Politika

Mreža mladih PzP osudila prozivke upućene Vučuroviću

Jovan-Jole Vučurović, Foto: Skupština

Mreža mladih Pokreta za promjene (PzP) iskazuje punu podršku za našeg prijatelja i saborca Jovana Jola Vučurovića, nakon upućenih prozivki od strane pojedinih učesnika jučerašnjeg protesta, poručili su iz te partije.

Demokratski front je nastao, prema njihovim riječima,  kao “ideja o crnogorsko-srpskom pomirenju i demontaži mafijaškog režima DPS-a”.

“DF je u ovoj istorijskoj borbi opljačkanog, obespravljenog, osiromašenog naroda protiv poslednjeg totalitarnog korumpiranog režima u Evropi podnio najveću žrtvu, kroz hapšenja i nezakonita zatvaranja lidera i članova. Demokratski front je sastavljen od beskompromisnih boraca za pomirenu i pravednu Crnu Goru, a Jole Vučurović je prvi među jednakima. Riječ je o jednom od najvećih boraca protiv politike Demokratske partije socijalista, koji je skoro cijeli život posvetio borbi za prava svih građana Crne Gore i zbog toga često puta bio na meti mafijaškog režima DPS-a. Sigurni smo da će posle ovog Jole nastaviti još jače i odlučnije da se bori za reforme u društvu i totalnu demontažu političkog krila mafije u liku Demokratske partije socijalista sa svojim satelitima”, kazali su iz Mreže mladih PzP.

Mreža mladih Pokreta za promjene takođe najoštrije osuđuje jezik mržnje i druge poruke ekstremizma sa sinoćnjeg protesta.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mmmm
Gost
Mmmm

Jole “posteni”

MojaDomovina
Gost
MojaDomovina

hahahahahhaha. Ovo nije Srbin, ovo je teški četnik.

Sembegar
Gost
Sembegar

Malo je dobio!

AnonimousPrimus
Gost
AnonimousPrimus

DF je oduvjek bio i biće Iznogud koji bi htio biti kalif umjesto kalifa. Ili po Balkanski DF je Kurta koji bi htio da zamjeni Murtu. I DPS i DF su već provaljeni i vrijeme je za tu staru gardu da se povuče na selo i da krckaju teško zarađene ušteđevine.

Ancy
Gost
Ancy

Paradoks je kada je na čelu odbora za ljudska i manjinska prava fašista a na čelu odbora za odbranu terorista.

marius
Gost
marius

Naš bi narod reka : “E blago vi u pamet vašu ” !

Onyx
Gost
Onyx

Prvi put se oglašava ova “mreža mladih” nepostojeće partije, i to da podrže jednog okorelog mrzitelja i fašistu

Nana
Gost
Nana

Koje mržnje? Za prave Srbe koji vole Crnu Goru je bio veliki aplauz. Tako da pali mali…

RRRRRR
Gost
RRRRRR

HAHAHAHAHAHAHAHAHAH!borac ya ljudska prava, čuvajte ga molim vas!

Yossi
Gost
Yossi

Jole vam je fašista a ni vi niste bolji. Dno

Send this to a friend