Politika

Milatović: Kraj mračnog doba, slijedi vrijeme napretka

Crna Gora ima budućnost! Bar ima budućnost i kada dođu ljudi koji će shvatiti važnost luke, poziciju, širinu i povezanost, ovaj grad će procvjetati. Do sada je cvjetao šverc, a učinićemo sve da procvjeta ekonomija. Kraj je mračnog doba, slijedi vrijeme napretka, kazao je predsjednički kandidat Jakov Milatović na konvenciji u Baru.

“Ako je ovo grad sa toliko sunca, sa planinama u zaleđu, sa dvije obale, sa bogatom istorijom i kulturom koja jedva čeka da bude svijetu prikazana, zaista ne vidim razloga da tako i ne bude. Ja zelim i uradiću sve da Bar bude grad otvorenih vrata”, dodato je Milatović.

Govoreći o promjenama koje će uslijediti odmah nakon 2. aprila rekao je da “gdje ima nade, ima i napretka”.

“Ja vidim svjetlo na kraju ovog Đukanovićevog mračnog doba, vidim svjetlo jer vidim ljude ispred sebe. Vidim na vašim licima nadu, a gdje ima nade, sigurno da ima i napretka”, kazao je Milatović.

Konvencija u Baru/ foto: PES

“Dobio sam podršku iz Bara, što od pokreta i partija, ali naglašavam da izuzetno cijenim podršku svakog slobodnog pojedinca koji je istupio i dao podršku. Znam da to nije lako u Crnoj Gori, pa ni u Baru ili bilo kojem drugom gradu. Ali upravo ta podrška znači da je ljudima toga dosta i da ne žele više da slušaju laži”, rekao je Milatović.

Đukanović prepoznatljivim metodama, po njegovim riječima,  “plaši građane, plaši ljude s Jakovom Milatovićem”

“Ali Crnoj Gori je dosta lažnih branitelja, jer dok su takvi na braniku Crne Gore, gorih neprijatelja Crnoj Gori ne treba”, dodao je Milatović.

Konvencija u Baru/ foto: PES

“Vjerujem da će i Barani ustati u nedjelju, da će izaći na izbore i da neće biti izmanipulisani istim pričama koje slušamo trideset godina. Jer Crna Gora bez Đukanovića na čelu ima čemu da se nada! Do sada vjerujem da sam se dokazao kao porodičan, a ne poročan čovjek. Kao radan i posvećen i kao čovjek koji svaki posao obavlja odgovorno i do kraja. Tako će biti i kad postanem predsjednik i slobodno me držite za riječ. Svim srcem želim da vidim uspješan Bar i cijelu Crnu Goru i znam da ćemo zajedno uspjeti u tome”, zaključio je Milatović.

Na konvenciji su, kako se navodi, govorili i Goran Đurović, član predsjedništva URA-e, Maja Vukićević, poslanica DF-a, Dragan Tufegžić, predsjednik OO Demokrata Bar, Irina Dabović – potpredsjednica partije Biram Bar, potpredsjednica PES-a Olivera Injac, Nikola Vojvodić – sekretar OO PES Bar, Vera Vujošević – OO PES Bar.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
LJUBAV
Gost
LJUBAV

Vala ako ti pobjediš bićemo u totalnom mraku

freeMNE
Gost
freeMNE

Mračno doba je počelo ima evo treća godina.
Preśednička pozicija Milatovića vodi nas u konačni klerofašizam pod vođstvom CSa

Jole
Gost
Jole

“Kraj mračnog doba” ?!
Pa umračilo se čovječe s vama…dako više svane!

Nikk
Gost
Nikk

Ko dođe preko popova na vlast taj je vijesnik mraka 1/1

Njegos
Gost
Njegos

A cega si ti vjesnik ?

ex yu
Gost
ex yu

Milatović: Kraj mračnog doba, slijedi vrijeme napretka,,?Očigledno da je gospodin u vrmenu dok je živijo van Crne Gore bijo u mraku.Problem je što su nam za ove dvije godine uspjeli da donesu taj mrak.A što se tiče napretka to će vrijeme doći kad se oslobodimo ovih nazovi oslobodioca.Šćepan Mali prema ovima nije lažni ni koliko zrno prašine.

enee bogoti
Gost
enee bogoti

Da, popovi će povesti državu u svijetlu budućnost.

Brat
Gost
Brat

Za ove dvije i po godine nam je dovoljno bilo srednjeg vijeka…. Ajde, polako u zaborav i nistavilo, odakle su te i izvukli popovi i Vucicevi hohstapleri

Podgorica
Gost
Podgorica

Da sram ih bilo povećali plate, penzije, diječije dodatke, besplatne udžbenike…dokle više tako

sasapg
Gost
sasapg

Do sredine iduce godine, a onda slijedi ukidanje svih socijalnih davanja u masovni itkazi u drzavoj administraciji i firmama… MMF CE DA NAS sahrani…

Blok 5
Gost
Blok 5

Odakle se sve to isplacuje?iz kredita druze da li si svjestan toga ? Znals li da ce MMF to sve da stopira? A potpisali su vec ugovor

Jelena
Gost
Jelena

Hahahhahah, da mi je tvoja pamet ne bi se sjekirala ni za sta qqqq

Ass
Gost
Ass

Mracno doba je pocrlo sa litijama.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Mracno doba je s vama doslo !!

Zorica
Gost
Zorica

Ja mislim da ulazimo u tunel bez kraja i bez svjetlosti…kukala nam majka…

BBBB
Gost
BBBB

Ovo od 2020 avgusta mjeseca….upali smo u totalnu tamu,zatucanost,fasizam,nacionalizam….jad ,bjeda,čemer,…..sa vama ja ne želim to……zato glas za broj 1.

BBBB
Gost
BBBB

A da zaboravio sam i to da ste nas zaduzili vec do guse u kredite

Nikola88888
Gost
Nikola88888

Za CG vracanje u kameno doba a Srbiju bapredak svakako… E neces Milatovicu pioniru SPC!!!!
Da he vjecna! 🇲🇪

Tata
Gost
Tata

To ste lagali i 2020te, ako i sad pobijedite na stare laze i po koja nova definitivno treba svijet da posalje ekipu strucnjaka da ispitaju ovaj medicinski fenomen tolike naivnosti naroda koji ovdje zivi i ima pravo glasa

Breza
Gost
Breza

I mi se nadamk da je kraj mraku! Pobjeduje Milo!

Fendi
Gost
Fendi

Ne može ni u Šavnik da dobije

Neko iz mase
Gost
Neko iz mase

Bas ce biti kraj mracnog doba kad ti izgubis

Don Montenegrin
Gost
Don Montenegrin

U Baru nema sto da trazis. Gubis sa najmanje duplo glasova. A, mislim licno i jos ubjedljivije. Bar je uvijek bio i ostao prvi na barikadama odbrane jedine nam domovine Crne Gore. Vas nacionalizam, fasizam….., ne prolazi u slobodarskom Baru. Tako da Bar zaobilazite u sirokom luku jer odje nikada prolaz necete imati.

Evropa nikad
Gost
Evropa nikad

Lose vam je bilo u mraku vidimo vam po imovinskim kartama.

Elena
Gost
Elena

Nikad mracnije junace nije bilo kakav kraj? 😂😂😂😂

Send this to a friend