Politika

Milačić predsjednički kandidat Prave Crne Gore

Marko Milačić

Marko Milačić objavio je danas kandidaturu na predsjedničkim izborima, koji će u Crnoj Gori biti održani 15. aprila.

On je, na osnivačkom kongresu Prave Crne Gore, rekao da je ta partija na Glavnom odboru donijela svoju prvu odluku – da njega kandiduje za predsjednika Crne Gore.

Milačić je danas poručio da luča slobode u Crnoj Gori nije ugašena, jer se rodila Prava Crna Gora.

On je saopštio da je malo naroda, poput crnogorskog, koji je iznevjeren.

Ocijenio je da Crna Gora posljednje tri decenije ispisuje modernu istoriju beščašća.

“Luča slobode nije ugrašena, rodila se Prava Crna Gora. Dvanaest godina je otkad je Crna Gora nezavisna. Oni koji su slavili zbog toga i oni koji su tugovali, a znam da je i jedni i drugi vole, kažu danas da to nije Crna Gora kakvu su željeli. Zato stvaramo novu Crnu Goru”, rekao je Milačić.

Poručio je da je Crnoj Gori “dosta čekanja i istrošenih političara, režima, profesionalnih Srba i Crnogoraca”.

“Ovo što mi počinjemo danas je sveta dužnost, došlo je vrijeme za političku smjenu generacija. Prava Crna Gora će graditi mostove mira u Crnoj Gori i van nje. Vrijeme je za novu eru politiku. Odnosi sa svijetom moraju biti postavljeni na novim temeljima modernosti. Treba nam nova era odnosa sa Srbijom i Rusijom. Ništa manje i nov i zdrav i pošten odnos sa Zapadom”, rekao je Milačić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Radost
Gost
Radost

Blago nama

DALI
Gost
DALI

E moj gagi dobro sam ja rekao osvojit medalju nije isto što i osvojiti svijet ,jer ovim uspjehom je osvojila simpatije cijelog normalnog svijeta,osvojila srca svih nacija i rasa ali tebi izgleda da je mozak još u ratu ali sa tobom kad se sjetiš hitlera i turaka jer izgleda da kod nas ima još dosta takvih koji plitko razmišljaju.Medalja nije… Više »

free samples
Gost
free samples

aooo sve agent CG UDBe jedan do drugoga…..Milacic,Danilovic,Milickovic….DPS pioni

Analitičar
Gost
Analitičar

Markane druze prijatelju da nisi formirao partiju i izasao ko nezavisni kandidat koji je nestranacki imao bi sanse ovako si stavio lični interes ispred javnog sto ce da te kosta politicke karijere . Da objasnim ovo je tvoja borba da u narednim izborima se prikacis nekom da udjes u parlament Dajkovicu das mjesto poslanika i sa jednim poslanikom primas 7000… Više »

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Kolko partia u cg..Jos jedna i to anticrnogorska…pa gradjani cg su na uzdisaju..kako ne otviri 2 radna mjesta….niko normalan ovo ne moze svatit..sto ce ON da pomogne..pljuvace cg i za to dobivat kes…Imali zakona da se Limitira broj stranaka i Politicara…Pola ljudi u Svici ne zna ko je Presjednik…

Dnevna doza
Gost
Dnevna doza

Potpuni luzer. Mozda uzme nesto proruskih glasova Demokratskom frontu, ali tesko. Iritantan kao proruski dosusnik za svakaog casnog Crnogorca.

Velimirvelimir
Gost
Velimirvelimir

DAVNO LI JE NJEMU VRIJEME STALO,ON JOS ZIVI KOD OVACA I BRANI SE OD TURAKA!

Milos
Gost
Milos

Ni za dje si nijesi

Nevjerovatno
Gost
Nevjerovatno

Začudo da njega predložiše…

niksic
Gost
niksic

AUUUH,BRUKE OVE!DALEKO TI KUCA OD NASE CASNE CRNE GORE…

gagi
Gost
gagi

mozes istim putem kuda i Mandic,nece te niko zaustavljat,jer tamo dje bi ti sve je “med i mlijeko”,bruko jedna,ne pominji casno ime Niksic.

Dali
Gost
Dali

procitajte vjest da je Spanovicka osvojila svijet ,tu nema komentara jer vam to ne odgovara ali ovdje imate jer nemozete da propustite da malo pljujete a neznam kako ovaj pokupi toliko potpisa i kako misli junak da ce imati uspjeha ili da nije dao podrsku kandidatu DF .Nesto ovdje gadno mirise .

z d
Gost
z d

Dali, znaš li da je Španovićka strankinja, državljanka strane zemlje i da se svim srcem bor za SVOJU ZEMLJU , a neki naši drzavljani svim srcem se bore PROTIV SVOJE ZEMLJE, kao ovaj Milačić.

gagi
Gost
gagi

Dali,nije Spanovicka osvojila svijet,nego zlatnu medalju u disciplini-skok u dalj- na svjetskom prvjenstvu u Birmingenu,i ja joj cestitam,ipak smo “komsije”,a ti razmisli ko je “osvajao”svijet,olos od Hitlera i Turci(na srecu nijesu uspjeli),molim te malo mozak u vinklo.

RS3
Gost
RS3

Odvratan lik,ljigav

Dana
Gost
Dana

Cus Marko Milacic?? Kakva prava Crna Gora, kakva? Sram te bilo.

Koyot
Gost
Koyot

E ne daj ti ga Boze, ovaj da nam bude predsjednik, a pljuvao je o Crnoj Gori dje je god stigao.

Vase ime
Gost
Vase ime

Ko je lud da glasa za ovu pljaku?

stojcilovic
Gost
stojcilovic

Koji sam ja meni kralj…

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Kako smo nisko pali..Kad gradjani daju glas ….Kad se svako kandiduje…Nema pravila..cetnici..popovi okupatorske spc u cg…pljackasi..kako je ovo moguce…

Kondomčić
Gost
Kondomčić

Svi smo mi pravi da nema praviijeh !

Neka neka
Gost
Neka neka

Samo sam kliknuo da bih napisao hahahahaha :’D

Prijatelj
Gost
Prijatelj

Idemo Mika do pobjede na izborima 15 aprila!

Send this to a friend