Politika

Milatović: Konjević pokušao da obmane javnost iznoseći neistine o mom školovanju

Milatović

Nakon što je jutros u Skupštini odgovarao na poslanička pitanja, ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović oglasio se na Twitter-u, poručujući da je poslanik SDP-a Raško Konjević pokušao da obmane javnost samouvjereno iznoseći niz neistina o njegovom školovanju.

<<<Milatović: Sačuvali smo Vašu platu od 1.526 eura; Konjević: Od ministara tražili stipendiju za Oksford, a sad nas zovete lopovima>>>

“Jedna od danas iskazanih neistina je i da sam 2016. “dolazio u Vladu da mi obezbijede stipendiju za studije na Oxfordu i da su oni to uradili”. Nakon toga sam se zaposlio u inostranstvu – i radio da vratim kredit koji sam podigao za svoje obrazovanje, jer za stipendiju od Vlade nije bilo sluha”, napisao je Milatović.

Prema njegovim riječima, 2016. godine je već radio u EBRD-u, a magistarske studije na Oxfordu od 2011. do 2013. je finansirao tako što je kao student generacije dobio stipendiju britanske Vlade za prvu godinu studija, a onda podigao kredit kod NLB banke u iznosu od 25.000 eura za drugu godinu studija.

Nakon profesionalnog iskustva dužeg od 10 godina u Dojče banci i EBRD, dodaje, vratio se da bi dao doprinos razvoju svoje zemlje.

“Za to vrijeme Konjević je bio državni funkcioner, vrijedno radio na unapredjenju životnog standarda i vladavini prava u Crnoj Gori. Zato danas imamo 25 odsto građana na rubu siromaštva i golemi osjećaj nagomilane nepravde u društvu”, napisao je Milatović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
marko
Gost
marko

Ja nebih dosao bez velikog interesa …da cujemo …

serlok
Gost
serlok

Bačene pare, Jakove. Bačene pare.

Razum
Gost
Razum

Milatovic genije! Samo naprijed!

free samples
Gost
free samples

Rasko? nema te na Tviteru?

Lavanda
Gost
Lavanda

Pošto članovi ove vlade mnogo lažu,dokazano,više vjerujem Konjeviću.

Ikej
Gost
Ikej

Vise Rasku nego svojim očima?

Анонимни
Gost
Анонимни

Ko te zvao da se vratiš?

Tivat - EU
Gost
Tivat - EU

Trebao si ostati.

Andrija
Gost
Andrija

Svaka cast Jakove

Kokot
Gost
Kokot

Tako je

Rade
Gost
Rade

Bolje da se nijesi vraćao

Send this to a friend