Politika

Međunarodne organizacije za posmatranje izbora dolaze u Crnu Goru

Parlamentarna skupština Savjeta Evrope odgovorila je pozitivno na poziv predsjednika Skupštine Crne Gore Ivana Brajovića i formiraće delegaciju od 22 člana koja će pratiti predstojece parlamentarne izbore zakazane za 30. avgust.

Pozivu pBrajovića odazvao se i ODIHR čija će Misija za procjenu potreba za parlamentarne izbore u Crnoj Gori iduće nedjelje boraviti u našoj zemlji.

“U skladu sa kontinuiranom saradnjom Skupštine Crne Gore sa ovom organizacijom na unaprjeđenju izbornog zakonodavstva, predstavnici ODIHR-a će razgovarati sa poslanicima koji su učestvovali u radu Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva. Misija ODIHR-a će se sastati i sa drugim insititucijama uključenim u izborni proces”, navode iz Skupštine.

Podsjećamo da je Brajović početkom maja uputio pisma evropskim zvaničnicima u kojima poziva da se njihove organizacije kao i do sada aktivno uključe u posmatranje predstojećeg izbornog procesa u Crnoj Gori.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Božidar
Gost
Božidar

Čekaj zar u CG ima izbora zar sr tamo već nezna ko će pobjediti a dobro neka se ljudi malo zabavljaju i kao oni nešto biraju.

Cuca
Gost
Cuca

Tako je svaka cast bravo i napokon posle 30 godina ! S tim da EVROPA mora zabranit DPS partiju i pod hitno njenog uzvisenog cinistu lijesit slobode zbog koverte i ostalih izbornih mahinacija tokom svih ovih 30 godina.Bravo i u pobjede do slobode !

PG_man
Gost
PG_man

I dovesti na vlast četničkog vojvodu, malog od palube Bečića , koji ne priznaju Evropske vrijednosti, već oće Rusku guberniju.

Boki
Gost
Boki

Tako je Brajeviću, neka cijela Evropa vidi kako će Pipun, Risto i Medo biti potučeni.

Send this to a friend