Politika

Mirsad Barjaktarević na čelu Opštine Plav

Mirsad Bajraktarević

Na danas održanoj sjednici Skupštine opštine Plav za predsjednika Opštine Plav izabran je Mirsad Bajraktarević, dok su za potpredsjednike izabrani Blažo Stijović i Nihad Canović. Sva tri kadrovska rješenja su iz redova Socijaldemokrata, a za njih su u lokalnom parlamentu glasali odbornici vladajuće većine koju, pored Socijaldemokrata, čine BS, DPS i AA.

Mirsad Bajraktarević je rođen 15. januara 1986. godine u Beranama. Osnovnu školu i gimnaziju završio je u Plavu. Diplomirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta Crne Gore u Podgorici. Sekretar je Opštinskog odbora SD-a u Plavu i član Glavnog odbora SD-a.

Obraćajući se odbornicima SO Plav, Bajraktarević je istakao da je velika čast i odgovornost biti izabran na mjesto predsjednika Opštine Plav, te naglasio da će u narednom četvorogodišnjem periodu uložiti maksimalan napor, da sa timom saradnika, stručno, odgovorno i posvećeno doprinesu ubrzanom ekonomskom razvoju plavskog kraja.

“Ova lokalna uprava će stvoriti pretpostavke za stabilan i održiv privredni razvoj i uslove za otvaranje novih radnih mjesta u Plavu”, poručio je Bajrakterević.

Novoizabrani potpredsjednici su Blažo Stijović, koji je diplomirao na Medicinskom fakultetu u Beogradu i trenutno je angažovan na poslovima doktora medicine i hirurga u Opštoj bolnici u Beranama i Nihad Canović, koji je diplomirao na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore u Podgorici, predsjednik je mladih SD-a Plav i trenutno radi u Skupštini Crne Gore.

Socijaldemokrate su sa deset odbornika najjača partija u Plavu, nakon što su u maju dobili dva i po puta više glasova nego na parlamentarnim izborima 2016. Lokalni parlament broji 31 odbornika, od čega vladajuća koalicija ima 24 odbornika, a čine je SD, BS, DPS i AA.

 

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Djato
Gost
Djato

Srecno bilo Mirsade red ja da neki Barjaktarovic bude predsjednik to je veliko pleme !

Pajo
Gost
Pajo

Nevjerovatno sta radi DB,ali Plavljani nisu ni naucili a ni zasluzili bolje.Bivsi predsjednik i poslanik ispred DPS-a postavlja zeta za predsjednika opstine a mrceni glasaci SD-a vjerovali Damiru.A neka si ih Daco izigrao.Aferim!!!

propis
Gost
propis

Ajde da vidimo hocete li imati petlje i uspjeti da uzmete dom zdravlja plav u svoje ruke ako to ne urafite Sd-ovci onda nista niste uradili

Kotor66
Gost
Kotor66

Vracaju se svi gore?

Mirza
Gost
Mirza

Sanse nema da ovaj nesto uradi,ni on ni SD.Nazalost.

Gusinje
Gost
Gusinje

Nek je sa srecom ali se plasim da ce doci do velikog razocarenja u Plavu

znalac
Gost
znalac

Srećno, Mirsade i čuvaj Plav i Crnu Goru!

Smrt fasizmu
Gost
Smrt fasizmu

E moj grade sto doceka dane, da te vode ljudi iz kafane.

Send this to a friend