Politika

Na izborima u Nikšiću i lista Grade moj

Nikšić

Grupa Nikšićana odlučila je da na predstojećim lokalnim izborima u toj opštini izađe sa listom “Grade moj”.

Njihov cilj je, kako su saopštili, da ukažu na ekonomski razvoj grada.

“Na listi građana neće imati mjesta netrpeljivosti, već kako dolikuje Nikšiću, bio, biće i ostaće grad ljubavi, međusobnog poštovanja, sloge i humanosti, po čemu je Nikšić prepoznatljiv i poštovan.
Ova lista boriće se za sve one vrijednosti koje je Nikšić uvijek baštinio. Nikšić, grad piva i čelika, naravno i dobrih ljudi, mora ponovo biti ekonomski i razvojni zamajac cijele Crne Gore. Mora Nikšić u svemu dobrom za cjelokupno Crnogorsko društvo biti perjanica”, poručili su nosioci liste.

Oni naglašavaju da Nikšić mora biti pokretač svakog demokratskog razvoja u Crnoj Gori i svaka inicijativa mora krenuti iz Nikšića.

“Lista grupe građana “Grade moje” ponudiće komšijama, prijateljima, rodbini, realan ekonomsko-razvojni program, koji će moći lako realizovati, a i mora se realizovati. Od bogastava koje Nikšić posjeduje može da živi cijela Crna Gora, ali na bazi tih dobara, mora i Nikšić da se razvija”, zaključili su građani Nikšića.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kotor 5
Gost
Kotor 5

🤔 moze li ovo biti alternativa za glasace iz
izdajnicke URA-e ???

Znamo se dobro
Gost
Znamo se dobro

Bila je jedna ovakva družina u HN. Zvala se Izbor. Mnoge su prevarili, uključujući i mene. Zato su na vanrednim izborima sa 9 pali na 1 odborničko mjesto.

Pero
Gost
Pero

rezervna lista opozicije

Send this to a friend