Politika

Mugoša: Razumije li ko više logiku epidemioloških mjera

Boris Mugoša

Poslanik SD-a Boris Mugoša, komentarisao je uvođenje novih epidemioloških mjera, pitajući da li ko razumije logiku propisanih zabrana.

“Razumije li ko više logiku epidemioloških mjera, odnosno razumije li ko išta više? Nažalost, gotovo niko više i ne sluša što reprezenti struke govore. Da li je problem u struci ili njenim reprezentima? Ja mislim da je najveći problem u političarima ili onima koji su u pokušaju”, kazao je Mugoša na Twitter-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Peka
Gost
Peka

Svima nama ovdje nista nije jasno već tri mijeseca…. 😂😂😂😂😂 Šta je sledeće?!Aoooo…ooo… da zatvaraju prigracka naselja a centar grada ce biti otvoren. 😂😂😂…

Maja V.
Gost
Maja V.

Oni sami sebe ne kapiraju.

Pomoc
Gost
Pomoc

Iskreno prvi put smo ih sad razumjeli, imamo opciju poput Pg, ne radi ugostiteljstva i trzni centri a ostalo radi, i druga opcija najstrozija kao sto je sad u HN, NK i Ul, tu ne radi nista, sad je BD i TV presao u opciju kao Pg, otvorene su male radnje a ugistiteljstvo i trzni centri i dalje ne rade.

Ana Obradovic
Gost
Ana Obradovic

Ne niko.Radnje rade do 20:00 a delta ne radi😂

Prosto kopasulj
Gost
Prosto kopasulj

Logika je jasna. Spaliti Crnu Goru do temelja, da je lakše i jeftinije preuzme Srbija. Zato je zemlja otvorena prema inostranstvu, zato se namjerno ne nabavlja dovoljno vakcina i usporava se vakcinacija. Plan vrlo jednostavan i zato tako efikasan.

Podgorica
Gost
Podgorica

100 drama stvarno što vam tu nije jasno.

SRK
Gost
SRK

Ove uopšte nije briga što im ljudi umiru!

Doktor
Gost
Doktor

Toliko od njih

Ananas
Gost
Ananas

Ne, nema sanse da se ko ovdje snadje

Send this to a friend