Politika

Napuštanje Odbora očigledan politički PR Demokrata

Duško Marković

Premijer Duško Marković ocijenio je danas da je odluka Demokrata da napuste Odbor za izmjenu izbornog zakonodavstva očigledan politički marketing te stranke.

<<<Bečić uslovljava vlast: Nećemo u Odbor dok ne povučete Prijedlog zakona o slobodi vjeroispovijesti<<<

Poslanici Demokratske Crne Gore Momo Koprivica i Danilo Šaranović napustili su juče sjednicu Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornog zakonodavstva i potvrdili da neće učestvovati u radu tog tijela, dok iz skupštinske procedure ne bude povučen Prijedlog zakona o slobodi vjeroispovijesti.

“Radi se o očiglednom političkom PR-u. Ne znam kako će se stvari dalje odvijati da li će Odbor prekinuti ili nastaviti rad, ali Vlada mora da nastavi svoj posao”, naveo je Marković.

Dodao je da zakon proslijeđen Skupštini.

“Znate da je ovaj zakon u programu rada vlade u drugom kvartalu, a bio je u programu rada i 2017. godine”, podsjetio je Marković i dodao da je zakon zahtijevao ozbiljan rad.

Premijer je naveo i da takav zakon treba Crnoj Gori i dodao da ga ima svaka demokratska država.

“Taj zakon je potreban Crnoj Gori i mi ga donosimo u najboljem interesu i u skladu sa evropskim standardima”, naglasio je premijer.

Pojasnio je da tim zakonom nije napadnut nijedan manastir, ni crkva.

“Nama ne pada na pamet da uzimamo bilo čiju imovinu”, poručio je Marković i poručio da se zakon mora poštovati.

Premijer očekuje i da podrška zakonu u Skupštini neće biti sporna.

Komentarišući ranjavanje biznismena Miodraga Davidovića, on je rekao da svaki atak na život neprihvatljiv i drzak čin.

<<<U Beogradu ranjen Miodrag Daka Davidović<<<

“Iz medija sam upoznat sa tim. Dobro je da nema tragične posljedice i nadam se da će istražni organi Srbije naći odgovor i riješiti slučaj”, poručio je Marković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
MisterNo
Gost
MisterNo

1). dali je srbija okupirala crnu goru 1912-1918 pa sve do 2006? naravno da jeste.
2). dali je srbija tom okupacijom,u crnoj gori zatekla crkve koje je nasilno otimala i pripisala srpskoj crkvi? naravno da jeste?
3). dali je logicno da crna gora sada trazi nazad svoju imovinu u sopstvenoj drzavi? potpuno logicno.

Andrija
Gost
Andrija

1). dali siti pismen? naravno da nijesi.
2). dali siti sto pio? naravno da jesi.
3). dali je vrijeme da ideš na spavanje?. naravno da jeste.

Haris
Gost
Haris

A što su drugo očekivat, oni evo tri godine ne rade ništa u interesu građana i države Crna Gora, a svakog mjeseca strpaju koverat sa 2.000,oo€ u džep sakoa preko grbače građana.

Region
Gost
Region

Od Harisa ne očekujem da podrži Pravoslavlje, ali od Bećića da

Vrteska
Gost
Vrteska

Gospodine Vi ste veoma drag politicar ali shvatite da smo prezasiceni obecanja Kada cemo moci normalnu platu I penziju imati za zivot dostojan jednog covijeka Ne zavaravajte nas politicarima I popovima jer oni dobro zive a MI obicni smrtnici kada cemo primati da mozemo sa platom do 1.vog u mjesecu Zar ne znate gospodine za cijene koliko su porasle zadnjih… Više »

Haris
Gost
Haris

To pitaj ovih 39 parazita plagistara kako oni uzimaju mjesečno po 2.000,oo€ a ništa ne rade, iako si ih glasao njih ti uopšte ne interesuješ već samo kako da uzmu novac bez rada.

Svjefol
Gost
Svjefol

Plagijator se, greote, sav pogubio.

Anomini
Gost
Anomini

Vidi smo se 24 12 pred Skupstinom Crne Gore necemo vam dati Markovicu da uzimate Srpske Crkve.

MisterNo
Gost
MisterNo

niko i nece uzeti srpske crkve. samo ce uzeti nazad crnogorske crkve koje je srbija NASILNO prisvojila kada je OKUPIRALA crnu goru i kada joj oduzela nezavisnost.

Pih NESOJU
Gost
Pih NESOJU

i jesi mister NO ! Kako je mogla Srbija okupirat crkve 1918 a Crna Gora nije postojala ukinuta i okupirana 1916 od Austrougarske! Koga vi lazete konstatno bez iole stida.

marius
Gost
marius

Demokrate na sve moguce nacine zele da se dodvore, i za sebe prigrabe glasace DF. To im je jedini cilj, a o ovom njihovom postupku treba obavjestit EU, kod koje su godinama trcali ,i “plakali” kako im ne valjaju izborni zakoni .

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Znači kada čuvaš vjeru to je tada dodvoravanje, a kada je prodaješ za palačinku to je patriotizam haha, pa da vi ste stvarno naivni da vam iko vjeruje u te gluposti

Lovcen
Gost
Lovcen

Nista se od ovih demokrata nije moglo drugo ni ocekivati. Previse su umislili u svoje glave radeci po instrukcijama DF-a. Potpuno su se izuli.

Sarapa
Gost
Sarapa

Evo da vidimo.

Send this to a friend