Politika

Milačić: Nije Savović palio NATO zastavu, zapalio sam je ja

Foto: Prava Crna Gora

Bivša vladajuća partija, potencirajući odnos Prave Crne Gore i njenog političkog direktora, čija je partijska funkcija zamrznuta, a danas savjetnika premijera za unutrašnju politiku Željka Savovića prema NATO savezu, nastavlja sa produkcijom podjela u crnogorskom društvu, saopštio je predjsednik Prave Marko Milačić.

<<<DPS: Krivokapićev savjetnik za unutrašnju politiku palio NATO zastavu>>>

“Ovakva reakcija onih koji su mrzjeli i palili ne samo zastave, već i države i gradove i to ne samo tuđe, već i svoje, dolazi u trenutku kada je Željko Savović, u skladu sa pozicijom koju ima u Vladi, upravo ovih dana krenuo u preispitivanje brojnih manipulativnih odluka bivše vlasti, u prvom redu nezakonitih i tajnih podjela stanova državnim funkcionerima”, saopštio je Milačić.

Iako je DPS prešao u opozicione klupe, dodaje, još uvijek nije prepoznao ono za šta su ga njihovi glasači najviše kaznili, da politika izvrtanja istine i podmetanja više nigdje ne prolazi, politika neistine je vaša sadašnjost, ali je prošlost Crne Gore.

“Tako, manirom vječitog muljatora DPS i danas pokušava da zamuti i uprlja rad nove Vlade, put nove Vlade, zaboravljajući da je sam do vrha uprljan neistinom i takav na izborima kažnjen za nebrigu o Crnoj Gori”, rekao je Milačić.

Dodaje da nije Savović palio Nato zastavu, već je da je zapalio lično on.

“DPS dušebrižnici, za šta ga optužujete u saopštenju koje nije ni potpisano, kako i priliči vama, političkim kukavicama, on se borio i bori se da se ne zaborave nevino stradale žrtve Crne Gore, one koje vi ne spominjete, one koje ste vi i mrtve zaboravom još jednom sahranili, njegova borba je borba za djecu Murina, sve žrtve koje je donosila i odnosila vaša nerazumna politika, sve one koji su stradali od politike čiji ste vinovnici bili upravo vi iz DPS-a”, dodaje Milačić.

On u saopšenju navodi da DPS upire prstom u čiste ljude.

“Vi koji ste lično u Dubrovniku ne palili, već sve spržili u ratu koji nije imao nikakvog smisla, u vašem ratu za mir, sa kojim pravom se javljate da upirete prstom u ljude koji nikom ništa nisu ukrali, koji su živjeli od svog rada, dok ste vi krali pa trošili sve njihovo, mislite li sada kada ste prošli da su nestale i vaše krađe”, dodaje predsjednik Prave.

Prema njegovim tvrdnjama, DPS je rastao u zločinima svoje politike, zločinima u kojima su deportovali pripadnike Muslimanske vjeroispovjesti iz samo njima znanih i najnehumanijih poriva, a onda su stasali u još većeg predatora pa te iste žrtve kupovali i od njih stvarali vaše marionete u vlasti, ne bi li tako od sebe stvorili ono što oni nikada nisu bili, dobrosusjedski partner moderne Evrope.

“Takvom istinom ste razarali sve čega ste se dohvatili, takvom istinom ste i sami sebe na kraju razorili i uzalud pokušavate da pokvarite ono u čemu više ni u namanjem dijelu nećete biti, Vladu Crne Gore, jer je baš Željko Savović savjetnik premijera za unutrašnju, a ne za spoljnu politiku, sa te pozicije se ne odlazi u Brisel, DPS dušebrižnici, ali se ostaje ovdje, da se bavi unutrašnjom politikom, pa i vama, da bi vaš kriminal i vaša nepočinstva što prije bila procesuirana i pravosnažno osuđena”, tvrdi Milačić.

To što je, ističe, zarad rješavanja gorućih unutrašnjih pitanja – tj. razvlašćivanja šovinističkog i kleptokratskog režima, pitanje odnosa prema aktuelnom članstvu Crne Gore u NATO savezu definisano sporazumom vladajućih koalicija, svjedoči samo o spremnosti da uvažimo stavove partnera u vlasti i ne namećemo svoje programske ciljeve ultimativno.

“Dakle, posrijedi je samo blijedi pokušaj onih koji su spaljivali ljudske sudbine, iza kojih su ostale deportacije, mučenja, građanski rat, nerasvijetljena ubistva, klanovi, šverc i ogomna krađa i uništenje nacionalnih resursa, iza kojih je ostala pusta privreda i kultura, a pune grobnice i dosijei, da i nakon političke smrti, stvaraju podjele i spriječe potpuno rasvjetljavanje svojih nepočinstava”, zaključio je on.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Neki
Gost
Neki

..s kim si takvi si, svi koji su bili tu su veliko srpski spiuni NEK JE VJECNA MNE

Tutimir
Gost
Tutimir

“Ovakva reakcija onih koji su mrzjeli i palili ne samo zastave, već i države i gradove i to ne samo tuđe, već i svoje, dolazi u trenutku kada je Željko Savović, u skladu sa pozicijom koju ima u Vladi, upravo ovih dana krenuo u preispitivanje brojnih manipulativnih odluka bivše vlasti, u prvom redu nezakonitih i tajnih podjela stanova državnim funkcionerima”,… Više »

Almir
Gost
Almir

Nisam bio za ulazak u NATO ali dali neko ovde vidi kolko su ovi neiakreni ama svi iz nove vlasti .Ma ovi bi rodjenu majku palilji .Jesam za promene ali ne ovakve .Vidimo se uskoro u vanredne izbore

Mijuskovic
Gost
Mijuskovic

“Čega se pametan stidi,budala se ponosi!”

nole
Gost
nole

Ruski spijun

Dgra PG
Gost
Dgra PG

A on je to moralno podržavao samo…Onaj princip nije on tukao on je samo aplaudirao.

vojvodina
Gost
vojvodina

Milacicuuu…ima da je vezes svilenim koncem …

Mongro
Gost
Mongro

Ti si palio a čoban te je kuražio!

...
Gost
...

sad će da ližu ono što su palili, srećkovići…hahaha. Karma!!!

Čoban
Gost
Čoban

Ne vjerujte vašim ocima vjerujem te vi marku vaše oči lazu a uši ništa ne čuju hohoho !.

lezilebovic
Gost
lezilebovic

sve znamo i sve smo culi sta je dps radio i zato je platio 30.avg ali odje nije rijec o dps i prekinite da radite na stetu svih nas pod izgovorom zvani dps.. to sto je on nije zapalio ne mijenja sustinu a to je da bi je i on rado zapalio ali mu nije moglo biti pa mu nista… Više »

Veki
Gost
Veki

Deriste jedno ti palio a on ti dao podrsku

Sara
Gost
Sara

Ti bi i majku rodjenu zapalio ,za politiku ,neku svoju tamo..

Ugren
Gost
Ugren

Ponosan sam na sve koji su palili mrsku NATO zastavu, onog NATO saveza koji je trebao biti rasformiran kada i Varsavski pakt i ciji smisao je samo da bude udarna pesnica globalistickog poretka koji treba da podijeli svijet na 5% bogatih i 95% sirotinje.

Natalija
Gost
Natalija

Sad isti vi idete u Brisel da poljubitee ruku mrskom Nato-u.foliranti

Neki
Gost
Neki

…nije fino paliti nicije zastave , nismo u iranu ili?

Nato
Gost
Nato

Jeli to onaj na video snimku sto se krsti. Lustracija nego sta.

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Hahaha po cijenu građanskog rata Crnogorci će povratiti oduzeto. Budi siguran. Mi smo mrtvi ozbiljni. Nijesmo mi kao vi da pominjemo građanski rat svako malo. Bijedno.

Ugren
Gost
Ugren

Moze se i sve izgubiti.

Dgra PG
Gost
Dgra PG

Mogu se samo neprijatelji države izgubiti… iz države.

Matematicar
Gost
Matematicar

Ugrene, neka se izgubi. Cim se krene, ici ce se do poslednjeg.

Ljubo
Gost
Ljubo

Milacicu 3.14

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Da li gledamo svi istu sliku. Nije bitno ko je upalio zastavu šibicom, već koje bio prisutan tom činu i ko je podržao paljenje, što ima isti smisao kao i da je Savović zapalio….ova izjava je uvreda za ljudski razum

Blist
Gost
Blist

Ma je nije ni gasio, a ne sjecamo se da je ni tebe zaustavljao.

Garo
Gost
Garo

URA brani nacionalne interese taman kao ovaj Savović.

freeMNE
Gost
freeMNE

A on je aplaudirao…

slanik
Gost
slanik

ovaj lik je potpuno spreman za posmatranje
u
Dobroti

Nešo
Gost
Nešo

A djeste sad krenuli kod sekretara Nato-a

Vuk
Gost
Vuk

Oce li te idje vodit milacicu ili ces bit za po kuci

Sara
Gost
Sara

On je ucestvovao istoj..i podrzavao paljenju NATO zastave..Ziva istina!

Petrovic
Gost
Petrovic

Odlicno treba odgovarati zato mi smo u Natu isto kad podizes zastavu Srpsku u Crnoj Gori to je zabranjeno

Pih
Gost
Pih

Hahahah, kako brzo dodje vrijeme da se Milacic presaltava na stranu Nato-a i izvinjava za paljenje zastave. Ovo ce tek biti zanimljivo.

lollo
Gost
lollo

poznat je po tome inace, kaze nije ovaj palio zastavu ali je zato pravio zavjetrinu

Bad boy
Gost
Bad boy

Ne, on je samo duvao da se ne ugasi.

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Hahaha. Danas nam je divan dan. Divan dan. Našem Marku rođendan, rođendan.

Natalija
Gost
Natalija

S kim si ,takav si.
A nemate se cime ponositi.

tvoj dajko
Gost
tvoj dajko

dođi, oprostiću ti

Jel piso Mišo
Gost
Jel piso Mišo

Evo mi ćemo garantovati putinu da si njegov i ničiji ako ti đe zaškripi milacicu ne frči se

marius
Gost
marius

Nije je palio, on je samo navija.

medo
Gost
medo

Budi musko pa opet zapali.

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Hahaha baš 😁😎

Trol
Gost
Trol

Pa i tvoji finansijeri su genocidpravili 90tih sirom balkana, pa ne vidim da ti to smeta moralu sad kad te placaju

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

A i mozak ti se izgleda od vatre pregrijao,nijesi trebo stajat toliko blizu vatre?

Draza
Gost
Draza

Zar nemate vi neku crkvenu pjesmu od ovih sad popularnih gdje se pominje i Dubrovnik valjda kao neki srpski grad? .. Pustite te fore rekao bi covjek vi mirotvorci pusti a sjutra bi napadali i palili po drugim drzavama kao i devedesetih…

Nije moja vlada
Gost
Nije moja vlada

On je prolazio tuda pa je vidio neki narod i neku vatru pa svratio!!??

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

🙈😁😂😂😂

Nadezda
Gost
Nadezda

“Slucajno prolazio”

Nestrpljivi
Gost
Nestrpljivi

A Savović sve vikao: nemoj Marko, nemoj.. miči se tamo, ne vrijeđaj nam pamet

Maestro
Gost
Maestro

Ovo je najgluplja izjava svih vremena. Pa misliš li da smo slijepi. Fino se vidi na snimku da je pored tebe dok ti pališ zastavu, i sa ostalima ti zajedno tapše, i podržava te..

Send this to a friend