Politika

Mojkovac postao jedna od tvrdih uporišnih tačaka moderne Crne Gore

Milo Đukanović

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 13. avgusta-Dana Opštine Mojkovac predsjednicima Opštine i Skupštine Ranku Mišniću i Dragomiru Mrdaku, odbornicima Skupštine Opštine, svim
građanima Mojkovca i učesnicima svečane sjednice.

“Istorija Mojkovca, kao neodvojivi dio slavne crnogorske istorije, koji je nekada predstavljao trgovačko i rudarsko čvorište ovog dijela Balkana, ovjekovječena je veličanstvenom žrtvom Mojkovačke bitke, simbolom vjekovne crnogorske borbe za slobodu, koja je svoj puni smisao i izraz dobila obnavljanjem države mirnim putem prije dvanaest godina”, navosi Đukanović u čestitki.

Naglašava da je u tim procesima Mojkovac postao jedna od tvrdih uporišnih tačaka moderne Crne Gore, najmlađe članice NATO alijanse, i zemlje kandidata na pragu Evropske unije, važnog faktora regionalne stabilnosti.

“Evidentan napredak koji je vaša opština ostvarila poslednjih godina istovremeno je i prepoznatljiv pokazatelj ispravnosti kursa naše državne politike. Siguran sam da će i u novoj fazi u kojoj ćemo se fokusirati na dinamičniji ekonomski i institucionalni razvoj radi dostizanja evropskog kvaliteta života za naše građane, Mojkovac sa svojim prirodnim potencijalima i sa svojim ljudima, imati posebno zapaženo mjesto i ulogu u svim vašim progresivnim nastojanjima možete računati na punu podršku sa nivoa Države”, ističe se u čestitci Đukanovića.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
milobalega
Gost
milobalega

Mojkovac ide evropskim putem

Jasno
Gost
Jasno

Mojkovac je grad na odličnoj lokaciji.
Dobra strategija na polju poljoprivrede i turizma.

Novljanin
Gost
Novljanin

hahahah ”Mojkovac grad” hahahahahahah sprdnje

Nick- Brozomora
Gost
Nick- Brozomora

Duhanska mafija..’radijatora” Markovica!

Rada
Gost
Rada

“Hvala”presjednice na čestitkama,stvarno je opstina “napredovala”zadnjih 12god.
Jadnom narodu ni kupine ne platiste.
Sramotaaaa

LJUTA
Gost
LJUTA

Koji demagozi..milo jadan ne bio da li tvoji SAVJETNICI znaju da j
e mojkovacka bitka SRAM TADASNJE CG?
Ako je verovati prof istorije CG fakulteta Zivku A. 14000 austrugarske vojske je napalo kod Mojkovca skoro 40hiljada CG vojske..?
Uspjeli su da iz zadrze 3 dana….evo sa cim se vi ponosite…..neshvatljivo u sta ste se pretvorili….dokle ?

mali kuto
Gost
mali kuto

Sto vam je, Lomi se malo sali hahahahahaha…cus Mojkovac, to nije ni grad nego naselje koje je ugaseno. Jedva da ko i zivi tamo.

selma
Gost
selma

Bas ,,uporan”.

Reformator
Gost
Reformator

Moj kovani novac

REPUBLIKA SRBSK
Gost
REPUBLIKA SRBSK

Aaaaa drugar kako idu cigare ovih dana bez markica😂😂😂😂

Pravi Rambo
Gost
Pravi Rambo

Oooooo majko sto je ovo . Pusti se ti tih prica o uporistu i cvoristu rudarsko-trgovackom no uspi malo para u Opstinu i uradite nesto da moze narod radit nesto i od tih zarada zivjet . Sve vam se svodi na nekakva naklapanja sto ti savjetnici sastave i na praznu pricu … Kome to vise i do kad . Mada… Više »

Mojkovac
Gost
Mojkovac

Mjesto odakle ljudi odlaze a posebito mladi, gde je stanovnisto preko 50 godina starosti, najveca firma koja zaposljava ljude je lokana administracija, uvece kad prosetate vidite iste ljude njih oko 20, koji nemaju radnog staza ni dana, itd. Nijedan ski centar nemoze vratit ljude u mojkovac i zadrzat. Za narednih 20 godina nema boljitka.

LJUTA
Gost
LJUTA

Ne zboris nistao fabrici cigara?

Pjer
Gost
Pjer

Mozda je ovo sve tacno ali Mojkovcani nemaju bas nesto veliki standard.Bar koliko ja znam sobzirom da svake godine idem tamo.

Razocarani
Gost
Razocarani

Vala Predsjednice JESTE.Ni u sta se sa TOBOM ne slazem,ali ovo je ,,Ziva Istina,
Da nije Karkovica,Veljovica,a Posebno Misa Stanisica,oa bi se zemljactresla kao jucer prilikom zemljotresa

Crni
Gost
Crni

Mojkovac je tuga od grada, nazalost…sve je manje mladih ljudi, privreda ne postoji…vrijeme kao da je stalo u ovom gradu…

Pravi Rambo
Gost
Pravi Rambo

Sve narkomani i niko nista ne radi a i nema sto da radi . Ja idem tamo u ribolov godinama pa sjednem tamo da rucam ili popijem nesto pa vidim . A on o tgovackom cvoristu i bla bla bla

Antidemokrata
Gost
Antidemokrata

Sjednes da rucas?! Bravo ti ga, sad svi znamo da sjedeci rucas I da dok rucas svasta vidis…

bodulski borej
Gost
bodulski borej

milo, crnogorski jablane, vinu se ti nebu pod oblake. tako je, crna gora mora u miru rijesiti sve sporove sa svojima susjedima, sada i u buducnosti. da se nikada vise ne ponove ratne devetdesete, u kojima je si djeticu, crnogorski jablane, spletom okolnosti djelatno (huskacki) sudjelovao, a za izhod su imale razaranje, rusenje, palez, pljacku i ubijanje nevinih civila od… Više »

Strijelac
Gost
Strijelac

Koji si ti srpski, (koje)vitez, borej!

Pravi Rambo
Gost
Pravi Rambo

A ti shrdi sendvicaru i slusaj ka kucko

Zar ne
Gost
Zar ne

Jedna od tvrdih uporisnih tacaka DPSa

Dejan silni 💃
Gost
Dejan silni 💃

Hahahahahaha

Dejan silni 💃
Gost
Dejan silni 💃

Salim se naravno

Send this to a friend