Politika

Naslovi koji su obilježili prethodnu nedjelju: Šta se najviše čitalo

Kako ste već navikli i ove nedjelje objavljujemo koje naslove ste najviše čitali prethodne sedmice. Ukoliko se desilo da ste neke od njih propustili ovo je prava prilika da ih u par klikova pročitate.

1. Da li je ove promjene podržao Dritan Abazović

Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović je izgubio konce, i političke promjene koje su se zadesile u Crnoj Gori nemaju nikakve veze sa promjena u Bosni i Hercegovini, poručili su predstavnici političkih partija iz te zemlje, Bošnjaci, ali i pojedini crnogorski građani.

<<<Da li je ove promjene podržao Dritan Abazović<<<

2. Borovinić Bojović o napadu na Dubrovnik: Vojnici da istraju u ovom surovom ratu, ponosna sam na dobrovoljce

Ko to želi da nam ukrade budućnost? Ko to smije? Dovoljno je sjetiti se djece sa Kozare pa se još jače boriti za mir. Nećemo dozvoliti da se zbog nečijih zajedljivih želja ponovi Jasenovac, pisala je 1991. godine Jelena Borovinić Bojović, povodom napada na Dubrovnik.

<<<Borovinić Bojović o napadu na Dubrovnik: Vojnici da istraju u ovom surovom ratu, ponosna sam na dobrovoljce<<<

3. Božo Radović Spartanac pušten da se brani sa slobode

On je uhapšen jer je putem društvenih mreža pozvao i organizovao okupljanje oko 80 građana kod stadiona Mogren suprotno mjeri koja je donijeta od strane Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti.

<<<Božo Radović Spartanac pušten da se brani sa slobode<<<

4. Završen sastanak predstavnika SNP-a sa Krivokapićem, ova mjesta SNP traži po dubini

Prema nezvaničnim saznanjima CdM-a SNP traži po dubini: 12 direktora u upravama odnosno agencijama, četiri do pet ambasadorskih mjesta, 30 direktora skola, pet direktora bolnica ili domova zdravlja, kao i pet direktorskih mjesta u javnim preduzećima.

<<<Završen sastanak predstavnika SNP-a sa Krivokapićem, ova mjesta SNP traži po dubini<<<

5. Preminuo patrijarh Irinej

Vijest da je umro patrijarh Irinej stigla je poslije 15 dana teške borbe sa koronavirusom, koju je poglavar SPC vodio u vojnoj kovid bolnici Karaburma.

<<<Preminuo patrijarh Irinej<<<

6. Kako je iz bolnice ispraćen Amfilohije, a kako Irinej

Za razliku od situacije u Podgorici kada je osoblje Kliničkog centra prekršilo mjere protiv širenja koronavirusa i masovno se okupilo da isprati posmrtne ostatke mitropolita Amfilohija, u Beogradu je tijelo patrijarha sprskog izneseno uz poštovanje epidemioloških mjera.

<<<Kako je iz bolnice ispraćen Amfilohije, a kako Irinej<<<

7. Uhapšeno sedam osoba zbog stvaranja kriminalne organizacije i šverca droge: Oduzeti motori, novac, skupocjeni automobili…

Policija u Herceg Novom je u akciji Levant, u saradnji sa službenicima nikšićke, budvanske i cetinjske policije, izvršila pretrese stanova i drugih prostorija na devet lokacija u Herceg Novom i jednoj na Cetinju, nakon čega je uhapsila Milovana Bigovića (34), Radomira Bigovića (28), Dragana Bigovića (29), Ivana Bigovića (29), Vitoria Šukovića (24) i Milana Bigovića (33) zbog sumnje da su izvršili kriminalno udruživanje u sticaju sa krivičnim djelom neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Krivična prijava podnesna je i protiv Nikole Ivovića (30), koji se nalazi u Istražnom zatvoru UIKS-a zbog ubistva 2019. u Herceg Novom.

<<<Uhapšeno sedam osoba zbog stvaranja kriminalne organizacije i šverca droge: Oduzeti motori, novac, skupocjeni automobili…<<<

8. Ovako će izgledati Trg Nezavisnosti

Završen je Konkurs za idejno urbanističko – arhitektonsko rješenje Trga nezavisnosti u Podgorici, saopšteno je iz Glavnog grada.

<<<Ovako će izgledati Trg Nezavisnosti<<<

9. Filipović: Ostadoše mandataru Abazović, Milačić i mimeri sa društvenih mreža

Biznismen Miodrag Daka Davidović je saopštio da će se u partiji čije je osnivanje najavio naći i neke osobe koje je mandatar Zdravko Krivokapić predložio za ministre. Nakon te njegove izjave iz tima mandatra su naveli da ni Krivokapić niti jedan kandidat za ministra u budućoj Vladi nije član političke partije, niti će to biti. Ubrzo potom Davidović je ponovio je da će u njegovoj partiji koja će se zvati Narodni pokret Crne Gore biti kandidati za ministre mandatara za sastav nove Vlade.

<<<Filipović: Ostadoše mandataru Abazović, Milačić i mimeri sa društvenih mreža<<<

10. Apel Nebojše Kavarića: Svi koji mogu neka ostanu kući narednih 14 dana

Direktor JU Dom zdravlja Podgorica dr Nebojša Kavarić je apelovao na građane da svi koji mogu ostanu kući narednih 14 dana kako bi se spriječilo širenje koronavirusa.

<<<Apel Nebojše Kavarića: Svi koji mogu neka ostanu kući narednih 14 dana<<<

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
F. D with 📚
Gost
F. D with 📚

Porsche 🚘 Huawei 🚍

Sogo M
Gost
Sogo M

Da li je lose sto je Bojovicka pomenula Kozaru i Jasenovac ?

Send this to a friend