Politika

Milačić: Reakcijom na nedolično ponašanje Cetinjana premijer pokazao lice pristojne Crne Gore

Marko Milačić

Verbalni napad i vrijeđanje premijera Zdravka Krivokapića i članova Vlade kao i napad na novinara od strane pojedinih Cetinjana pred održavanje sjednice Vlade na Cetinju predstavlja lice onih koji sebe nazivaju patriotama, a ovaj sramni čin, činom patriotizma, saopštio je danas predsjednik Prave Marko Milačić.

“Cetinje, sa nemjerljivom istorijskom i kulturnom baštinom, uvijek je iskrilo čojstvom i junaštvom, pa su građani Crne Gore uvijek sa ponosom mogli pričati o Njegoševom Cetinju, Cetinju kralja Nikole, Cetinju Svetog Petra Cetinjskog. Verbalni napad od strane nekolicine ljudi ne može i ne smije narušiti sliku i ugled takvog Cetinja”, naveo je u saopštenju.

Ako ima nešto dobro u, kako je naveo, sramnoj reakciji pojedinaca na Cetinju to je što su svojim nedoličnim ponašanjem dali priliku premijeru da pokaže lice drugačije, pristojne Crne Gore.

“Takvu poruku, poruku pomirenja je upravo danas sa Cetinja uputio premijer Zdravko Krivokapić kada je ljudski i hrišćanski prišao, započeo razgovor i sopstvenim primjerom demonstrirao kako treba da izgleda Crna Gora: dostojanstveno, uspravno i pristojno”, zaključio je Milačić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Miso
Gost
Miso

Ko tebi dade pravo da pricas o lijepom ponasanju, cojstvu i obrazu. Stvarno mislis da smo toliko kratke pamete da se ne sjecamo ko si i sto si Milacicu

Jelena Nk
Gost
Jelena Nk

Cetinje je Crna Gora. I šta ćemo sad Milačiću?

JOLE
Gost
JOLE

Sve je malac rekao ispravno….mada ga lično ne simpatišem.

expert123
Gost
expert123

Krivokapic i ostali iz vlade sve rade na urusavanju i zatiranju ovedrzave , ponasajuu se kao sluge susjedne drzave i rade u njenom interesu a ocekuju da ih gradjani postiju. Sada izigravaju velike demokrate i nekoga ko je spreman da saslusa gradjane i da udje uu dijaliog sa njima.

Lelka
Gost
Lelka

Ne lupetaj,tebe bar niko nista niti pita,niti slusa..zamlato..da ne kazem sto gore,jer me onda nece objavit

Put
Gost
Put

Ko bi ovaj???!!!

Mrgud
Gost
Mrgud

Pa ti nekome držiš pridiku? Bruka i sramota ove države. Nema riječi kako bih te opisao, a da mi objave komentar. Rijetko odvratan tip.

paco
Gost
paco

Cuj presednika glasao za zajednicku zemlju Zbog pljacke Kao da je. Srbija postena i sve je tamo bijelo , ma vi ste lopovi svetski , mislite da je narod toliko glup ! Zao mi je sto i ja nisam bio tamo svasta bi vam rekao , a narocito onom nase izdajniku sto nas je prevario. Na izborima !!

Pečičanin
Gost
Pečičanin

Ti si ruski špijun i izrod Crne Gore.

Nk.
Gost
Nk.

“Premijer pokazao lice pristojne Crne Gore” A pametan si ti sta da ti kazem. A sta, da je Markovic u situaciji on bi skocio na njih i poceo da psuje i pljuje? Ne mlati casti ti. Ne pitas se nista.

Progres
Gost
Progres

Čovjek koji se preko pleći DFa domoga poslaničke plate i onda zaposlio ženu, a sad radi protiv DFa…

Novak
Gost
Novak

Ti mozes samo dronom,licemjeru!!!

Emma
Gost
Emma

Ko njega sta pita?

Emma
Gost
Emma

Ko vas sta pita?

Komovi CG
Gost
Komovi CG

Ti Milačiću na Cetinje možes samo do kružnog…🅾😂😂😂

rambo
Gost
rambo

ko jos slusa ovog ruskog spijuna

Niki
Gost
Niki

A ti si bas olicenje pristojnog covjeka! Ćuti i pokrij se bruko nevidjena ti da nekom prigovaras o lijepom ponasanju. Zaboravio si svoje ponasanje

zoran
Gost
zoran

A mi smo nepristojni na Cetinju.ti nekome nesti da kazes

MijoN
Gost
MijoN

Shvata li tebe iko za ozbiljno kukavče, sjedeš li nekad i zapitaš li se to?

Virus
Gost
Virus

Milačić objasnio

M.M.Popovic
Gost
M.M.Popovic

U nedoličnom ponašanju vi prednjačite, a na ovo se navikavajte jer dogorijeva svakom Crnogorcu ovo što vi radite! Vi ste bagra najobičnija!

štakor
Gost
štakor

nije nedolično ponašanje… ponasanje je bilo na ulici, dakle, normalno za taj ambijent. Vi se ponašate nedolično u parlamentu (kao i svugdje gdje se pojavite) i iritirate svakog crnogorskog patriotu

Nepar
Gost
Nepar

Ti da nekome nesto kazes i porucis, ti koji se mijenjas kao kameleon, ti koji obraza nemas, radis za interese druge zemlje i to ne krijes…. da nije smijesno bilo bi tragicno

Markoza
Gost
Markoza

Oce Milacic da nas uci ponasanju i kulturi. Greote. On koji zivi na bensendinima jer ne moze svoje frustracije kontrolisati. Niko Krivokapica nije zvao u kafic ali pusta navika. I sto prica se na ulici a ne u nekoj instituciji. I zasto ustati. Ni oni sto im Krivokapuc pripada ne ustaju na himnu. A sto se tice prozivanja o italijanima… Više »

Darina
Gost
Darina

Ha ha ha. Milačić o pristojnom ponašanju. Kakva budalaština.

KOMIT
Gost
KOMIT

A otkud tebi pravo da pričaš o dostojanstvu i pristojnosti?
Pa ti ni jedno ni drugo nemaš!
A Cetinjane ne uzimaj u usta, jer oni iskreno vole Crnu Goru.

Gorstak
Gost
Gorstak

Dakle pristojno je kad premijer jedne suverene države izjavi da je do njega ta država ne bi postojala?

Ebabil
Gost
Ebabil

Ima li on 0,007 posto glasaca????

Ljiljana
Gost
Ljiljana

I ti imas obraza Cetinjane da prozoves?? Ti? Neka nas nema taman. Nijednoga crnogorca. Ovo smo i zasluzili. I djed i pradjed mi se u grob prevrću 😖😖

Ovo je CrnaGora
Gost
Ovo je CrnaGora

Alooo ljudino ti nas nauci o pristojnosti mi bar zastave ne palimo ne plackamo ne ubijamo ne lazemo nemoj se sekirat znamo dobro kakvi ste vi nema potrebe da izigravas nekog moralistu i vaspitanog covjeka

CG.
Gost
CG.

Ti Milacicu pricas o pristojnost, stvarno imas hrabrosti I nemas obraza. Ustani I pomeni Cetinje I Cetinjane.
Otidji ti pa se prosetaj Cetinjem I objasni tim nekulturnim ljudima kako da se ponasaju. Pa bi bilo stobom kao sa Djenkom iz Maratonaca.
” ostali samo dugmici”

Joj,majko moja
Gost
Joj,majko moja

A izjave premijera?

Pješivac
Gost
Pješivac

Milačiću radi li ti žena…

Send this to a friend