Politika

Momir Bulatović na krsnoj slavi NOVA-e

Sa proslave

Uz prisustvo više od hiljadu zvanica, Nova srpska demokratija je u Podgorici obilježila svoju krsnu slavu-Svetog Vasilija Ostroškog. Osim članova i funkcionera NSD-a, proslavi su prisustvovali članovi predsjedništva DF, Nebojša Medojević i Predrag Bulatović, poslanici DF-a, predsjednik SNP-a Vladimir Joković, lider PUPI Vojin Vuletić, predsjednik Srpske radikalne stranke Ilija Darmanović i visoki funkcioner DSS Matija Nikolić.

Protojereji Branko Tapušković i Jovan Plamenac su rezali slavski kolač, a zvanice su posebno pozdravile osnivača Socijalističke narodne partije i jednog od osnivača Nove srpske demokratije Momira Bulatovića, saopšteno je iz NOVA-e.

Predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić čestitao je slavu i istakao da je ovo najbrojnija slava od osnivanja stranke. On je poručio da NSD snažno nastavlja svoju misiju rušenje kriminalnog režima, borbu za ravnopravnost i konstitutivnost srpskog naroda, koji godinama trpi  nepravdu i diskriminaciju.

Mandić je kazao da niko ne može zaustaviti i obeshrabriti DF u borbi za slobodnu Crnu Goru. Posebno je pozdravio člana predsjedništva DF.a Milan Kneževića koji je na izdržavanju četvoromjesečne zatvorske kazne u ZIKS-u.

On je ukazao na uticaj Ambasade na određene političke subjekte, kako u vlasti tako i u opoziciji, i rekao da sa DF-om niko ne može upravljati osim onih koji čine DF, koji će i ubuduće politiku voditi autonomno, ne pristajući na bilo kakve pritiske, odakle god dolazili.

Nosilac liste koalicije DF-SNP u Podgorici ,,Sve za moj grad!” i kandidat za gradonačelnika, Slaven Radunović, istakao je da će pobjeda opozicije u Glavnom gradu biti najsnažniji mogući podstrek za promjene na svim nivoima.

“Pozivamo sve koji mogu i žele, da pomognu da se Podgorica oslobodi i da dobije vlast koja će raditi na korist svih građana. Zato je neophodno da svi naši članovi, aktivisti i funkcioneri do 27. maja ulože dodatni napor i tako doprinesu pobjedi koalicije DF-SNP Sve za moj grad!, poručio je Radunović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Velimirvelimir
Gost
Velimirvelimir

STRASNO DRUSTVO,STRASNI LJUDI,STRASNE STRANKE!
VI DA BUDETE NEKO I NESTO U CRNOJ GORI,PA VI STE SRAMOTA CRNE GORE,VI NE PRIPADATE JEDNOJ EVROPSKOJ DRZAVI,ZNA SE STO STE VI!

Kotoranin
Gost
Kotoranin

Nova srpska demokratija a stara velikosrpska četnička ideologija
Suma sumare ništa novo

Ljubo
Gost
Ljubo

OVAKVI SU 1918 SVETOG VASILIJA OSTROSKOG U NIKSICU SAHRANJIVALI I IZRUGIVALI SE SA SVECEM A OVI NJIHOVI NASLJEDNICI KITE SA SVECEM

Mojsije
Gost
Mojsije

Milosevic bi bio prezadovoljan sa ovom bratom, vjerni njegovom ostavštinom. Prisvajaju Sv.Vasilija da okaju svoje grijehe. Šta sve može izroditi ova zemlja.

Djakdnene
Gost
Djakdnene

Da nema ovih dps ne bi bilo

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

Istina oni i risto profesionalna opozicija udarna igla drpsa ..bogu fala ovo su im svi glasaci

free samples
Gost
free samples

i obrnuto….

Miki E
Gost
Miki E

Vise vas sad ima nego na protestima hoho sto znaci dje se jede i pije tu pripomogni a za ostalo ćemo vidjeti stacemo.

Send this to a friend