Politika

Milačić završio posjetu izvinjenja Kninu

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić i generalni sekretar Vladislav Dajković, boravili su, tokom dvodnevne posjete, u Šibensko-kninskoj županiji.

Tom prilikom sastali su se sa predstavnicima srpskog naroda u tom regionu, na čelu sa predsjednikom Srpskog narodnog vijeća za Šibensko-kninsku županiju Borislavom Šarićem.

“Čast mi je što se danas nalazim u vašem društvu i hvala vam što ste ugostili delegaciju Prave Crne Gore. Razlog zašto smo ovdje, jeste izvinjenje. Izvinjenje u ime, siguran sam, većinske i prave Crne Gore koja se stidi učešća pukovnika VCG na proslavi Oluje. Crnogorski pukovnik koji je slavio Oluju u Kninu je oličenje Milovog bezličnog Montenegra, a ono što mi predstavljamo na ovom našem putu izvinjenja jeste Njegoševa prava Crna Gora”, izjavio je Milačić tom prilikom.

Dodao je da slaviti zločin, i to sa pečatom zvanične crnogorske vlasti, predstavlja regionalno veliku ljagu i bruku nanesenu cijeloj Crnoj Gori.

“Zbog toga smo, na skroman i simboličan način, došli da vam se najdublje i ljudski, u ime prave i većinske Crne Gore izvinimo. Da smo sigurni da je ovo izvinjenje srpskom narodu-u Kninu i okolini, regionu, gdje god žive-zaista u ime većinske Crne Gore, vidimo i po zvaničnim podacima: SPC je institucija koja uživa povjerenje 75 odsto gradjana, srpski jezik je većinski, dok je, prema izjavi premijera Markovića, preko 85 odsto stanovnika bilo protiv crnogorskog priznanja Kosova. Dakle, ovdje se radi o nadpartijskoj, pa čak i nadpolitičkoj priči”, poručio je on.

Tokom posjete Hrvatskoj, Milačić i Dajković su bili pod konstantnom policijskom pratnjom, u civilu, bez najave i obavještenja.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

ovaj desno još nije ni kravatu promijenijo…

Mileva
Gost
Mileva

KAKVE BUDALE. Ha ha ha.

Nagib
Gost
Nagib

a brukice naše…qq nama

Ljubo
Gost
Ljubo

VIDI CIRILICE BRAVO SRBI

DPS CG
Gost
DPS CG

Samo ti Milacicu nastavi da siris srpstvo, jer postizes upravo suprotno. Kad vide Srbi ko ih predstavlja, osvijestice se i vratiti Crnoj Gori. Uskoro cete vi Velikosrbi biti manji od makovog zrna. Srpski jezik odavno nije vecina u CG. Svijet (ali i Crnogorci glasajuci za DPS) je odavno priznao Kosovo samo vi zivite u zabludi, 98% stanovnika su Albanci. A… Više »

Dejan silni 💃
Gost
Dejan silni 💃

A gdi je novakovic cakan. 😂😂😂😃👍💃😂😃💃

Dejan silni 💃
Gost
Dejan silni 💃

Svaka čast. Trebalo je mila pitat jeli stomak sit.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Bravo za Masulovica tako se radi pukovnice Podrska is Nijsica

Globetrotter
Gost
Globetrotter

U okolini Karlovca postoje sledeca mjesta: Donji Nikšić, Gornji Nikšić, Rastoke ,Broćanac..( tako se zovu mjesta u okolini Nikšića) Interesuje me ko je dao imena tim mjestima i od koga su Hrvati oslobodili te teritororije? Jeli odgovorio ovaj nesretni Mašulović (Nikšićanin) na pitanje sestre jednog od vojnika ubijenih u Splitu (Lora) , sta se desilo sa njenim bratom? Nije čuo… Više »

MNE-istinski
Gost
MNE-istinski

Da, njih je prisvojila Srbija i oni se osjećaju Srbima, iako im je porijeklo 80% iz Crne Gore.Takođe je istina da su se poput bosanskih Srba, borili i protiv , majke ( a, ja bih rekao maćehe) Srbije i Crne Gore(Besudna zemlja-M.Đilas) u prvom sv.ratu.

bodulski borej
Gost
bodulski borej

@globetrotter, to su vecinski hrvatska mjesta joste po popisima iz bivse jugovine poslije drugoga svjetskoga rata! ako slijedis izkljucivo mjestozive (imena mjesta) mozes te i slicne izslijediti sve do iztocnoslovenske pokrajine zvane ‘bela krajina’. dapace, u sloveniji prema austriji imas slovensko prezime ‘nemanjic’ s tvrdim c. ono sto je znakovito za brojne pravoslavce u dalmaciji, lici, kordunu, dijelom slavoniji, i… Više »

CrnaGora
Gost
CrnaGora

Cdm je potpuno pod recenzijom i gura tekstove koji njima odgovaraju ne obavjestava o stvarima koje ne treba sira masa da cuje dno dna novinarstva a kad glasas za nesto obavezno se dodai na ono sto nisi ceo da glasas dva tri glasa .

Realno
Gost
Realno

Je li to ćirilično pismo na tabli? Ajd’ sad slike sa dočeka i tvoja besjeda, Milačiću.Dosta je tome nesrećnome narodu, patriota poput tebe.U crno ste ih zavili, a ti se smiješ ispred table, još i zastava.Milačiću, znaju oni dobro da onaj koji izdaje svoj narod, sjutra će izdati i njih.Teško onoome kome kome vi pomognete.

CrnaGora
Gost
CrnaGora

Cirilica je staro Crnogorsko pismo latinica se za vrjeme Kralja Nikole nije ni u skolama ucila ,gorski vjenac je napisan cirilicom .Mi se izgleda stidimo svoje proslosti ili si i ti od onih sto misle da je Njegos genocidan pjesnik .A sto se tice ovoga Milacica nezanima me 1 posto ni on niti bilo ko iz Crnogorske politike svi su… Više »

LJUTA
Gost
LJUTA

Jesze u pravu si ali su tada ucili ic srpskog bukvara a ne crnogorskog

Globetrotter
Gost
Globetrotter

Koja je razlika??? Jeli kralj Aleksandar ( rodjen na Cetinju, govorio Cetinjskim naglaskom) učio iz Srpskog ili Crnogorskog bukvara???

Realno
Gost
Realno

Nijedan častan Crnogorac, ne bi spomenuo Aleksandra, u pozitivnom smislu.Nažalost ima ih,ali sve manje i sve tanje.

Realno
Gost
Realno

Ne stidim se ja Njegoša, daleko bilo, …samo se stidim, Vas, Ljute i sličnih, što mu radite i kako ga zloupotrebljavate.

LJUTA
Gost
LJUTA

A ko je izdao srpstvo crnogoraca

Komšija
Gost
Komšija

Jesu ga pratili, no je poslije samo tri dana , platio kaznu.Nije ga niko dočekao ispred zatvora , osim porodice.

Sv.Toni Cet.
Gost
Sv.Toni Cet.

Sjutri dan,ne oosle tri dana

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Nije veceg DPS=ovca bilo dok ga iz RTCG nijesu iscerali zbog nesposobnosti. Onda je vidio da se i od pljuvanja svoje drzave moze dobro zivjet.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

PA ljudski se izviniti to be kucno vaspitanje stara

Zar ne
Gost
Zar ne

DPS botovi, koju su vam salamu jutros dali?

Bot
Gost
Bot

Dali su im bananu iz volija ,ahahahhh

Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

Pa si ti posao da se izvinis u ime Crne Gore sa 2.8% .. e tugo tuzna. No vi ste inace ko bioskop smijesni zato vas niko i ne shvaca ozbiljno.. bitno je da vas je primio potpredsjednik neke mjesne zajednice taman ima tamo tezinu ka i vi ovamo..

LJUTA
Gost
LJUTA

Toliko bi imao i dps da ne krade na svaki nacin….citah knjigu Gospodad Zivka Andrijasevica i vidim milo vlada ka sto je i nikola vladao i kontrolisao na isti nacin izbore kad je prve izgubio od Klubasa…i tada su mafijasi u cetinje tukli po mraku cestite ljude zbog sumnje da ne misle kao nikola…

Realno
Gost
Realno

Čosić za sva vremena:” Laž je u samom biću Srbina”!

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Ne znate vi Crnogorce. O tom narodu iz pasje zemlje, kako ju je nazvala jedna njena legenda, doprle su do vas uglavnom glasine, ali, ako mene pitate, napad na Dubrovnik, pljačka Konavla i pustošenje Hrvatske jedan je od najzvjezdanijih trenutaka svjetski čuvene etike “čojstva i junaštva”. Marko Vešović 03. 02. 2015. Marko Vešović je inače crnogorac, cio rat proveo u… Više »

Sjeverna Koreja
Gost
Sjeverna Koreja

Ah kako iritantan i nazadan lik. Samo me zanima vjeruje li on u ovo sto prica. Ako ne vjeruje ok hoce pare da uzme onda razumije ali ako vjeruje onda lik treba da ide na ispitivanje kod psihijatra.

Tri posto
Gost
Tri posto

Kako ste vi vecinska Crna Gora s 2,8 % podrske u narodu!

Trol
Gost
Trol

Izvinjenje veli u ime vecinske Crne Gore, a podrzava ga 1.5% glasaca. E paaa

Bokez
Gost
Bokez

Mora slikom opravdat projekte kod Rusa !
Nebi mu vjerovali da je bio!
Ovako ide dnevnica!

Idriz Muratović
Gost
Idriz Muratović

Sve u dogovoru sa ANB i hrvatskom sluzbom,po protokolu br. Sl.2- 09/08.

Anonimus
Gost
Anonimus

Čim nema nikakve druge slike, jasno je da ga niko nije ni zvao ni dočekao.

Purgeri
Gost
Purgeri

Kulturno su te pustili da prijeđeš granicu…Ali te trebalo dobro nalupat zbog ove provokacije ( ne znam ni sta pise). Svjesno si Srbe u RH izložio mogućim problemima ovim činom.
Junačino sto se nisi tako slikao pred Hrvatima..? E jesi sramota

marius
Gost
marius

E takvi nas brukaju pred cijelim Svijetom, no su toliko nebitni i svojim porodicama, da o njima ne vrijedi trosit rijeci, a kamoli napisat neki siri komentar. Pozdrav !

Realan
Gost
Realan

Za mene je bruka proslava oluje i slanje masulovica na njoj ,ajde neke jade i razumijem to sto slavi hrvackaali zasto slavi crna gora kad je samo na osnovu popisa nestalo 6000 crnogoraca ,bilo ih je 91 oko 10 000 a sada ih ima 3 700.

Purgeri
Gost
Purgeri

@Realan RH ima razloga slaviti Oluju i ne treba se nikome pravdat. Za zrtve se uvijek ispriča državni vrh. Masulovic je isao jer je vjerovatno morao, mislim da mu je bilo nelagodno i ne treba ga osuđivati. Ali ovaj mali je isao samo provocirat, unosit nemir, zaradit nesto glasova. Srbi u Kninu su ostali tamo zivjet, ne treba se njima… Više »

nenad mne
Gost
nenad mne

A, koliki su ti procenti u Srbiji? Tamo nijesmo nikakva loša djela činjeli, pa nestasmo!

Deo
Gost
Deo

Haha kakvi kteteni došli da se slikaju sa tablom haha i nazad doma

NBA
Gost
NBA

A KUD CE VISA BRUKA OD TEBE? MUTIVODO!

Novljanin_USA
Gost
Novljanin_USA

Kako se aktivirala parizer brigada jutros da blati Milacica hahhaha. Mission complete, za ovih 15-ak botova potrošeno 7€ za kilo parizera Hahha

Razocaran
Gost
Razocaran

Aferim,Milacicu.Jedina naznaka da u Crnoj Gori I’ma I te Kako Njegosevskih ljudi,koje nije zahvatila EPIDEMIJA IZDAJE.

Zoran
Gost
Zoran

Na kojim drogama je milacic.

Crni
Gost
Crni

Ovaj je poludio skroz..

Mojsije
Gost
Mojsije

Pravi i zdravi ispraćeni sa porukom -srecan put i zaboravi te nas.Imamo dosta briga i bez vas

Zoran
Gost
Zoran

Oprosti mu Boze. Ne zna sto cini

Ivan
Gost
Ivan

Ovaj Milačić je sad dokazano i provjereno najveća budaletina koja zemljom krače.

Zagor
Gost
Zagor

Bravo

bodulski borej
Gost
bodulski borej

sramota i bruka crne gore su ove posrbice. u njima nema ni c od cojstva i casti, ni j od junastva, ni p od postenja, a ni s od srama. neka trce sada u dubrovnik, zupu dubrovacku i okolna mjesta koja su ne tako davno divljacki rusili, pljackali i palili! na njihovu veliku zalost prava crna gora oni nisu i… Više »

Vaso
Gost
Vaso

To su bili Crnogorci,mučeniče…pojma ti nemaš..

Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

Ne legendo to je bila JNA odnosno ove horde ovih istih sto podrzavaju danas front..

LJUTA
Gost
LJUTA

90% gradkana cg se odmah odazvala mobilizaciji pa sad lupetajte sto god zelite …

budva
Gost
budva

kakvi su ovo nesrećnici,koje je ovo ludilo.čovjek koji je Rutovićka pod brisala sad glumi moralnu gromadu.

Cvrc
Gost
Cvrc

Aivani.

Mrgud
Gost
Mrgud

Ne vrijeđaj stoku!Više časti imaju.nego ovi.

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Ahahahahahahahaha. Kakvi komedijasii majko mila

marius
Gost
marius

Je li realno da on Njegosa pominje a ni Gorski Vijenac mislim da procita nije .

IgorBD
Gost
IgorBD

Ti da si ga pročitao naučio bi nesto.

vozi misko
Gost
vozi misko

nije pitanje on vec Milacic. Ne vadi Njegosa iz usta. Toliko ga spominje da bih pretpostavio da ga zna citavog napamet. Mislim da mu je sledeci potez da nauci dvije strane napamet i da ih nedje izrecituje tek onako da dokaze ljudima da on kao zna Gorski Vijenac ali kasno Marko na Kosovo stize.

LJUTA
Gost
LJUTA

Opa jos u tebi zivi Kosovo….koji si ti blesan valjda sad vidis

hawara
Gost
hawara

“Budimo sto smo bili“ – četnici, izdajnici? Neka hvala

Top
Gost
Top

BRAVO MOMCI! Svaka cast Dajkovicu i Milacicu!

Vojo
Gost
Vojo

Milacicu da je drzave ti bi meni bio danas u bajboku .Vuca se jadan bio sprdnjo srpska

LJUTA
Gost
LJUTA

Eto jos jedan tvrdi da nema drzave….koji fauli i autogolovi

vozi misko
Gost
vozi misko

Sto nije ponio srpska obiljezja te se pod istim slikao nego je ponio zastavu stranke? Mislim, o cemu mi pricamo ovdje, imate li uopste oci da vidite da samo skuplja politicke poene kako bi na nekim sledecim izborima uzeo glas od srpskih stranaka????

miki
Gost
miki

Hrabro.Svaka cast😊😊😊

Sova
Gost
Sova

Hrabro jeste. Priznajem. Časno nije. Ni trun časti nema u njihovom postupku. Koja je to onda kombinacija: hrabar i nečasan? Njemci i Japanci su za vrijeme II svjetskog rata bili vrho hrabri, ali… Nema potrebe objašnjavati dalje.

IgorBD
Gost
IgorBD

A sto su loše uradili ovom posjetom botino ?

zrno krstov
Gost
zrno krstov

sto nisu posjetili prije Dobrotu,eto,zato

LJUTA
Gost
LJUTA

Nema mjesta u Dobrotu od lopova i dpsovaca a mujovic veselin svako malo tamo kad mu priprijeti poziv za izdrzavati zatvor…..

Moze
Gost
Moze

Ne bgm i niko ko ima i malo ljudckosti ne moze da slavi ubijanje covjeka. Sramota.

44debilanaCDMu
Gost
44debilanaCDMu

Oni ne mogu oluju da slave a Srbi bi da slave podgoričku skupštinu !!! Srbi ili ste ludi ili bezobrazni jedno je sigurno !!.

LJUTA
Gost
LJUTA

VELIKU NARODNU SKUPSTINU POTVRDJENU REFERENDUMOM KOJI SU SPROVELI 1919 SAVEZNICI TJ VELIKE SILE ….citaj malo o klubasima i pravasima ako imas para kupiti bilo koju knjigu o tim vremenima jadoooo@

Bokez
Gost
Bokez

Jado jadni!

Gordan
Gost
Gordan

Kakav lakrdijaš! Ova svijest je jurišala na Dubrovnik i Sarajevo… Ovaj Milačić je za ustanovu, ovo je dijagnoza a ne mišljenje.. Sramota i tuga. Hrvatska izvini još jednom.

Mislim
Gost
Mislim

Pi izdajnici roda.

LJUTA
Gost
LJUTA

Pa sto ga ne ignorisete ako imate takva misljenja?

Gordan
Gost
Gordan

Kakav lakrdijaš! Ova svijest je jurišala na Dubrovnik i Sarajevo… Ovaj Milačić je za ustanovu, ovo je dijagnoza a ne mišljenje.. Sramota i tuga. Hrvatska izvini još jednom.

Betoven
Gost
Betoven

Kakvi su ovo klovnovi. Projurili kolima kroz Hrvatsku i uslikali se kod table. Viva Montenegro.

Send this to a friend