Politika

Milačić kreće u terensku kampanju po Crnoj Gori

Sa presa Prave Crne Gore

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić najavaio je danas da njegova partija kreće u terensku kampanju po Crnoj Gori  pod sloganom Kucamo na Prava vrata.

“Glavni cilj Prave Crne Gore će biti borba protiv apstinencije. To je trend koji je poguban, i to će biti, dugoročno gledano, jedan od najvećih protivnika slobodne Crne Gore, slobodarskog duha. Idemo ka tome da najveća partija u Crnoj Gori, neće biti Demokratska partija socijalista, nego partija apstinenata, i to je trend koji je, kako sam rekao, poguban, a on izvire iz, ne samo politika pojedinih opozicionih političkih partija, pa i partija na vlasti, već i odnosa između političkih opozicionih partija”, kazao je Milačić na konferenciji za novinare.

Prema njegovim riječima Prava Crna Gora ne želi da učestvuje u ratovima između opozicionih političkih partija.

“Prava Crna Gora ne želi da bude dio opozicionog blata koji je uveliko prosut po političkim razvalinama Crne Gore, ne želimo da budemo dio toga. S tim u vezi, želimo da pozivemo, skromno, sve aktere na opozicionoj političkoj sceni, od onih najvećih, pa do onih najmanjih, pa i nas lično, da smirimo strasti, da uozbiljimo situaciju, da ne šaljemo poruku građanima da se svađamo, da ratujemo”, poručio je on.

Najavio je da je cilj da tokom kampanje, koja će trajati dvanaest mjeseci, obiđu sve crnogorske opštine, kako bi, na licu mjesta razgovarali sa građanima, upoznali se sa problemima običnog čovjeka, prenijeli ideju prave Crne Gore, predstavili rješenja na sve probleme koje muče ovo
društvo, i, konačno, postavili snažne temelje na kojima će u godinama i decenijama pred nama počivati naša partija i ideja.

“Počinjemo u Nikšiću, a nakon toga nastavljamo u Boki Kotorskoj, prije svega u Tivtu, zato što nas naredne godine čekaju jedini redovni izbori 2019. u tom gradu. Prava Crna Gora čim izađe iz Nikšića, a to će biti za mjesec dana, ide u Tivat i građanima tog grada ćemo ponuditi ozbiljnu alternativu, pravu alternativu. Uz to, radićemo narednih mjeseci, prije svega, u Boki kao što sam rekao, i u Budvi. Politička situacija u tom gradu nije nimalo bajna, a situacija je sada, da tako kažem, zakrpljena. Nažalost, izgledi da dođe do negativnog scenarija postoje i to nam daje obavezu da i tamo mnogo radimo u narednom periodu, ali i u Herceg Novom, gdje je Prava na predsjedničkim izborima osvojila sedam odsto. Tamo ćemo, po svemu sudeći, veoma brzo otvoriti naše kancelarije, baš kao što smo ih otvorili i u Budvi nedavno. Nakon toga, nakon tih nekoliko mjeseci intezivnog rada, do izbora u Tivtu, radićemo intezivno i na sjeveru”, rekao je Milačić.

Pojasnio je da im je cilj da kroz godinu dana, stvore jednu od najsnažnijih infrastruktura što se tiče političkih partija u Crnoj Gori.

“To će biti cilj ove kampanje i pozivam ljude da se javljaju Pravoj Crnoj Gori, a mi ćemo doći na njihova vrata, to jest, pokucaćemo na vrata domaćina i domaćica u Crnoj Gori, pričati sa njima i voditi kampanju od vrata do vrata i prenositi našu ideju od usta do usta. Mi ovu priču koju smo pokrenuli ne doživljavamo samo kao partijsku priču, mi ovu priču doživljvamo kao društveno-politički, čak i istorijski proces smjene generacija jer u Crnoj Gori nema demokratiacije bez dvije stvari, a to su: smjena vlasti, ali i smjena generacija u opoziciji”, zaključio je on.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sasa
Gost
Sasa

Ka sto ste kucali prosli put ,

SEKULE DRLJEVIĆ
Gost
SEKULE DRLJEVIĆ

NEKAD SU NA DVOROVIMA BILE DVORSKE LUDE…..TAKO I NAŠ MILE DANAS

Filip
Gost
Filip

Ne ulazeci u politiku njegovu i njgove strancice, ali ljudi , CG nije imala odvratnijeg lika od Milacic Marka.

Dado
Gost
Dado

Bas ovih dana pecemo rakiju .Svrati Marko bice vina i pjesme pusti politiku..

marius
Gost
marius

Lako mu je da obilazi gradove i sela kad ima oni “ko to tamo pjeva” autobus .

bodulski borej
Gost
bodulski borej

izgleda da se je milacic ugledao na hrvatskoga ivana pernara i sada misli i on istim putem. samo sto ivan pernar potjece iz roda radicâ, koji su ubijeni i ranjeni prije razpada prve yu-govine u beogradu, s toga ima i stanovitu karizmu. milacic pak ocajnicki u mraku pipa lijevo i desno ter se nada kako ce najlakse srbovanjem do politicke… Više »

CIA
Gost
CIA

Dolaziš li sa ženom ili sam, da ve dočekamo kako treba.

NHM
Gost
NHM

Zašto je problem objavit komentar koji kaže da niko nije mislio ni da Milačić može ubijedit Ruse da ulože u njega pa nije nemoguće da se uglavi u parlament? I da je našao kako da se uhljebi i da nije lud da radi za pare kad može da parazitira? Kako oćete.

Strijelac
Gost
Strijelac

Otvorite kioske, priliče vi.
Nosi onaj pištolj sa svadbe, ako misliš kucati na nečija vrata.

Mirko
Gost
Mirko

Nesto su mi tamnoputi ka pravi “srbi” jeli ono sergej novinar sa pinka nesrecni hahahahahaahahahahahah

NBA
Gost
NBA

NEMOJ U MOJ NIKSIC SE MNOGO NADATI,MOGA BI POSARENJET KAO ONAJ TVOJ KOMBI?

Ilija
Gost
Ilija

Ne može se rodit izrod ka’ u Crnu Goru.

Wilkins
Gost
Wilkins

Ja glasam za MILAČIĆA, šteta da na izborima ima NULU.

Dule
Gost
Dule

Javi Milacicu kad dolazis na Cetinje,da ti posaljem adresu-javno,pa kad dodjes na moja vrata,da “vidis”kako ces biti “docekan i ispracen”sa privatne adrese i posjeda.Priupitaj Becica kako je prosao kod pojedinaca na Cetinje i kako su ga “pratnja”Cetinjskog odbora Demokrata “strazarili”iza coskova zgrada dje je ulazio.Treba imati OBRAZA pa doci medju gradjanima,a ti ga Marko imas taman toliko koliko i gu..ce.

Crnogorac.100%
Gost
Crnogorac.100%

Dabogda u dim splamcela ciela Crna Gora ako zavisila od Talianskih kopiladi….ne smiete vi sa Cetinja nikuc medju ljude jerste lazovi i falsifikatori kakvih nema

auh, glava!
Gost
auh, glava!

Crnogorac.100%, aoo, idi nedje na kakav kurs opismenjavanja da ti ne otpadne koja nula sa tog postotka, djavo ga nosio kad ga takvi nose!

Kojekude
Gost
Kojekude

Ovaj Milacic da se kandiduje za presjednika i da bude presjednik ako vec nije kandidat!!!! Samo tako, bravo, zivjeli govornici i ostali pomocnici i svi na rucak u prvu kucu koju pokucate, ima svi da vas docekaju kako prilici takvim “ljudima” 😂😂😂😂😂eeeee, daleko se kazalo i ureklo, pu pu pu tipa vas nacema 👀😅😅😅

Send this to a friend