Politika

Naslijedio Lalu Nikčevića, Mitrović na čelu DPS-a u NK

Mitrović

Na večeras održanoj sjednici Opštinskog odbora DPS-a u Nikšiću Ivan Mitrović, odbornik te partije u lokalnom parlamentu jednoglasno je izabran za predsjednika nikšićkog odbora DPS-a.

“Svjedoci smo da mladi sve više preuzimaju odgovorne dužnosti u Demokratskoj partiji socijalista, što govori u prilog činjenici da su mlade generacije shvatile da politika i te kako utiče na njihove živote i da se  napredak cjelokupnog društva oslanja na njih. Večerašnjim jednoglasnim izborom mr Ivana Mitrovića za predsjednika, DPS-a u Nikšiću potvrđuje snagu svoje otvorenosti za nove, mlade i kreativne  ljude u politici”, navodi se u saopštenju te partije.

Mitrović je na toj funkciji naslijedio Radivoja Lalu Nikčevića.

“Svjestan sam da dolazim na čelo opštinske organizacije koja je dio partije čija su posvećenost i odanost Crnoj Gori i miru u njoj, tolerantnom životu, odanost dijalogu i saradnji sa najbližima, odanost čvrstim integrativnim putevima Crne Gore bili i ostali njeni principi”, zaključio je Mitrović.

Mitrović je od 2006. godine, zaposlen u JU Centar za socijalni rad za opštine Nikšić, Plužine i Šavnik, dok od 2014. godine obavlja dužnost direktora.

Član je Izvršnog odbora OO DPS-a Nikšić i član Glavnog odbora DPS-a Crne Gore.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
vaso
Gost
vaso

Nidaobog da Lala nije vise aktuelan..Nedamo Laluuuu

Say my name
Gost
Say my name

Mitrovicu sivi ticu

Send this to a friend