Politika

Mitrović: Spajić i Milatović najprizemnijim populizmom vrijeđaju građane

Ivan Mitrović

Dvojac Spajić – Milatović, koji je svojim ministrovanjem otjerao brojne investitore, tajno i netransparentno nas zadužio, za čije vrijeme, a usljed posljedica njegovog rada i danas, inflacija prijeti da ugrozi rekorde iz devedesetih, demonstrirali su novo sopstveno iskazivanje najprizemnijeg populizma. Tako su u predstavljanju programskih ciljeva usljed udara populizma u mozak, najavili čak i to da za sljedeću 2023. godinu žele da stopa nezaposlenosti iznosi nepojmljivih nula odsto, saopštio je poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore, Ivan Mitrović.

<<<Pokret Evropa sad ide samostalno na lokalne izbore: Cilj prosječna zarada 1.000, minimalna penzija 450 eura, bez nezaposlenosti<<<

“Da sve ovo ne dolazi od dva pretendenta na visoke odgovorne državničke funkcije bilo bi smiješno, ovako, nakon ekonomskog posrnuća koje je Crna Gora doživjela za vrijeme 42. vlade, čiji su oni bili stub, ovo je još jedan potencijalni rizik i tempirana bomba po budućnost svih nas”, kazao je Mitrović.

Kako je naveo, dva promašena Krivokapićeva eksperta sada na “bijelom hljebu” ali i dalje na državnom budžetu, očigledno u manjku potražnje za njihovom ekspertskom pameću i usljed bezidejnosti čime bi se mogli baviti kako bi zaradili za ličnu egzistenciju, građanima ponovo žele prodati svoje navodno “ekspertovanje” kroz novoformirani pokret “Evropa sad”.

“Sva raskošna stručnost Spajića i Milatovića, o koju se baš ne otimaju po svijetu, kako nam je to predstavljano, građane naše države umalo je koštala perspektive i dalje ekonomske održivosti i opstanaka naše države, pa će na osnovu toga srazmjerno proporciji od tih istih građana dobiti adekvatan odgovor kada se ponovo bude izašlo na birališta”, zaključio je poslanik DPS-a.

Send this to a friend