Politika

Predsjednik mladih SD-a: Svi strahujemo, situacija nije dobra

Sanin Raščić

Predsjednik Omladine Socijaldemokrata u Pljevljima Sanin Raščić juče je verbalno napadnut dok se vraćao sa posla. Njega je više osoba pokušalo da izvuče iz automobila, nakon čega su mu oštetili automobil.

<<<U Pljevljima napadanut predsjednik mladih SD-a, psovali mu tursku majku<<<

Kako je kazao Raščić u kratkoj izjavi za Dnevne novine, njega su po izlasku sa posla, oko 14 sati, sačekali mladići koji su ga verbalno napali, ali on nije odragovao, već se samo udaljio. Nekoliko sati kasnije, kako je dodao, došlo je do manjeg fizičkog obračuna.

Tom prilikom oštećen je i njegov automobil, a upućene su mu i psovke i prijetnje. Uvrede su, kako je kazao, uglavnom bile na političkoj osnovi, ali i na nacionalnoj.

“U Pljevljima svi strahujemo. Situacija uopšte nije dobra”, kazao je Raščić.

Prema saznanjima Dnevnih novina, policija je uhapsila osobe osumnjičene da su počinile ovo nedjelo. Raščić je dao izjavu policiji o detaljima napada, ali je odustao od prijave.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Cg pg
Gost
Cg pg

Nije dps sekta nasa crna gora.zivjela demokratska moderna crna gora

Nomad
Gost
Nomad

Samo ne znam ko je ovako plitak da napada ovo čeljade.To što su ti psovali “tursku majku” ne bi trebalo da bude predmet spora jer fino znaš da ti nijesi turčin ali ni tvoja majka .Ali kad se čovjek lati posla oko politike mora biti spreman i na uvrede jer politika nije za svakoga.

Nk-Tb
Gost
Nk-Tb

Nema potrebe samo mozete biti procesuirani za onu stetu koju ste nanjeli nasoj Crnoj Gori.

mrkela
Gost
mrkela

Znali ste što će vam raditi i to ste trebeli pričati prije izbora , nema više Milove raše i da ispod nje kupite glasove onih što nijesu ni za Mila ni opoziciju a četnici neka rade što hoće . Ti si žrtva sd a ne četnička !

Radosav
Gost
Radosav

Policiju na svaki cosak, i hapsi svakog ko narusava javni red i mir…
UDBA malo da se opusti…
Nije DPS Crna Gora

oooo
Gost
oooo

Mozemo sad pricat sto god hocemo. Drzava nam polako nestaje a Crnogorci, Muslimani, Hrvati iz Crne Gore vise nece imat svoju domovinu i tu prestaje sva prica. Mozemo mi pricat a pored nasih gresaka za sve ovo za sadasnje i buduce dogadjaje po Crnoj Gori mozemo zahvalit Abazovicu.

Djks
Gost
Djks

strahujete vi od sudstva da se ne lažeml!

Goja
Gost
Goja

hahahqh istina ziva!

Mina
Gost
Mina

Sto je odustao od prijave

ŠAMPION
Gost
ŠAMPION

Situacija nije dobra… Posebno za SD!

Djoko
Gost
Djoko

Kvazi-Musliman Dzenan Kolic i njemu slicni ne strahuju.
Priklonili se velikosrbima i njih nije uopsta briga za bosnjacke zrtve i genocid.

HIT
Gost
HIT

Pa politika je dovela do podijela I mrznje Zato su trebale promijene Ne boj se .Blizi si Tizilastvu pa nijesi trebao odustajati od prijave Neka se znaju po imenu I prezimenu I valjda ti treba da znas da podneses prijavu zbog drugih koji mogu proci kroz sve to Zar ne ?

Dragan
Gost
Dragan

Narod je izgleda izabrao da ga vodi Vojvoda Mandic i Risto Radovic pa neka mu je sa srecom. Dal pod strahom kletvi ili silnih miliona koje su poslate iz Srbije da se pokupuju biraci to je sad nebitno. Ako je ovo ta sloboda onda nek vam je srecna.

Boka Kotorska
Gost
Boka Kotorska

Vjerujte mi ovo je tek pocetak sto nas sve ceka od Srpskih ekstremista. Ja cu najvijerovatnije da napustim zemlju i idem za inostranstvo necu dozvoliti da mi djete odrasta u ovakvom okruzenju da ne pricam o tome da ce Crnogorci biti dovedeni na opstanak egzistencije jer ce sad masovno dobijati otkaze osim onih koji predju u Srbe a bice ih… Više »

joko
Gost
joko

Ne stvaraj tenzije juosa.Dosta si reka.

Send this to a friend