Politika

Miranović odgovorio Nikoliću: Šteta za još jedan mladi mozak

Da dokaže da DPS licemjerstvo nema kraja potrudio se ovaj put gdin Nikolić II, koji u ime organizovane kriminalne grupe (DPS-a) priča o političkoj neozbiljnosti, neodmjerenosti i ljudskoj sramoti, kazao je Lazar Miranović, član Foruma mladih Građanskog pokreta URA, nakon izjave odbornika DPS-a Miloša Nikolića.

“Kad vam o političkoj neozbiljnosti, neodmjerenosti i sramoti pričaju megafoni šefova organizovanih kriminalnih grupa, plagijatora, prikrivenih fašista, kameleona i ratnih zločinaca onda znate da to ni zeru ne vrijedi”, ističe Miranović.

On je kazao da je organizovana kriminalna grupa, sa oficijelnim imenom DPS već odavno izgubila kompas a da je ono što saopštavaju samo potvrda da su izgubili sve dodirne tačke sa realnošću i žive paralelnu stvarnost.

“To ne treba da čudi, jer vođa i njegova svita pucaju po šavovima i trče svoj posljednji krug pred neizbježnim promjenama. BDP im raste još jedino u njihovim i novčanicima njihove braće, kumova, prjijatelja i partnera dok građani jedva krpe kraj sa krajem i pažljivo planiraju svaki cent kako bi dočekali prvi u mjesecu”, naglašava Miranović.

On je istakao da je žalosno što Nikolić II ne vidi da sve godine iza njega živi u jednom sistemu, koji ima katastrofalne rezultate, koji je upropastio najljepšu državu na svijetu i građane doveo na rub siromaštva.

“Umjesto toga on živi u uvjerenju da je za katastrofalan sistem odgovorna opozicija. Šteta za još jedan mladi mozak koji je mogao razviti kritičku misao”, ističe Miranović.

Dodaje i da je očigledno da Nikolić II nije shvatio metaforu “Sjeverna Koreja” i da je očekivano pobrkao teze.

“Da pojasnimo gospodinu Nikoliću II, poenta je u tome da stanje crnogorskog parlamenta i scenario nikšićkih izbora postoje samo u Pjongjangu i kod DPS-a. Rakete bolje što nemamo jer bi ih vlasnici DPS-a unovčili kao one svoje na Dubrovnik, a možda i valorizovali i prodali svojim strateškim partnerima. Raketne baze u tom scenariju ucrtavali bi bratovi MORT i RZUP đe god stignu i đe god im se prohtje. Pa ko se snađe u toj tranziciji, snašao se” ističe Miranović.

Zaključuje da bi Nikolić II pred spavanje trebao više puta da čita “Pjesmu o poltronstvu” kako bi bio uspješniji u svojoj misiji a vođa mogao mirnije da spava.

M. B.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Primorac
Gost
Primorac

Pratite se Miranoviću, jedima aktivnost po sajtovima, ovo što si napisao za Nikolića, ocrtava tebe samoga, mili su mi minusi, daju potvrdu ko ste i što ste. posebno ste mi mili jer kad vidim kakvi ste branim one za koje ne glasam, to je slika kako ste prozirni.

Ljuta
Gost
Ljuta

ti si primorac iz rozaja jer mislis da je jezero more nepregledno

Budo
Gost
Budo

Mrkla ura od ove URE,toliko su vazni da su potpuno nevazni.

AVERS
Gost
AVERS

vadite se vi sad da nijeste Crnu Goru nazvali kako ste je nazvali, sram vas bilo

...
Gost
...

Nijesi ti gospodinu Nikoliću ni vrtlar po pameti. Pošto ste sad navalili na nekakve vaše “programe”, bolje, Miranoviću ponesi dosta papira, pošto puno pišete . No, URA se masno obrukala, skoro i da ne postojite više

Ljuta
Gost
Ljuta

bravo sve pravilno i lijepo receno ali vjeruj uzalut takvima

Simo
Gost
Simo

URA je nebitna na CG političkoj sceni,mislim da nijesu svjesni svoje snage,tj da su na samom dnu zajedno sa Lekićem,Danilovićem i Krivokapićem.Svi troje ukupno mogu imati oko 7%..Jedina realna opozicija biće DF i SNP,koji zajedno mogu imati oko 29%.I tu se priča završava.

Ljuta
Gost
Ljuta

bravo na prognozi..kad dodah 0reko 16 25% demokratima opozicija ce imati pravu vecinu da posalje okg u debili zatvor…jedva cekam da vidim koji ce sve misevi nestati iz cg…ipak neka znaju zemlja je mala…ni saric sa milijardama se nije dugo krio

Primorac
Gost
Primorac

Jeli Ura i ti Miranoviću čekate da ovi pođu sa vlasti ili da vam rusi daju pare da kupite glasove, pa nijw prvi put da donijate pare i brko je dobio pare od vožda pa su umjesto da kupe glasove oni veći dio podjelili između sebe, poslije 10 god isto , pare ruske podkelili i opet nisu napravili posa, kako… Više »

Ljuta
Gost
Ljuta

ovaj put ce im rusi dati eure i nema pranja para

Send this to a friend