Politika

Miranović: Tragikomično političko-propagandno djelovanje jurišnika DPS-a i SDP-a

Lazar Miranović

Mučno je slušati, a i gledati, političko-propagandno djelovanje jurišnika DPS-a Milovana Jankovića, bivšeg prvaka JUL-a Mire Marković i nekadašnjeg, na nesreću Cetinja, gradonačelnika Prijestonice. Još tragikomičnije je što se na sramne izjave Jankovića nadovezuje njegov sestrić i bivši šef kabineta iz redova SDP-a Nikola Đurašković, sa gotovo identičnim klero-fašističkim pristupom. To nije ni ponosno Cetinje, a ni građanska Crna Gora, kazao je Lazar Miranović ispred Građanskog pokreta URA.

On je ukazao na to da je upravo Janković, prvo kao nekadašnji jurišnik cetinjske podružnice JUL-a, radeći po diktatu Slobodana Miloševića i Mire Marković, a onda kao jurišnik DPS-a i po diktatu Mila Đukanovića, sav svoj životni i politički angažman ugradio u unižavanje Cetinja, crnogorskog identiteta i Crnogorske pravoslavne crkve (CPC).

“Kako drugačije opisati djelovanje onih koji su devedesetih jednako grčevito branili ideje velikosrpskog nacionalizma, a koji danas isto čine u ime crnogorskog nacionalizma. Na takve sramne poduhvate Jankovića, o čijem licemjerstvu najbolje govori i činjenica da je, dok je rukovodio gradom, čak i igralište na Cetinju upisano na ime Mitropolije crnogorsko-primorske (MCP), i njegovog sestrića Đuraškovića, na čijem huškačkom potencijalu bi pozavidjeli Slavko Mandić, Božidar Šundić i čuveni urednici edicije “Rat za mir”, nije dostojno ni pružati adekvatan odgovor, jer će ih istorija ubrzo smjestiti tamo gdje zaslužuju. Baš kao i njihove političke fosile i satelite nekadašnjeg Miloševićevog SPS-a: JUL i DPS”, zaključio je Miranović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pedja
Gost
Pedja

Izdaja URE je za udzbenike !!!

Tony
Gost
Tony

Nijedan vas vise Crnogorac nece glasati, videcete sada na izborima, necete imati ni 1%

To mi pričaš
Gost
To mi pričaš

Momak,ne blamiraj se.

mario
Gost
mario

A ciji bijase ti Miranovicu,jesi li Vasa “zabca”one pogani mrtve nevaljale.

Pastrmka
Gost
Pastrmka

Evo brzo izbori,pa cemo vas vidjeti …
Mislim da necete imati 15% što ste imali…
Jer ste ispalili sve CG što su vas glasali…

marius
Gost
marius

Otkazite sad od 1-og kiriju koju dajete za prostorije na Cetinje .

Milan
Gost
Milan

Ju, ju kakav recnik, onih po cijem nalogu su terorisani građani

Moj Niksic
Gost
Moj Niksic

Ko je doticni mladi oslobodilac iz URE.treba da cutite i da vas je sram za cijeli zivot.

orica
Gost
orica

a vi iz ure cete dobiti vecinu na cetinje , ahahahahahahag kakav autogoool, zamisli kad svojin cinjenjem ucinis da te mrzi cijela crna gora vise od dps-a i df- a
pozdrav za novaka , ahahahhaha

Send this to a friend