Politika

Nastavlja se prikupljanje potpisa za smjenu Leposavića

Građanska peticija za smjenu ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića, koja se nalazi na adresi gradjanskapeticija.me, biće nastavljena.

Kako su saopštili inicijatori, iz današnjeg nastupa premijera Zdravka Krivokapića nije se jasno moglo zaključiti da će Leposavić i zaista biti smijenjen, s obzirom na to da će o pomenutom pitanju morati da se izjasne poslanici u Skupštini Crne Gore.

“Zato je potrebno da što većim brojem potpisa jasno ukažemo poslanicima koji je stav građana Crne Gore. Iz tog razloga, apelujemo na sve da i dalje potpisuju peticiju i na taj način pošaljemo snažan glas građanske Crne Gore”, saopštili su oni.

Peticiju je od jutros do sada potpisalo više od 6.000 građana.

Građansku peticiju podržali su Demokratska partija socijalista, Socijaldemokrate, Bošnjačka stranka, Socijaldemokratska partija, članice Albanske koalicije Jednoglasno (Demokratska partija, Demokratska uni-ja Albanaca, Demokratski savez), Liberalna partija i Građanska inicijativa 21. maj.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
ElPatron
Gost
ElPatron

Neces ni ti dugo trajat za njime o Zdravko 😅🤣😅🤣

Misko Cg
Gost
Misko Cg

Nastaviti sa peticijom i sa pritiskom. Prvo Leposavić pa Zdravko.

Mirsad
Gost
Mirsad

Treba da se nastavi potpisivanje peticije jer ga ovi nece razrijesiti a on nastavlja da radi. Nece ovo na Skupstinu skoro u opkladu!

Send this to a friend