Politika

Na bilbord sa likom Bečića u Kolašinu prosuta farba

Nakon što su funkcioneri DPS Kolašin u internoj viber grupi predlagali „klanje Demokrata i bacanje životinjama“, jutros je u Kolašinu osvanula nova zastrašujuća poruka koja svjedoči o ozbiljnosti takvih prijetnji, saopštili su iz koalicije “Mir je naša nacija”.

“Naime, na reklamni bilbord sa slikom lidera koalicije „Mir je naša nacija“ Alekse Bečića u Kolašinu, prosuta je crvena farba kao simbol krvi. To su tokom noći uradili isti oni koji su porukama zastrašujuće sadržine kovali planove za obračun sa Demokratama.

Javnosti stavljamo na uvid i dokaze iz interne prepiske partijskog organa DPS Kolašin. „Ja bih da mi to sve koljemo i da ostane samo DPS u grad“ – riječi su Luke Živkovića funkcionera Savjeta mladih DPS Kolašin. „Njih treba baciti krmadima“ – riječi su Milice Živković sestre odbornice DPS-a Marije Živković. Crvena farba na bilbordu Koalicije kojom su očito nastojali da simbolizuju krv i tako nastave prijetnje, samo su nastavak ovih monstruoznih razmišljanja mladih autokrata”, navodi se u saopštenju.

Da je DPS u potpunom rasulu, kako su kazali, svjedoče i svakodnevne informacije koje dolaze do Koalicije “Mir je naša nacija” od strane DPS-ovih sada već bivših članova.

“Međutim, ono što je zabrinjavajuće jeste stepen mržnje i potpuni moralni sunovrat mladih ljudi koji bezpogovorno služe jednom autokratskom režimu, a što su pokazali monstruoznim načinom razmišljanja. Pitamo cjelokupnu javnost, da li je ovo garnitura koja može da upravlja životima građana Crne Gore i njihovom budućnošću? Gdje su sada Veljović i Lazović koji hapse zbog humoristično-satiričnih kritika vlasti na društvenim mrežama? Hoće li SDT preduzeti hitne mjere protiv ovih lica ili će i dalje od prekršaja praviti organizovani kriminal.

Izdržali smo 30 godina, izdržaćemo i ova tri dana. Nećete nas uplašiti, ne možete nas pokolebati niti zaustaviti u našoj namjeri da pomirimo Crnu Goru. Šta vaša mržnja može protiv naših poruka mira, bratske ljubavi i zajedništva. Zato je mir kada pobijedimo mržnju. Mir je naša nacija”, zaključuje se u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Deni
Gost
Deni

Samo vi sebe lazite da je DPS u rasulu. Ali bice vam teze u nedelju uvece

Savo
Gost
Savo

Nekome očito nije stalo do mira?

Send this to a friend