Politika

Miljanić: SNP je samo za reprezentaciju u Komunalnom Budva potrošio preko 50000 eura

Budva

Iz budvanskog odbora Demokratske partije socijalista danas je saopšteno da je SNP samo za reprezentaciju u Komunalnom preduzeća u Budvi potrošio preko 50000 eura.

“Gospodo iz SNP-a, za razliku od vas, u čijim je tekstovima preko 90 odsto neistine, ja baratam ciframa. Pomislićemo da se šalite kada kažete da je za ustajanje i poštovanje sve ovo što ste napravili u Komunalnom preduzeću?! Kad govorimo o novcu na reprezentacije, treba li da spominjemo da je za vrijeme vašeg mandata u komunalno za ovu svrhu tj. za ekskluzivne ručkove i bahanalije, potrošeno preko 50000 eura, jer kod vas ništa nije bilo ispod ove cifre”, saopštila je danas Maja Miljanić iz OO DPS Budva.

Prema njenim riječima o službenim putovanjima SNP-a, sponzorstvima i ostalom će malo detaljnije u nekom narednom obraćanju, pa da se građani upoznaju sa “vašim poštenjem”.

“Što se tiče mojih ekskluzivnih ručkova i službenih putovanja jedva čekam da ih provjerite. Jedna u nizu vaših dezinformacija jeste da predsjednik Odbora direktora nije plaćao komunalne usluge?! Naime, plažu ne drži a za restoran uredno plaća godinama što se može i provjeriti. Što se hotela tiče to pitanje postavite sami sebi jer ste vi rukovodili Komunalnim preduzećem u tom periodu. Pitajte sebe zašto nijeste dozvolili ne samo predsjedniku Odbora direktora, nego i ostalim hotelijerima koji su vam se obratili, obračun naplate po količini odvezenog otpada a ne po metru kvadratnom. Vi im to nijeste dozvolili i samim tim prihodovali ste mnogo manje. Uzgred, ovim završavam prepisku sa vama dokle ne iznesete dokaze koje tvrdite da posjedujete, a jako dobro znamo da niti ćete ih iznijeti niti ih imate”, zaključila je ona.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Valter
Gost
Valter

50.000??? Da li je moguce?

Car
Gost
Car

Ma nemoguce SNP je postena partija isto kao DF.:-)

Send this to a friend