Politika

Milatović: Ucjenama hoće da spriječe tranziciju vlasti

Jakov Milatović, Foto: RTCG

Nakon što je dio medija prenio informaciju da nekoliko osoba koristi prostorije Izborne komisije Glavnog grada (IKGG) kao mjesto stanovanja, nosilac liste Pokreta “Evropa sad” na podgoričkim lokalnim izborima i bivši ministar ekonomije Jakov Milatović ocijenio je da je ovo dokaz da još aktuelni gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković i DPS koriste loš materijalni položaj građana i ucjenjuju ih.

“Ovo je strašno. Dokaz kako Vuković i DPS koriste finansijski položaj ljudi da ih onda ucjenjuju šta da rade ili ne rade – u ovom slučaju da jasno opstruiraju mirnu tranziciju vlasti u Podgorici”, kazao je Milatović za Portal RTCG.

Podsjećamo, mediji su prenijeli i da je jedna osoba, koja se ne vodi kao zaposlena u IKGG sinoć spriječila ovjeru dokumenata o proglašenju izbornih rezultata koji su donijeti većinom glasova članova i ovlašćenih predstavnika IKGG.

U isto vrijeme, ta osoba koristi prostorije IK za stanovanje.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Niki Lauda
Gost
Niki Lauda

Idi mali segaj drva nedje… 🇲🇪

MadridJ
Gost
MadridJ

Čemu žurba i preskakanje procedura?? Jesi li legalista ili ćeš da upadaš kroz prozor opštine kao krapović po budvi??

Ivangrad
Gost
Ivangrad

Nedostojan

Zeta 🇲🇪
Gost
Zeta 🇲🇪

Da si što vređeo bo ostao u englesku došao si da pokradeš Narod 🇲🇪

Stipe
Gost
Stipe

Nema više šverca, nema više para iz Srbije, tanko će vam biti …

Gradjani
Gost
Gradjani

Jakove ti si evropski student i kadar, trebao bi da imas osjecaja za propise, dzaba si dizao kredite da se skolujes po inostranstvu, kadar si plemenskih skupstina!

Podgoricagorevi
Gost
Podgoricagorevi

Ovo je zlo od covjeka, toliko je zajedljiv, vidjece Podgoricani koga su izabrali za domacina grada, ima kuca da im curi na sve strane kao sto curi drzava. Sad kad krene zaposljavanje rodbine, kumova, drugova, rodbine od popova, partiskih kadrova, ugovoraca i tako redom! Uzivate Podgoricani srecan vam Jakov i Nova godina!

Tara
Gost
Tara

Radi toga kamenujete nove Autobuse..sto je G-din Vukovic kupio za gradjane..PG jel tako..?

Beharovic serif
Gost
Beharovic serif

Ti si prevarant a narod ce TO kasno da vidi ?

Send this to a friend