Politika

Ne može se sa kokardom i šubarom u Evropu u 21. vijeku

Antifašizam, kao izraz vjekovima njegovane borbe za slobodu, nalazi se u temeljima Crne Gore, poručio je bivši crnogorski ambasador Nebojša Kaluđerović.

On je za TV Nikšić kazao da način na koji su opozvani crnogorski ambasadori nije dobar, te da može uticati na ugled Crne Gore i njene diplomatije.

“Ne može se sa kokardom i šubarom u Evropu u 21. vijeku. Kad kažem kokarda i šubara, mislim da sistem vrijednosti koji nas je zapljusnuo, koji nam govori da smo nešto što nikad nijesmo bili, koji će da nam nametne nešto što nikad nijesmo imali u sopstvenoj istoriji, koji je sa svim onim što se događalo prošle godine pokazao da to nije Crna Gora, odnosno, da to nije inherentno crnogorski. Govorim u građanskom smislu”, kazao je Kaluđerović.

Smatra da je način na koji su opozvani crnogorski ambasadori neprimjeren.

“Sve se to moglo uraditi drugačije, pogotovu ne uz argumentaciju koja je bila prvo javna, pa diskvalifikovanje raznih ljudi. To definitivno ne doprinosi ni ugledu Crne Gore, ni ugledu crnogorske diplomatije”, poručio je Kaluđerović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
ministar
Gost
ministar

a sto ne moze. vidite da moze. rezultati takve politike su uptine al gura se nekako

Gusinje
Gost
Gusinje

Zalosno da je ovoliko nebeskog naroda (Litijasi) zarazeno kokardama i cetnistvom-zlocinackom ideologijom koja je od 1912.god pa,sve do danasnjih dana nanijela toliko patnje I zla na ovim prostorima.Dok se na Balkanu ne porazi u svim sadrzajima Cetnicko fasisticko ideologija necemo imati mira i,prosperiteta.smrt velikosrpskog Sovinizmu i primitivizmu.da je vjecna nasa domovina Crna Gora

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Drugim riječima, da srbima se ne može u 21v…slažem se!

Petar Petrović
Gost
Petar Petrović

A sa petokrakom i Golim otokom može

Bozidar
Gost
Bozidar

Sreća da si bivši !

Kalifornija
Gost
Kalifornija

Slazem se da ne moze, medjutim ovi funkcioneri iz Evrope ih podrzavaju i hvale.

Kika
Gost
Kika

Njima nije ni stalo do Eu, foliraju se, samo srpski svet
Kome to jos nije jasno onda mu stvarno nije dobro

Montenegrina HN
Gost
Montenegrina HN

Na zalost mi u Cg vidimo da moze!

Send this to a friend