Politika

Milan Knežević upozorio Borisa Savića

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević upozorio je na društvenoj mreži Tviter predsjednika Višeg suda u Podgorici Borisa Savića i par odlazećih policijskih funkcionera da, kako ističe, odmah prekinu sa vršenjem pritiska u postupku za državni udar, i prestanu da traže presudu koja odgovara njihovim ličnim interesima.

“Sve se zna”, poručio je Knežević.

Podsjećamo, lideri Demokratskog fronta Andrija Mandić i Milan Knežević osuđeni na po pet godina zatvora, zbog članstva u kriminalnoj organizaciji od februara 2016. godine.

Ta organizacija je planirala je da na dan parlamentarnih izbora 16. oktobra 2016. godine, uz pomoć Demokratskog fronta, nasilno zauzmu Skupštinu Crne Gore, i da otmu i ubiju tadašnjeg premijera Crne Gore Mila Đukanovića.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lukasenko
Gost
Lukasenko

Boze spasi ovaj narod,zatvori,poplave,zemljotresi,poskupljenja,korona,ima vakcina nema vakcina,svadjaju se oko svega od kulina Bana do danas kad cemo zivjeti u miru i ljubavi….e Tito,Tito sve bi ti ovo postavijo kako trba

Drac
Gost
Drac

Politicar prijeti sudiji, ovo nema nigdje!!! Knezevicu smiri se jadan, 4 nosioca partizanske spomenice su iz tvoje kuce a Manda ti komanduje? Pamet u glavu, u pogresnom si drustvu.

Djoko
Gost
Djoko

Ovo dostaviti svim medjunarodnim organizacijama da vide kako funkcionise nova vlast

marius
Gost
marius

Prijetis pipune ? Opusteno samo. Ako nisi kriv cemu nervoza. “Oj svijetla majska zoro, majko nasa CRNA GORO ” !

Ikonoklast
Gost
Ikonoklast

Pritisak na sudije – baš u skladu sa poimanjem svetosavske klerofašitičke “demokratije”? Đe ste NVO? Još se trijeznite od pobjede, odnosno, “slobode” te nam pade sa “srpskog neba”?

Djuka
Gost
Djuka

Tik-tak, pipune

Nebojsa
Gost
Nebojsa

spuz, spuz, spuz….

joanikije
Gost
joanikije

Miki spremaj se za Spuz

gastarbajter NL
Gost
gastarbajter NL

Krivokapicu bi bilo najpametnije da vas dezurne bundzije strpa malo u zatvor jer cete ga ionako vrlo brzo skinuti sa vlasti.

Cikotić
Gost
Cikotić

Znači Pipune da ti utičeš na rad sudstva i policije.

Dobio si vrlo važnu funlkciju a sad pritisak
Polako čoče inače će mo te vrnut u Zetu do pravosnaźnosti presude.

Trol
Gost
Trol

ahahaha ovako javno i sa aspekta vecine – nije to pritisak na sudstvo NE 😀

Send this to a friend