Politika

Milić: Vodiću SNP na predstojećim izborima, o ostavci nijesam razmišljao

“Glavni odbor se nije o tome izjašnjavao, jer je to pitanje odavno riješeno. Ostavka je, kao što znate, lični čin i apsolutno sa moje strane nije bilo ni primisli da to učinim. Neformalnih zahtjeva jeste bilo, ali formalizovano nije. Potpuno je legitimno da to neko neformalno neko i uradi, ali zna se procedura i mora se poštovati. Formalizacije procedure dakle nije bio”, tvrdi on. ono što je najvažnije SNP je svoje zaključke usvojio bez ikakvih nesuglasica”, kazao je Milić. 

On je odbacio nezvanične navode lista Vijesti da je na sjednici Glavnog odbora saopšteno da je njegova stranka u minusu 250.000 eura. 

“To su glasovi koji ne dolaze iz naše partije i koji žele da nanesu štetu SNP-u. Upoznao sam članove partije da je naš finansijski izvještaj za 2015. godinu u plusu. Imamo stotinu zaposlenih kojima plaćamo uredno poreze i doprinose. U nastojanju da se naudi SNP-u šire se dezinformacije i neistine. Ta priča vezana za unutrašnje prilike u našoj partiji je sinoć završena”, dodao je lider SNP-a. 

Na pitanje da li će on voditi SNP na predstojećim parlamentarnim izborima, Milić je imao spreman odgovor. 

“Nažalost nekih koji bi voljeli da SNP ne postoji-hoću, a na zadovoljstvo svih članova partije”, kazao je on. 

Send this to a friend