Politika

Milačić: Mitropolit nije umro, započeo je vječni život

Milačić sa Mitropolitom

Mitropolit Amfilohije je ispunio svoju misiju na Zemlji: Vratio je narod vjeri i duh narodu. Vratio je Crnu Goru sebi. Mitropolit nije umro, započeo je vječni život, kazao je predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić.

<<<Preminuo mitropolit Amfilohije<<<

“Malo je ljudi u ljudskoj istoriji koji su za svoga zemaljskog života, obavljajući posao koji im je Bog povjerio, uspjeli da urade ono što je uspio naš Mitropolit. Došao je među nas onda kada smo bili zaboravili i Boga i crkvu, i vjeru i korijene, i duh i savjest. Čistom dušom, britkom riječju i molitvom, otvorio je naše uši i oči, da ponovo shvatimo ko smo i zašto smo tu. Da znamo da smo djeca Boga živoga, pred Njim odgovorni i Njemu zahvalni za sve blagodati u ovom životu. A posebna blagodat je bila imati te, Vladiko, na tronu sve ove godine. U vremenima koja dolaze, sve više ćemo to shvatati. Zato mi danas ne tugujemo za tobom, jer znamo da te čeka život budućeg vijeka, a da nama koji ostajemo na Zemlji predstoji teška borba sa iskušenjima ovoga svijeta, za koju si nas pripremao i spremio. Dragi Vladiko i brate u Hristu, neka ti je pokoj duši i vječna slava u Carstvu Nebeskom”, kazao je Milačić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Milačić, bivši Crnogorac koji je ljubio crnogorsku zastavu, istu onu koju sada pljuje. A onda se prodao za šaku dinara i rubalja i došao do 1% podrške u narodu.

Radosav
Gost
Radosav

Milacic stalno trazi nesto samo da se i on oglasi,onako beznacajan .Śedi i pokrij se ušima!

crnomace
Gost
crnomace

a tebi bog bolju pamet dao,nego će ti i to uzet

Profesija
Gost
Profesija

Milačiću, rođen si za popa.

Nebeski
Gost
Nebeski

Konačno Milačiću i od tebe nešto pametno!

Send this to a friend