri iza”, kaže Danilović.

Ističe kako se čini da unutar opozicije vlada prvorazredan stranački interes što je nedopustivo nakon 30 godina vladati DPS.

“Ljudi vjeruju da na to imaju pravo i da je to pravi put. Ja vjerujem da nije tako, već da ćemo zbog toga platiti visoku cijenu”, zaključio je Danilović.

Miraš Dušević

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Garavi
Gost
Garavi

Sami komentari u ovoj izjavi koju je dao govori kakva je situacija u opoziciji, na vrlo kulturan nacin pljuje po njima, a onda kaze “ajde da se dogovorimo”…

gost
Gost
gost

“Vjerujem da Ranko Krivokapić očekuje da on bude njihov kandidat, Aleksa Bečić takođe, Miodrag Lekić isto. To su gubitničke varijante” Pa tog Lekica si ti do juce kandidovao za sve i svasta…

Nemanja
Gost
Nemanja

Djukanovicka i drustvo sa portala ne zele da objave tekst u kome se pominje Vesna Medenica

aeeee e
Gost
aeeee e

Ma opozicija bi porazila Soraju, čuš!

Nemanja
Gost
Nemanja

Ne treba Soraju potcjenjivati ,jer ona bi i kao opozicioni kandidat pobijedila DPS.Zato vam predlazem da objavite u medijima da je moguci kandidat DPS Vesna Medenica.Poznavajuci nju koliko ljubi vlast ona bi se zaista kandidovala i to bi bila realna sansa opoziciji da udje u trku za predsjednika drzave!

Zoran beograd
Gost
Zoran beograd

Meda je izgubljeni slučaj.

3x82 milijar🌎
Gost
3x82 milijar🌎

Iskreno malo bih izmijenjao garnituru. Ali bih još četiri godine ostavio mila sa tim da se pojačaju manje stranke. Kao u njemačkoj koja vlada evropom sve je isto kao u americi sa mijesanim brakovima i demokratijom njemačka je poslije Amerike najviše tu sa tom demokratijom. Razbijanje komunizma na sve strane tako da će se razbiti i crmnicani. Posto su najglasniji… Više »

3x82 milijar🌎
Gost
3x82 milijar🌎

Ne mogu prezalit makedoniju. ……ozbiljno. ……..sve nešto preko noći donose odluke 👍🤘

3x82 milijar🌎
Gost
3x82 milijar🌎

Bokeljka podgorica ima izvrsna mjesta unutar nje a po meni je mali glupo da se gradi skraja. Početak kraja 👍

3x82 milijar🌎
Gost
3x82 milijar🌎

Bokeljka za večeru jedem tri smokve I tri oraha 👍a za podgoricu odlično je to. 👍

Ристо Ћиров
Gost
Ристо Ћиров

Па кандидујте ви Сорају, ље’ше ви стоји уз ћиилицу, а и како велиш, имала би прођу код нашег “вјерујућег” народа тј. твојих гласача.
Код моијех калуђера засигурно би могла проћ и ако они баш и нијесу избирљиви.

Да ве позовем на вечерње БОТОЈАВЛАНИЈЕ ат 10 о’ цлоцк

П.С. Поздрав за мог другара проф. Бањолу елоквентног.

thePRC
Gost
thePRC

Risto je penicilin za Medunčeve botove “sas tableti”

Rade007
Gost
Rade007

Hahahahahahahaha to Medooo komičaru stari. Soraja je bolja no svi vi u opoziciji zajedno 😂😂😂😂

Bobija
Gost
Bobija

Vrijeme je vise da ukapirate i priznate da nema te rezultata iza sebe.Kandiduj te nekog anonimnog i mozda ce te pobijedit.Pokusaj te

Joberko
Gost
Joberko

Ajd marš u školu nepismeni!

Vuk
Gost
Vuk

Nepismen si..Ili,kako bi ti rekao-nepismensi

Jokan
Gost
Jokan

Nepismenima bi trebalo brisati komentare, bez obzira na sadržaj.

Idriz Muratović
Gost
Idriz Muratović

Soraja je kandidat SDa,a kandidat DPSa je Ema Djuhović

Murat Idrizovic
Gost
Murat Idrizovic

Ema ti je Djuhić,ali nema veze , obije kandidatkinje su vrlo jake.

Ljubo Pg
Gost
Ljubo Pg

Gospodin Medojević je dobro konstatovao uz propust da prizna da ne postoji niko pa ni nestranačka licnost koja bi migla da odgovori bolje od gospodina Mila Djukanovica na sve zadatke i izazove vezane za bolju buducnost Crne Gore kao Drzave i njenih gradjana koji je vole na pravi iskren nacin.Zato bolje da biše ne istupa sa glupostima i da prestane… Više »

Izgubljen
Gost
Izgubljen

Udri Boze svukudj, samo nemoj u glavu.

Jadan
Gost
Jadan

Soraja je poštena i ne laže, za razliku od…

cg 09
Gost
cg 09

I nevina

Čevo
Gost
Čevo

U koljeno

ljubo
Gost
ljubo

I to je pitanje

blondy
Gost
blondy

Konacno je ovaj strucnjak priznao da nemaju sanse na izborima

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Đukanović bi porazio i nezavisnog kandidata, a ne samo partijske. I nije to zato što je dobar nego zato što opozicija ne valja, ima dobru mašineriju za ucjene, kupovine glasova i lažna uz poneko obećanje koje ispuni onima koji ga glasaju. Najporaznije je što ima onih koji ga glasaju jer ih je ubijedio da je lider bez koga bi propali,… Više »

Blagoje
Gost
Blagoje

Medo, nije posteno. Lekic jr bio vad kandidat dok ste pokazivsli minimum normalnosti. Pa on je vise dobio gladova duplo nego Manda
Milic i ti zajedno. E sada. Pominjanje Jovicevica koga bi dobio i Pura govori za koga vi u stvari radite.

Nino
Gost
Nino

Ajmo, ajmo.Nikola Pešiću, reci obavezno kancelariji da se uloguje sa svih lažnih naloga kojima je šifra crnagora na ovom portalu da dislajkuju moj komentar, ajmo brže to malo, biće Milo nezadovoljan što “narod” ne iskazuje mišljenje 😀

Bokser Janko
Gost
Bokser Janko

Dakle, Zemunac i dalje tvrdi da je dps namjestio one izbore kada je Ćaki bio kandidat DF-a…
Fino.
Shodno tome, molio bih Zemunca da mi objasni kako je śeđet zajedno sa P Bulatovićem, alfom i omegom Računskog Centra DPS-a iz prošlih vtemena?
Ajde gukni, moralna gromado…

montenegrina
Gost
montenegrina

medojevicu,,ni stranku nisi umio sacuvat,,kolko si ih promijenio ,,tako da ko prati medie samo cemu se kazat,,soraja bi te opuvala, ona napravi od sebe brend takav kakav je a ti??? Nevidim i ne cujem za nijedan tvoj uspjeh samo neuspjeh i onda radi sujeta…

Nino
Gost
Nino

Bolje da si gledala gramatiku a ne je li Medojević postigao uspijeh ili ne.

Ne zamjerite
Gost
Ne zamjerite

I kod Vas, Nino, ima jedno ,,i” viška u riječi ,,uspijeh”. Fale i zarezi iza ,,gramatiku” i iza ,,uspjeh”.

Vaso
Gost
Vaso

Montenegrina,to je prežorativni italijanski izraz za crnogorke koje su bile lake,lagane…Izbjegavajte taj izraz.Crnogorka- to je sasvim dobro.

sova
Gost
sova

E moj Vaso ,isti si ko Joksim iz Đekne.Mada mislim da nećeš skontati zašto.

Sirena
Gost
Sirena

Ma kad bi Soraju birali za prijesednicu molili bi nas da mi primimo EU!

Nino
Gost
Nino

DPS-ovci; je li vam Milo isplatio što pišete komentare na portale?Je li bješe za 200€ radite, vi bez fakulteta, i to pare gledate samo kad vam oni daju; poslije 5 mjeseci.Tužno…

Nino
Gost
Nino

Ajmo, ajmo.Nikola Pešiću, reci obavezno kancelariji da se uloguje sa svih lažnih naloga kojima je šifra crnagora na ovom portalu da dislajkuju moj komentar, ajmo brže to malo, biće Milo nezadovoljan što “narod” ne iskazuje mišljenje 😀

Ljesnica
Gost
Ljesnica

A ovaj mora da je bio u neku ekipu, pa je bio škart i otpao je 😀 žalosnik ili možda žalosnicaa :*

Sveto M iz BG
Gost
Sveto M iz BG

Dřagi prijatelji.I ja bih pobjedio da se kandujem ispred mog DPSa,jer doista vjeřujem u istinu i přavdu.Svi botovi bi i gladni’glasali za mene,jer bi přvi to tražio od drugih..Živjeli i vi nepřrijatelji

Baka
Gost
Baka

Tebe bi pobjedila sigurno.

Lazarela
Gost
Lazarela

Postenija je gospodjica Soraja od tebe milion puta.

Brano
Gost
Brano

Lazarela 100% si u pravu Medo pozdrav od tvog B.B.tvoja sjenka

Staxe
Gost
Staxe

Čuš Šoraja,Mimi oro bi pobijedila.

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

U jako bogatim opstinama dje ko ista ima ili radi zivi dobro hn budva kotor opozicija je smijenila lopovske i nesposobne vlasti….kako to mendo …gubite glasove opozicionih glasaca idete u zatvor nemate resenje za presjednickog kandidata da vas povrati na scenu a kamoli da vas kandidat bude zajednicki cijeloj opoziciji …nije drps niti jak niti sposoban niti opozicioni glasovi padaju… Više »

Joksim
Gost
Joksim

SORAJA ZA PRESJEDNIKA! ODLIČNA IDEJA!

daga
Gost
daga

A Medo nebi lose bilo da se tvoja zena kandiduje,kao sto se “kandidovala”,douse prijr braka sa tobom

xyz
Gost
xyz

Koliko ti ljepše pristoji volan, Daga!

Miljana Berane
Gost
Miljana Berane

Medojeviću nije Lekić prao pare nego ti nije Lekic glasao za ustav dje srpski jezik ima zareze nije Lekic glasao u parlamemt CG za Katnica tuzioca nego ti Medojevicu i tvoja partija nije Lekic pozivao na ukice i izlazak iz parlamenta a Miodrag Lekic i Demos bojkotuje parlament a ti si se vratio Medojevicu da spasavas Mila ! I nije… Više »

Biohazard
Gost
Biohazard

Kad kazes njegova partija mislis na df jeli , posto su i oni glasali za sve to sto pricas

ND
Gost
ND

A muke tebe i tebi slicne pobijedit’!

Trol
Gost
Trol

Vidi Meda sto mijenja kapu… da nece sa DPSom u kaoliciju sad kad je DF raskrinkan? Davno su bome pricali da je on DPSov covjek, evo sad prica objektivno i navija vodu na njihovu stranu… da nece zemljotres ovo?

elena
Gost
elena

Sto znaci da ako bi se kandidovala Sorija i ti bi joj Medo dao glas ??

omegle
Gost
omegle

sta na ovo kaze Marina?? jer niko nije znao sakrit’ suzee ko Marinaa…

Colop
Gost
Colop

A što ne bi? Ko to Soraji ne bi dao – Glas?

cvetic
Gost
cvetic

A i ona bi mu dala… glas

noki_beach
Gost
noki_beach

evo izgleda da bi joj Medo dao sve !

ND
Gost
ND

Dao bi da ima sto! Nista i nista su uvijek davali nista na kvadrat.

Tri posto
Gost
Tri posto

Ranko Krivokapic je umislio da bude vodja opozicije, kao poznati megaloman sa svega 3% podrske u birackom tijelu. Svi koji ne podrzavaju njegov mamutski manifest rade zakulisne radnje. Djavo odnese njegov parlamentarizam i sve velike domete maga demokratije.

Biohazard
Gost
Biohazard

Danilovic ??? 😂😂😂 prije bih meda glasao no njega

zlatica
Gost
zlatica

Medo i ti mi na ovoj slici licis na Soraju obzirom na veliki broj plasticnih operacija i dosta vremena provedenog u solarijumu!

Jesteda
Gost
Jesteda

i u krkanliku. Sirotinja, gladno, mršavo…

Radosav
Gost
Radosav

Soraja bi pobijedila i kandidata DPS kad bi je kandidovala opozicija. I to je velika šansa opozicije. Vjerujem da bi žena privatila !

Milan
Gost
Milan

A gdje su ostavke lidera opozicije?Javno priznajete da ste nesposobni da pobjedite kandidata vlasti! Problem je u vama, vas narod nece!Ostavke bando jedna!

cvetic
Gost
cvetic

OSTAVKE OPOZICIJO!

pakol
Gost
pakol

konacno prava istina od opozicije

Biohazard
Gost
Biohazard

Znaci kriv je narod jeli ??? Kriv je sto ste vi losi i nesposobni pa vas ne biraju ! Nije ovo nista medo , doce vrijeme brzo i da bi vas čistačica dps kancelarija pobijedila ! Mnogi vas potezi mi govore da niste ( df ) nikad ni bili tu da bi pobijedili …

zorka
Gost
zorka

Medo svidja li ti se to Soraja??

Sorela
Gost
Sorela

Mislim da je prica koliko god komicno zvucala, ipak realna jer da stave Mumija, DPS ce odnijeti pobjedu.. zaista to je jedino istinito i jedino realno !

Dana
Gost
Dana

A svakako ste samo jedni obicni gubitnici. Nesposobna grupa nekih lidercica, koja sebe naziva gradjanskom opozicijom.

noki_beach
Gost
noki_beach

da li ja ovo citam nesto sto je rekao Nebojsa Medojevic?? aoo, paa znala sam da imas afiniteta prema elitnim gospodjicama, ali dje bas Soraja?

Hdz Tivat
Gost
Hdz Tivat

Predlažeš sebe,znači?

Mikica
Gost
Mikica

Covjek samog sebe lagani ponizi.

Pranje prozora
Gost
Pranje prozora

Raspolaze nekim poluinformacijama (kao nekada Seselj) iz parapolicijskih izvora, kao pravi udbas.

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

Pa ovo se odnosi na njega i lidere df ko ce vise da gubi vrijeme i glasove na njih.al nije realno da njih stavlja u istu ravan sa rankom presjednikom skupstine obnovljene crne gore grb himna jezik crkva nato za to je uspio da se izbori sa mukom ….ili dritan aleksa itd pa oni su cisti jos uvjek treba im… Više »

Send this to a friend