Politika

Ministarstvo: Preusmjeravanje potrošnje počelo od glave

Milojko Spajić

Ministarstvo finansija i socijalnog staranja danas je saopštilo da je svjedok svakodnevnih vapaja ogromnog broja siromašnih za pomoć, te da su krenuli u akciju sa preusmjeravanjem potrošnje od glave.

U tom resoru, na čijem je čelu ministar Milojko Spajić, ističu da znaju da prodaja Majbaha i slične akcije u budućnosti, koje uključuju veliku racionalizaciju voznog parka cijele državne uprave, neće riješiti probleme građana, koji su kao planina taloga debelog 30 godina.

“Ali će im pokazati naš cilj i znak podrške da nijesu sami na tom putu – bahaćenju je kraj”, naveli su iz ministarstva na Twitteru.

<<<Vlada prodaje dva Majbaha, od kojih jedan koristi Đukanović<<<

Podsjećamo, predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić juče je saopštio da je Vlada usvojila predlog za davanje saglasnosti za pokretanje postupka prodaje dva vozila Mercedes – Majbah, koja su u državnom vlasništvu. Jedan od ta dva automobila koristi predsjednik države Milo Đukanović.

<<<Šef Kabineta Đukanovića: Premijer i ministar brukaju državu – Vlada, ili salon za prodaju automobila<<<

Šef kabineta predsjednika Crne Gore Miodrag Radović reagovao je na tu odluku, ističući da Krivokapić i Spajić, koji su prvog radnog dana zadužili državu skoro milijardu eura, sad prosipaju maglu javnosti o uštedama i rješavanju socijalnih problema prodajom dva automobila.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Porlo
Gost
Porlo

Ajde u teretanu u Hilton.

Raki
Gost
Raki

Bravo majstore…uvedite jos djeciji dodatak svakom djetetu do 18g i vladat cete 30g

🤮🤮🤮
Gost
🤮🤮🤮

Povraće mi se.

Progres
Gost
Progres

Staropodgoričani kad su nekoga šćeli prokleti govorili su :,,Da bog da uzbičio ili osilio”.Dobar savjet za vas mladi čovječe, a i za onog koji je osijedio a ovo nije naučio, ne ośetite se silnim jer će te brzo biti nesrećni i svoju nesreću će te pokušavati ugasiti činjenjem zla drugima……

gnu
Gost
gnu

Je li ovo pocinjanje “od glave” formulacija Janka Odovica?

Emma
Gost
Emma

Vasoj gospodi obezbjedenjeie
ekspertski savjetnici , fotelje po dubini , a sirotinji mito od prodaje dva polovna auta. Sipate narodu prasinu u oci. Sve zbog izbora ne zbog brige.Narod umire a vi imate 2000.vakcina od Vucica braca.

Pješivac
Gost
Pješivac

Sram te bilo, da nije bilo prešednika, čije bi ti države bio ministar, stidi se…
🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Vidiš ti to
Gost
Vidiš ti to

Znači, pokrenuta istraga oko kamate za ministarsko brzopotezno zaduženje od skoro milijarde? Bravo.

Send this to a friend