Politika

Milatović: Nećemo dozvoliti da nas Vuković vrati na period minimalne zarade od 222 eura

Jakov Milatović

Odlazećem gradonačelniku koji je odložio poraz za oktobar, poručujem: Nećemo dozvoliti da nas Ivan Vuković vrati na period minimalne zarade od 222 eura, prosječne plate od 500 eura, 0 eura dječjih dodataka, naknada i minimalnih penzija bez ikakvog povećanja, poručio je bivši ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović.

On je reagovao nakon što je gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković saopštio da “neće dozvoliti Krivokapiću, Spajiću, Milatoviću da Podgoricu bace na koljena”.

<<<Vuković: Ispunili smo obećanje da nećemo dozvoliti Krivokapiću, Spajiću, Milatoviću da Podgoricu bace na koljena<<<

“A siguran sam da će se pravna država obračunati sa svim nosiocima korumpiranih radnji, kojima je DPS bio vjetar u leđa. Zato ohrabrujem SDT i naše partnere iz Europola da nastave sa posvećenošću u dekriminalizaciji društva. Zalažem se za Crnu Goru boljeg standarda i vladavine prava”, naveo je Milatović na Tviteru.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
veritasDarija
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
veritas
Gost
veritas

Hhahahahaha…pazi što ovaj priča…viđeli smo što ti znaš, pa bi dobro bilo da malo odmorimo od tebe, “ekspertu”, jer sad ne znamo kako obezbijediti finansiranje zdravstva jer nije prihvatljivo ni dovoljno sredstava od vaših čuvenih akciza….Ajde, sklonite se više…nijesu vas građani doveli no lični ćef bivšeg premijera…

Darija
Gost
Darija

Nećeś ni ti Milatoviću u Opštinsku fotelju Podgorice.

Send this to a friend