Politika

Mugoša: Svakoga ko dovodi u pitanje Crnu Goru treba suočiti sa odlučnom reakcijom države

Zoran Mugoša

Potpredsjednik Crnogorske, Zoran Mugoša, podsjetio je na stav Crnogorske da aktere događaja kojima se dovodi u pitanje crnogorska država treba suočiti sa odlučnom reakcijom države.

“Predsjednik Vlade Duško Marković je nedavno izjavio da neće biti dozvoljeno organizovanje događaja kojima se želi osporiti država Crna Gora ili urušiti autoritet zakona i institucija naše države. Podržavamo takav stav i pozivamo i predsjednika Vlade i predstavnike drugih državnih institucija da bez izuzetka i u svakoj situaciji najoštrije reaguju u cilju zaštite dostojanstva crnogorske države i autoriteta institucija države Crne Gore”, izjavio je Mugoša.

On je čestitao funkcionerima Crnogorske u Budvi za koje je rekao da svojim djelovanjem u teškim političkim okolnostima brane interese ne samo Budvana, već i svih građana Crne Gore, crnogorskih institucija i crnogorske države. Mugoša je rekao da je veoma važno što budvanska vlast nema nikakve veze sa organizovanjem novembarskih događaja u Budvi.

“Naši ljudi u Budvi su prvo ušli u vlast uz osnovni princip da se taj savez ideološki raznovrsnih partija temelji na punoj lojalnosti državi Crnoj Gori. Danas se različite proslave u Budvi i u drugim opštinama na primorju najavljuju a da opštinski organi u Budvi na primjer u tome ne učestvuju ni na koji način. Crnogorska je, dakle, u institucionalnom smislu državu Crnu Goru u Budvi učvrstila i to je rezultat vrijedan čestitke”, zaključio je Mugoša.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
irvas
Gost
irvas

Svi koji politicki i ekonomski, ugrozavaju Crnu Goru, bez razlike. Jesu neprijatelji.

Budva
Gost
Budva

Postovani Gospodine Mugosa, mi Budvani odlicno znamo ko su organizatori ove proslave. To su:Buduci Predsjednik Opstine,aktuelni Menadžer Opstine,predsjednik Skupstine Opstine,skoro svi Nacelnici sekretarijata,direktori javnih preduzeca…. A precutno i puna srca ih podrzava i sadasnji Predsjednik opstine i citav njegov kabinet.Tako da i vi kao dio ove vlasti dajete na svoj nacin podrsku ovoj proslavi. Svi ovi gore navedeni ili se… Više »

Crnogorac
Gost
Crnogorac

A ko je ovaj lik? I ko im je predsjednik stranke i dje je ono poslanik bio prije toga? Politikantski profiteri!

milan
Gost
milan

Kakvi su ovo Orvelovski likovi što je ovo?! Svi bi da hapse. Je li to građanska država? U Americi se fudbaler spušti na koljena za vrijeme himne pa mu Nike plati za reklamu a kod nas bi da hapse.

Garbin
Gost
Garbin

Aooo 😀 ne zbog sela no zbog sebe

Send this to a friend