Politika

Milošević odboru predlaže samostalan nastup Socijaldemokrata na Cetinju

Dejan Milošević

Predsjednik OO SD Cetinje, Dejan Milošević, predložiće odboru samostalan nastup na izborima koji su zakazani za 5. decembar 2021. godine.

“Socijaldemokrate Cetinja su 2017. godine dominantno uticale na pravac djelovanja lokalne samouprave u smislu stavljanja akcenta na konsolidaciju lokalnih javnih finansija, kao i na raspodjelu u tom trenutku najboljih kadrova na odgovorne pozicije. Stoga mislimo da nam to daje za pravo da na predstojećim lokalnim izborima očekujemo još bolji rezultat i u budućoj lokalnoj vlasti još značajnije participiramo i utičemo na pravac razvoja grada.

Uvjereni da građani Cetinja prepoznaju rad predstavnika SD-a u lokalnoj vlasti, samostalan izlazak na ovim izborima vidimo kao priliku da, kroz još veću participaciju, u naredne četiri godine dobijemo priliku da u značajnijoj mjeri ostvarujemo naš program i radimo sve da građanke i građani Cetinja žive bolje”, rekao je Milošević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
majda
Gost
majda

Imaju kvalitetan kadar kako na lokalnom nivou tako i u republičkom rukovodstvu partije, mislim da je bolje samostalno.

Sasa
Gost
Sasa

Izvršili ste promjene u stranci, pridružili su vam se neki ugledni građani Cetinja tako da možete računati na uspjeh!

Mico
Gost
Mico

Tako treba!!! Bolje samostalno nego u koaliciji sa DPS-om. Ovako će vas više ljudi glasati. SD i SDP treba da kreiraju politiku na Cetinju poslije 5. decembra i da od vas zavisi budućnost Cetinja . Neka vam je sa srećom!

Send this to a friend