Politika

Mjesni odbori DPS Bar: Jednoglasna podrška Đukanoviću za predsjednika partije

Mjesni odbori Demokratske partije socijalista iz Bara jednoglasno su podržali Mila Đukanovića za predsjednika partije, na kongresu koji će biti održan 30. novembra.

Predsjednik OO DPS Bar Dragoslav Tamanović, članove mjesnih odbora upoznao je sa novom organizacionom strukturom Partije u tom gradu, na kojoj se radilo u protekla četiri mjeseca.

Naveo je da su konstituisani novi saziv Izvršnog odbora od 23 člana, Opštinski odbor sa 91 članom i 45 mjesnih odbora sa mrežom od preko 900 članova.

Istakao da je u narednom periodu očekuje da zajednička aktivnost bude uvećanje broja članova kroz stalnu komunikaciju sa građanima na terenu.

Na sastancima je bilo riječi o investicijama na području mjesnih zajednica, odnosno o završenim projektima u skladu sa Akcionim planom za realizaciju investicija 2016-2020 godina.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
NBA
Gost
NBA

NEGO STO!? SRECNO I BIRICETNO!

ines23
Gost
ines23

Iskreno izbor predsjednika Djukanovica na mjesto predsjednika DPS je logican slijed, jer to je covjek koji je razvio partiju od 90 do danas i cija je politika doprinijela razvoju CG!

Vitinka
Gost
Vitinka

Milo je vrsan politicar koji ima znanje i viziju razvoja kako partijeske politike tako i drzavne.

oliver14
Gost
oliver14

Podrzavaju pravu osobu jer da nije bilo Mila Djukanovica ne bi nama drzava bila jedna od uspjesnih na ZB, ne bi mi kao narod napredovali, ekonomija rasla!

Kosta
Gost
Kosta

Da nije bilo DPS u Baru ko zna na sta bi licio taj grad, a ovako je jedan od ljepsih i infrastrukturno uredjenih!

goran1978
Gost
goran1978

Pa naravno da ce podrzati Mila Djukanovica covjeka koji je doprinio mnogo Crnoj Gori i DPS-u!

Liberal
Gost
Liberal

Ja bih zelio da pohvalim novog direktora komunalnog u Baru,nikad grad ovako cist nije bio ,svaka cast ! Ova mlada generacija dpsovaca odlicno radi svoj posao

Bot sa 7 imena
Gost
Bot sa 7 imena

Sendvičaru

Stefo12
Gost
Stefo12

Kako su ovi opozicionari naivni,oni ladno misle da su Milo i Dusko u nekakvom sukobu… E ovce naivne,Dusko je na onom glasanju izmedju Mila i Momira bio jedan od prvih koji mu je dao svoj glas i od pocetka su zajedno,mislite li vi stvarno da tu ima ikakve nesloge posle 30 godina ?

Paha
Gost
Paha

Nije tako, dio iz Bara podržava i Duška Markovica za predsjednika.

Pjer
Gost
Pjer

Sve mislioci svojom glavom

Bokelj
Gost
Bokelj

Kao u doba komunizma , i tamo su uvjek birali jednoglasno.

Buha
Gost
Buha

Vise DPS ima članova mjesnih odbora u jednom gradu no SDP glasaca u cijeloj drzavi.

Barani
Gost
Barani

U po noći da ih pitaš Mila bi glasali i život dali,to omladini ništa pametnije generacije se ne radjaju od 91g. ne ovamo…čovjek da zaplače od muke za ovom Crnom Gorom. У памет се Црногорци….

Send this to a friend