Politika

Milatović u Ulcinju: Ponosni na istoriju koju stvaramo zajedno

Foto: Pokret Evropa sad

Oslobođeni od straha i pritiska, cijelom zemljom pronijeli smo zdravu viziju o Crnoj Gori. Onu viziju u kojoj su svi njeni građani i građanke najveće bogatstvo, onu u kojoj svi jednako uživaju privilegije života u ovako lijepoj zemlji. Zahvalan sam svima koji su odabrali ideju o opštem dobru i ponosan na istoriju koju stvaramo zajedno, rekao je Jakov Milatović, predsjednički kandidat tokom boravka u Ulcinju.

Milatovića je u Ulcinju dočekao predsjednik opštine Omer Barjaktari koji je kazao da će “Jakov Milatović sa pozicije predsjednika snažno podržati ekonomski i ekološki razvoj ove opštine”.

Na tribini su osim njih govoril i Ilir Harasani, član Glavnog odbora GP URA i Bojan Ćetković šef odbornika Demokratske Crne Gore Ulcinj.

“U toku predsjedničkog mandata uvešću Crnu Goru u EU, a snažan ekonomski razvoj biće podstaknut i kroz valorizaciju svih potencijala ove opštine. Drago mi je da u Ulcinju znaju koliko je značajan 2. april i što ćemo ga zajednički učiniti datumom kada je režim konačno pao”, zaključio je Milatović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Koskik
Gost
Koskik

Joj glas kad ti cujem dobro mi nije, pa druze tebi ni glas nije mutirao.

Kruela
Gost
Kruela

Ali kako on ide po opstinama brate moj, kao da je ministar pa u radnu posjetu, joj sto nas o jadu zabavi ovaj lik sa nezdravom ambicijom!

Stoj
Gost
Stoj

Jakove moj ti je savjet da se ne brukas, a ppsebno ne po Ulcinji jer te odlicno znamo.

Grizli
Gost
Grizli

E gledaj stava gledaj nacina!

MperkurP
Gost
MperkurP

Milo mu ne izlazi iz usta. Nije mu lako…stace…

Pedja*
Gost
Pedja*

Sto se skupilo naroda ?

gost9376
Gost
gost9376

dobro su ga docekali. cijelih 35 gradjana iz dvije stranke i jednog pokreta 😂

Kika
Gost
Kika

Oćajno loš govornik.

Crni panter
Gost
Crni panter

Hahahhh kakve su ovo nebuloze. Gdin Bajraktari smije da kaže jedino sto mu Abazovic kaže. To nabolje zna Ilir Harasani koji je zbog izgovorene rijeci ( bez pristanka Ulcinjskog Apolona) ostao bez fotelje gradonacelnika. Milatović hoće da nas uvede u EU a od kada je došao u ministarsku fotelju blokirao je sva vrata zajedno sa Abazovicem. Top lista nadrealista ima… Više »

Liberal21
Gost
Liberal21

Kolko je odje ljudi ? 50 ?

Gernsheim
Gost
Gernsheim

Ovo nisu Albanci a što su nemogu da kazem jer mi nećete objaviti komentar….oni i Šešelj podrzavaju Milatovića stvarno jadno

delboj
Gost
delboj

A sto stvarate. Veliku Srbiju i Albaniju?

Send this to a friend