Politika

Milić DPS-u: IZ SNP su odlazili ali nikada u Spuž ili kao svjedoci saradnici

Milić

Iz SNP-a su odlazili, ali nikada u Spuž i nikada kao svjedoci saradnici, kazao je predsjednik te partije, Srđan Milić odgovarajući na reagovanje DPS- a u kojem se, između ostalog, navodi da bi neko u toj partiji trebao da skrene pažnju Miliću na rječnik, ali da očigledno nema ko jer su ga mnogi već davno napustili, ili napuštaju.

“Ne pada mi na pamet da se spuštam na nivo DPS-a i odgovaram na njihovo primitivno i prizemno saopštenje u kojem sam im i ovog puta meta. Koliko je saopštenje DPS-a jadno i bijedno najbolje pokazuje činjenica da niko nije htio da stane imenom i prezimenom iza njega. To dovoljno govori o svemu.Iz SNP-a su odlazili, ali nikada u Spuž i nikada kao svjedoci saradnici. Interesantno mi je da DPS zna da će biti još odlazaka. Ono što je za mene bitno – čast i bruka žive dovijeka. Ja se nemam čega stidjeti, a vi se gospodo iz DPS-a makar potpišite”, kazao je Milić.

Predsjednik SNP- a ocijenio je da njega i njegovu partiju ne obavezuje odluka parlamenta o NATO-u, koja je zakazana za petak, te istakao da je vidi kao onu iz 12. jula 1941. na Cetinju.

Na to je danas stigla reakcija DPS- a. Oni su kazali da samo “politički duduk” može današnji zapadni svijet izjednačiti s fašističkim silama Osovine 1941.

“SNP je uvijek samo ukazivao na istorijska fakta. Nepobitna je činjenica da je Petrovdanska skupština 1941.godine predstavljala brukanje Crne Gore. Tada je neki nelegitimni parlament donio neku odluku koja je bila sušta suprotnost onome što je bila volje većine tadašnjeg stanovništva Crne Gore. Ta odluka je ostala upamćena kao jedna od najvećih tamnih mrlja na obrazu Crne Gore. Sada se ponovo zloupotrebljava slobodarsko Cetinje i u režiji DPS-a i njegovih satelita neki drugi nelegitimni parlament donosi neku odluku o ulasku u NATO koja, takođe, nije proizvod slobodne volje većine građana, čime se ponovo bruka Crna Gora”, kaže Milić.

S druge strane, dodaje on, iskreno smatram da niko u Crnoj Gori nema pravo na moralnu superiornost, a najmanje organizovana kriminalna grupa kako je Tužilaštvo definisalo DPS.

 

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pavle
Gost
Pavle

dokaz da susdstvo lose radi!! zato nisu jos išli u zatvor i slicne ustanove

Mojsije
Gost
Mojsije

Vi nijeste nigdje prispjeli!Vasi patroni jesu u Hag.

Podgorica
Gost
Podgorica

Ako pčnu čeprkat oko one zgrade, koju si u Budvi podiga bez papira, možda ti budeš prvi za Spuž.

Cocorayco
Gost
Cocorayco

Ti Milicu ne znas sto pricas. Ako su SNP napustali samo posteni ljudi i to u tolikom broju da ne ostade niko, onda se ti zamisli zasto to rade. U CG su se dizali ustanci kada se uradi nesto sto narodu nije po volji ( bozicni, trinaestojulski ). Posto narod, u sta ne racunam cetnike, nema nista protiv clanstva u… Više »

Send this to a friend