Politika PRemijer Duško Marković čestitao dan opštine berane

Ne pravimo razlike po tome ko je gdje na vlasti, posvećeni smo razvoju

Premijer Duško Marković građanima Berana je čestitao Dan opštine. On je povodom predstojećeg Dana opštine Berane danas primio predsjednika opštine Dragoslava Šćekića  sa saradnicima.

Čestitajući građanima, odbornicima u Skupštini opštine i rukovodstvu Berana Dan opštine premijer Marković je iskazao zadovoljstvo saradnjom sa ovom opštinom na razvojnim i drugim projektima.

“Ne pravimo razlike od opštine do opštine u zavisnosti od toga ko je gdje na vlasti. Posvećeni smo razvoju i valorizaciji resursa, pogotovo Sjevernog regiona, sa ciljem boljeg života i višeg standarda građana. To je zajednički cilj”, rekao je predsjednik Vlade.

U tom kontekstu, premijer je iznio spremnost Vlade da razmotri zahtjev Opštine Berane za podršku u finalizaciji važnog projekta unapređenja vodosnabdijevanja i izgradnje kanalizacione mreže i postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda.

 

Zajednički je ocijenjeno da razvojni projekti koji se izvode u cijeolm Sjevernom regionu doprinose boljoj perspektivi pogotovo mladih sa ciljem smanjenja migracija i otvaranja novih randih mjesta.

Predsjednici Vlade Crne Gore i Opštine Berane dogovorili su su se da u narednom razdoblju intenziviraju kontakte sa ciljem realizacije razvojnih projekata prije svega gradnje mosta Park – Donje Luge i otvaranja biznis zone.

Sastanku su prisustvovali potpredsjednici Opštine Rade Kljajić i direktor Agencije za razvoj i izgradnu Berana Miro Vasović.

M.D.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Obaveštajac CG
Gost
Obaveštajac CG

Samo vratite film za 13 jul, predsjednik Snp-a Joković je rekao Snp nece ici na proslavu 13 jula kod premijera posle 7 dana podpresdsjednik Snp inace u Beranama ga ne razlikuju od Dps otisao je na kanabe kod Markovica toliko o toj lažnoj principijalnoj istini Snp-a !

Bnjj
Gost
Bnjj

Premijer propale zemlje i gradonačelnik jednog od najpropalih gradova u toj propaloj zemlji to bi bila najtačnija definicija.

Toto-kutunjo
Gost
Toto-kutunjo

😂😂😂😂😂😂😂😂Duško poranio da čestita dan opštine je 21 jula.

Ljuta
Gost
Ljuta

Berani…na poklon vezira?
Sad vidim da je jedino gradonačelnik Kotora Jokic jedini koji ima samopoštovanje.

Mila K
Gost
Mila K

Današnji podaci Cedem-a jasno pokazuju zašto je premijer u Skupštini bio vidno neraspoložen da se laički moglo čitati sa njegovog lica da ne vjeruje ni u jednu riječ koju izgovara.

Send this to a friend