Politika

Ne prestaje medijska kampanja protiv Crne Gore: Nekima se ukazala trobojka na nebu

Skandaloznu propagandu i širenje laži uperenu protiv Crne Gore zbog Zakona o slobodi vjeroispovijesti nastavljaju portali In4s, Večernje novosti, Informer…

<<<Neredi zbog trobojke na Zlatici: Uhapšeno više osoba, povrijeđena tri policajca<<<

 

Juče ujutru je domaći In4s objavio tekst pod nazivom “Poruka represivnom Đukanovićevom režimu: Nebo se prekrečiti ne može”, koji je pratila slika “trobojke na nebu koja se prikazala iznad Crne Gore”, jutro nakon dešavanja na Zlatici kada su huligani kamenicama gađali policiju braneći da se prekreči trobojka koju su iscrtali.

Naravno, “to čudo na nebu crnogorskom”, koje je ugledao In4s, brže bolje prenijeli su pojedini srpski portali, uz salvu uvredljivih epiteta na račun vlasti u Crnoj Gori, a tako glorifikujući “borbu” srpskih nacionalista koju vode protiv Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

Toliko su se se zanijeli u svojoj mržnji da su zaboravili da ovo je vrijeme digitalno, da internet pamti objave.  Tako je sramota raskrinkana, jer je ovu trobojku, ali prije četiri godine i sa opisom da je iznad Banja Luke, objavio portal Srbija Danas, i to 25. januara 2016. godine.

 

“Prije nekoliko dana, nebo iznad Banja Luke bilo je u bojama zastave Srbije. Oblaci i dugine boje formirale su trobojku, a slika je zapalila društvene mreže”, piše u objavi portala SD iz 2016.godine.

Dovitljivi In4s je to “malo prebacio na naše nebo, doduše nekoliko godina kasnije”.

M.Dušević

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Budva
Gost
Budva

E viva, e viva

Hajduk
Gost
Hajduk

Iznad Banja Luke im se može i priviđat i pričinjavat, a mogu ga i sami farbat ako oće ali je ovo Crna Gora i
NIĐE NEBO NIJE PLAVO KAO IZNAD CRNE GORE!

Ljufil
Gost
Ljufil

niđe nebo nije plavo, kao iznad crne gore! a ostali – neka udišu kemtrejls i praškaste čestice termoelektrana i toplana!

Bolestan im um
Gost
Bolestan im um

Ponovo su tesko oboljeli i prijete novim ratovima. Ovo njihovo stanje ne sluti na dobro.
U slicnom su transu bili 90-tih i pocinili zlocine kakve Evropa nije vidjela.

Glupi vjernik
Gost
Glupi vjernik

Masovno izdrogirani srpskim mitovima. Nema lijeka. Ili sto bi Njegos rekao Ko se crnim zadoji djavolom obesta se njemu do vijeka.

Ragnar
Gost
Ragnar

ludilo kompletno!

Цар🇷🇺Романов
Gost
Цар🇷🇺Романов

Аман људи ево ови из Чистоће оће да крече мене и заставу ми . Кажу прво под шмрк, куку мене.

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Ovi što su se posrbili misle da će i drugi kao oni da izdaju svoje pretke. Nema ništa od toga, nema izdaje svoje nacije, svojih predaka… Njima samo ostaje da mrze izdanu domovinu i pate.

dejo
Gost
dejo

ono kad ti cetinjski italijan drzi predavanje o poturcavanju

Agnostik
Gost
Agnostik

Mene se ukazala trobojka kojem srpskom politićaru da javim ili popu?

Niko kao ja
Gost
Niko kao ja

Javi ovim maratoncima što trče počasni krug.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Ovako im se i na zgradi opštine Nikšić prividio natpis EDI RAMA. Loš fotošop, naravno, ali su posljedice mogle biti ozbiljne. U to vrijeme su izvođeni radovi na fasadi zgrade, bilo je dosta radnika Albanaca… Kolika je moć laži najbolje svjedoči činjenica da su radnici Opštine povjerovali u to. Niko nije vidio svojim očima ali- bilo je na Internetu, mora… Više »

Dejo barba
Gost
Dejo barba

Svaki radnik kad ode u penziju sa navrsenim radnim stažom u prvu banku crne gore dobija milion eura od mene.

Dejo barba
Gost
Dejo barba

Stevan i aco iz bara sumanovica po 30 000 od mene.

Hamer
Gost
Hamer

Pa ovi srbi su luđi nego sto sam mislio.

dejo
Gost
dejo

lud ludji milogorac

Hljeb i so
Gost
Hljeb i so

Duševiću, svaka Vam čast, kako ih dešifrovaste! Evo se bave mistikom i egzorcizmom…svačim neljudskim… Pi, sabrani, Bože!9

Bot najvece zlo
Gost
Bot najvece zlo

Danasnjice. Toliko su postali ograniceni da stavljaju iste nikove, samo imena neka, jovan, dusan, stamen, isti komentari, isti broj lajkova-dislikeova, roboti za sokic. Svadjajte se samo, narode bez mozga, prepirite, ali cete svi do jednog, od vijesti do vijesti i od prepirke do prepirke, radit za 200 ojra, dok ON, njegova DAMA i mladuncici zive zivote na najvisoj nozi. Tebi… Više »

dejo
Gost
dejo

pa brate moraju da opravdaju sendvice jer u vanrednoj situaciji kao ovoj po rezim dobijaju i parce sunke u sendvic a najbolji u smijeni i sok na cijevcicu dok se gazda pati u majami jede jadan on kavijar i losos sta ce jadan nema se

delboj
Gost
delboj

Losa droga. Los photoshop.

2019
Gost
2019

Kralj Nikola je uveo trobojku umjesto krstaš barjaka kad je proglasio kraljevinu nadajući se da će upravo on sjesti na srpski presto nakon monstruoznog ubistva Obrenovića 1903 g. Zbog njegove bolesne ambicije i besmislene megalomanije izgubio je krunu, državu i vojsku štiteći bjezaniju srpske vojske u Albaniju, i protjeran je od strane svog unuka u izgnanstvo gdje je umro sam,… Više »

Acko
Gost
Acko

Ti mora da si vidovit pa znas sta je on mislio. Srbija je tad imala kralja Petra Karadjordjevica.

Za bolje sutra
Gost
Za bolje sutra

Crnogorci i srbi da osmisle novu zastavu na kojoj pise ljubav i prosperitet. Pozovu svedjane i norvezane da osmisle viziju buducnosti jer to srpsko crnogorska kultura ocigledno nije u stanju uciniti. Pa da optimisticno recimo za 20 godina CG i Srbija bude zemlje vedrih i nasmijanih lica. Civilizovani svijet rapidno uskace u voz koji vodi u buducnost, dok balkanci masu… Više »

otadžbino
Gost
otadžbino

Nije on osmislio nego je zamjenio boje. Prije je zastava Srba bila crveno bijelo plava, pa je, da bi razjedinio iste, istočnim pravoslavnim Srbima nametnuo zastavu crveno plavu bijelu a zapasnim Srbima katoličke vjeroispovjesti(najviše ih je bilo u Dalmaciji) ostala stara zastava koju koristi Hrvataka. Inače u 10 -om 11-om vijeku većinaki su Sebi bili katoličke vjere. Jedan dio je… Više »

Hljeb i so
Gost
Hljeb i so

A neka….odmori…tako ti srpskih istoricara Memoranduma…

Stanimir
Gost
Stanimir

Dazaba im svi pokusaji koji su besmisleni dje su im clanci o Crnoj Gori?

dejo
Gost
dejo

kakva paranoja sa trobojkom a albanske bodu oci i niko ih nesmije dirati i onda se montenigeri cude kako narod reaguje kuda ovo vodi montenigeri uporno ignorisete vecinu naroda

Edi
Gost
Edi

Ovo je bruka medijskih kuca

2019
Gost
2019

Fermanom turskoga sultana Mahmuda (1835) prvi put je u Srbiju uvedena trobojnica (crveno-plavo-bijela) „da se od visokog dževleta moga dade i srpskom narodu trobojnica barjak“ Sultan je odlučio da srpsku zastavu definiše fermanom (ukazom). I tada je rekao da su srpske boje „crvena, plava i bela“. Za plavu boju upotrebljen je izraz „čelikasto plava“. Dok je ta boja poprimila krajnji… Više »

Acko
Gost
Acko

Nije on odredio vec dozvolio da koriste sopstvenu zastavu sa tim bojama.Pises lazi.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Acko pojma nemaš. Srbi su tražili crvena bijela plava sa grbom. Sultan je reka da ne može i odredio ovu što je sad. Svakom normalnom bi smetalo nešto što su mu Turci nametnuli. Srbima ne smeta.

Хомер
Gost
Хомер

А теби не смета што ниједан твој предак није сматрао за себе да није већ су сматрали да ЈЕСУ Срби. Што је краљ Никола као и сви црногорски владари били Срби,што је тај исти краљ на свом ковчегу био покривен тробојком. Не дамо светиње а ни наше претке . Кад човек пљује у кревет из којег је устао. Дно дна.

Gornja Morača
Gost
Gornja Morača

Stara, je li to bilo prije 1219? S. Jovanović u djelu Pravoslavna crkva u Crnoj Gori, objavila Matica crnogorska, 2016. tvrdi da je 1219 Sveti Sava proglasio na Miholjskoj Prevlaci kod Tivta 4 eparhije Srpske Pravoslavne Crkve, ZETSKU, HUMSKU, BUDIMLJANSKU I DABARSKU.

Acko
Gost
Acko

Mi se svoje istorije ne stidimo i ne prikrivamo. Ono smo sto smo, neispravljamo pretke vec ih sledimo.

Zelena čoja
Gost
Zelena čoja

Tako ces napredovat samo “sledi” pretke

dajevječna CPC
Gost
dajevječna CPC

E što li je sledeć što će se tobože pojavit na nebu da neće možda putin i vičić i za njima ostala garda GRU, hahahaha

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

zastava se javi vaistinu se javi ….srpska mitomanija ….vojvodino odvoji se njih samo pare mogu da osvijeste …..hrvati i srbi srbi su srusili veliku drzavu odlicnu ideju ciji san zivi evropska unija ….sto su dobili malo je sto zasluzuju

Zelena čoja
Gost
Zelena čoja

Vele crngorska je,taman kada hitler nacrta davidovu zvijezdu i rece,volim vas sve mi smo isto… Haaaaans pali masinu

Stanko
Gost
Stanko

Za svaku takvu vijest oni dobijaju grdne pare od Rusije i Srbije

Stefan
Gost
Stefan

Zasto ti mediji ne prenesu da SPC od Manastira Ostrog imaju preko 40 miliona godisnje? Zasto ne pitaju njih dje odlaze te pare i zasto srbi u Crnoj Gori nemaju nikakve pomoci od tog novca?

Jovan
Gost
Jovan

Lazne vijesti, lazna dokumenta i pljackanje crnogorskih svetinja to je izgleda praksa Srbije.

Marko
Gost
Marko

Oni odlicno znaju dokle mogu da nas vode njihove lazne vijesti

Dandolino
Gost
Dandolino

Nijesu to mediji vec placenici koji preziru Crnu Goru i rade sve protiv iste.

🐸 PEPE
Gost
🐸 PEPE

Gledam, čitam i ne vjerujem šta pojedini pišu na jednom portalu. Oni stvarno vjeruju i misle da je ovo stvarno. Sada shvatam zasto se IQ drasticno smanjio u Crnoj Gori od kad se pojavila ova novosrbijanstina.

ND
Gost
ND

Ovakva im je sva istina. Cilj ne bira sredstva! Da nije Sveti Daka manu ručicom?

Obraz
Gost
Obraz

Kolko botova na jedno mesto 😂

Цар🇷🇺Романов
Gost
Цар🇷🇺Романов

Администраторе … Какав проблем имаш да објавиш да је српску тробојку осмислио султан?
То је историјска чињеница!

Lažni dukljanin
Gost
Lažni dukljanin

Srpsku trobojku su osmislili Rusi ako te neko pita a Nemanjić je osmislio grb sa vaše zastave

Crmničanin
Gost
Crmničanin

U Crnu Goru smo i ima crnogorska zastava da se poštuje, zar je toliko teško.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Care, preciznije. Srbi su pitali Sultana da im odobri da srpska zastava bude crvena, bijela, plava sa grbom. Sultan je rekao : NE MOŽE. I odredio ukazom 1835 zastavu: crvena,plava,bijela. Prije toga zastava je bila praseća glava koja ima strijelu zabodenu u čelo. Kome je dosadno može pogledati fotografije iz muzeja.

Joo
Gost
Joo

Stara….nadam se da se neces naljutiti ali kopiracu ovaj tvoj komentar…sve si objasnio…….

Piper
Gost
Piper

A crnogorsku ko je?

2019
Gost
2019

Narod. Koji se borio za svoju slobodu. Nije cekao 500 godina i sultana da mu da zastavu

Хомер
Gost
Хомер

Aха,народ се борио кажеш да му султан не одреди и онда независна Црна Гора као краљевина усвоји тробојку коју је султан одредио Србији( по вашем). Ха,хс јел ви видите како звучи сам ваш коментар. А то је зато што покушавате да измислите нову прошлост а права вас демантује стално.

BARANIN
Gost
BARANIN

Taj admin ili kako već ga vabe

sused
Gost
sused

cista bolestina

2019
Gost
2019

Nista cudno. Ovakvu maloumnu propagandu mogu širiti samo kriptocetnicki i neprijateljski portali kao potonji koji objavljuju ovakve debilne “vijesti”. Kakav portal takvi i konzumenti takvih gluposti.

Црногорац
Gost
Црногорац

“kriptocetnicki” 😂😂😂

2019
Gost
2019

Uzmi recnik u ruke pa će ti možda biti jasnije…

dejo
Gost
dejo

sva sreca pa tvoja cdm samo govori istinu i nesiri dps propagandu

Juhu
Gost
Juhu

Stvarno trobojka. Čudo.

Juhu
Gost
Juhu

Stvarno trobojka. Čudo!

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Cdm na aparatima

Stanko
Gost
Stanko

Ne mogu nista samo im opada reputacija i na kraju ce sve te medijske kuce da se ugase.

Stefan
Gost
Stefan

Mediji trebaju da informisu gradjane, a ne da ih lazu sa ciljem da destabilizuju Crnu Goru.

Jovan
Gost
Jovan

I ovo se zove sloboda medija?

Marko
Gost
Marko

Najgore od svega je sto to rade tkzv domaci mediji, mediji koji se nalaze unutar nase drzave.

Amsterdam
Gost
Amsterdam

Srpski mediji su izgleda namijenjeni onima, sa smanjenim IQ koeficijentom. Njihov nacin su glupost, bezobrazluk, prostakluk…

KarlitoBrigante
Gost
KarlitoBrigante

Na cem su ovi sto im se trobojke oslikavaju iznad Crne Gore. Dajte i nama ako ste nam braca

Djordjee12
Gost
Djordjee12

Misljenja sam da se tim litijama ne treba davati apsolutno nikakva paznja…Prvo,to su ljudi koji nemaju identitet,kojima se ne zna sta su,zamislite kad imaju toliko slobodnog vremena da prelaze toliko kilometara dnevno,dakle dzabalebarosi kojima je za licne neuspjehe svako drugi kriv,sem oni sami. Pa im sad i zakon koji inace ne razumiju smeta. 90 posto njih nikad nije krocilo u… Više »

Дејан Бићанић
Gost
Дејан Бићанић

Немају идентитет? Ха,ха па ти ниси исте народности ко твој отац а друге оптужујеш! Нису Срби капитулирали а Црногорци их ослободили већ обрнуто. Толико колко Срби беже. Најуспешнији војнички народ у југоисточној Европи. Наша химна није састављана из делова те ако је и уче са Јутјуба није мењана. А како и где си ти научио своју. Ја знам за Онамо… Više »

Ringišpil
Gost
Ringišpil


слободи је колијевка
Немањина Црна Гора.

Без слободе што су људи?
Чопор стоке на пасиште!
Груд Србаља од слободе
да удише – тамјан иште.

Здраво, мали слободани!
Здраво, синци земље ове!
Прирастајте да стечете
родном крају славе нове,

да дуг свети одужите
и аманет од прошлости,
да у гробу од радости
Немањине шену кости

и да харност укажете
наше књиге светој глави,
и захвални на вјекове
останете светом Сави!

Kralj Nikola – Pjesma Svetom Savi
Cetinje, 1912. godina

Цар🇷🇺Романов
Gost
Цар🇷🇺Романов

Е, и?

Zelena čoja
Gost
Zelena čoja

Taman si za ime

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

Nevjerovatno, ali istinito. Srpsko kulturno umjetničko društvo iz Hrvatske Vuk karadžić u svom nastupu ima i pjesmu:
“Oj Tuđmane, diko naša,
sad kad s nama nisi ti,
i hrvatski Srbi pamte,
kako s tobom lepo nam bi.
Od Morave pa do Knina,
gde god da je otadžbina,
Srbin peva, kolo pleše,
kako s tobom lepo nam beše.
Tuđmane, Tuđmane,
slušaj našu pesmu ti,
Sveti Sava nek te čuva,
Pomirbe sad vetar duva“

otadžbino
Gost
otadžbino

Ovo je trebala biti himna Crne Gore.

Kotor CG.
Gost
Kotor CG.

Haluciniraju u januar a kako ce u avgust na 40 stepeni ili ce do tad da cekaju sezonu

Haris
Gost
Haris

Trobojka kralja Nikole, to bijaše onaj te su ga ovi proćerali te sad traže njegovu trobojku, je bila CG zastava, ali je tada bila i autokefalna Crnogorska Pravoslavna Crkva, znači vi bi zastavu kralja Nikole, a crkvu kralja Nikole ne bi ste aaaaaaaahahahahahaha

bhf
Gost
bhf

da to je taj

otadžbino
Gost
otadžbino

Haris…. Kralju Nikoli je bila crkva kao i svima Petrovićima. Njigovo porijeklo je iz Hercegovine, znači da su Srbi pravoslavci. Sada znaš kojoj su crkvi pripadali.

živibilpaviđeli
Gost
živibilpaviđeli

molebanci i litijaši dps-u obezbjeđuju još jedan mandat

Tvrtko
Gost
Tvrtko

Nidje nebo nije plavetno… 😂😂😂

Koki
Gost
Koki

Eh, što ti je nebeski narod.

Nikolas
Gost
Nikolas

Cime se bave ovi srpski mediji?? Strasno.

Ogledalo...
Gost
Ogledalo...

Nema tu razočarenje. Ovakve medije plasiraraju sadržaje na za djetinjasti nivo percepiranja realnosti od strane svetosavaca. Vjeruju ufabrikovanim čudima. Nema tu pomoći. Zamisli, po kalendaru i oni borave u Trećem milenijumu.

Окле
Gost
Окле

Небо се прекречити не може 😂😂😂😂😂😂

Agnostik
Gost
Agnostik

Ovijema srbima mema spasa. Bog im je bio srbin, Isus takodjer. Sve im je srpsko samo dalje od Crne Gore, jer su se svi od njih odvojili, pa su se nas ufatili i ne puštaju.

Цар🇷🇺Романов
Gost
Цар🇷🇺Романов

Добрица Ћосић … у душу их је знао.

Nepodnosljiva
Gost
Nepodnosljiva

Kad citas Cosica, onda procitaj ga u cjelini da ga bolje razumijes… Za pocetak da znas sta je to Cosicu diferentia spcifica.

Црногорац
Gost
Црногорац

Позиваш на Ћосића кога никад нијеси читао.

Montenegrin
Gost
Montenegrin

Ali je Coxi srbe dobro procitao i opisao!!!

Цар🇷🇺Романов
Gost
Цар🇷🇺Романов

Не позивам се.
Он је то написао вама, о вама.

Zelena čoja
Gost
Zelena čoja

Bitno je da ti jesi 🙂

Zelena čoja
Gost
Zelena čoja

Srecom,sunce ce ogrijatini maci boje zla.Iako je los fotosop

Majka
Gost
Majka

Imovina se od lopova ne moze otimati vec se lopovu mora reci da je lopov! Nikad vise 1918.godina!

Nepodnosljiva
Gost
Nepodnosljiva

Vala bas, bajbolje bi bilo uopste da smo kada he Kralj strcnuo ostali pod Austrugarima. Bar bismo danas imali manje smeca i gradovi nam ne bi licili na albanske.

Bokelj
Gost
Bokelj

Bilo bi manje smeća po ulica, naročito četvrtkom i neđeljom, a i crkve nam ne bi nezakonito preuređivali spc popovi da bi ličile na srpske.

Domanovic
Gost
Domanovic

Nema te nidje,pa kad krenes da skrabas gluposti,ne znas se zaustaviti.

DPS Podgorica
Gost
DPS Podgorica

Zar je trobojka protiv Crne Gore? Zastava Kraljevine Crne Gore je protiv Crne Gore? Trobojka iz grba gaetuše je protiv CG?!!! Lele, lele…

Rajko
Gost
Rajko

E zamisli ona s kolko mozga raspolazu ovi sto su im platili po 20e da ovdje škrabaju svasta

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ni jače zastave nijesu ništa mogle Crnoj Gori. A ti se kao malo praviš blesav. Suština je što ta zastava simboliše. Kad ste oduševljeni Kraljem Nikolom i zastavom iz 1918-e, što javno ne osudite one koji su tu zastavu bačili pod noge i izeli nam tada crkvu i državu. I popalili Crnu Goru.

Joo
Gost
Joo

gde god je srbijanac I SPC sekta doneo i nametnuo trobojku (kao onomad u CG)…..tu je bila okupacija, kradja, i prolivanje domicilne krvi…..

Zelena čoja
Gost
Zelena čoja

Neka svi na nebo idu

Silvana
Gost
Silvana

Portali ce im se ugasiti od toliko lazi

Bhf
Gost
Bhf

Neće jer se ljudi primaju na laži

crnogorka
Gost
crnogorka

Vidjeli smo u Nk kakva je reakcija litijasa bila kad je onaj momak Cg zastavu rasirio i njome mahao.. Ove litije su usmjerene protiv Cg

CGmoja zemlja _
Gost
CGmoja zemlja _

Počeli su nebo krečit 🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Novinarka
Gost
Novinarka

Sta sve nece izmisliti zarad citanosti

JunaK
Gost
JunaK

Pa posle prica da litije nijesu politicke prirode? Bas smijesno

Kachawendy
Gost
Kachawendy

đed mi vazda govoraše, kad se mantijaši posuču mora biti neki kastig

Freemont
Gost
Freemont

Nebo se otvorilo ❤

Stepenicar
Gost
Stepenicar

Kolektiva amnezija, kolektiva hipnoza, kolektivna paranoja, nebeski narod… Samo su zaboravili da je juce bio kisni sivi dan u HN.

Boris
Gost
Boris

gotovi ste milogorci!

Domanovic
Gost
Domanovic

Nema sta,nebeski narod…mucenici modernog doba.niko ne valja,svi su katastrofa,samo su oni…nebeski.

marius
Gost
marius

Sve prisvajaju. Još im je samo nebo ostalo. Ništa čudno,jer kako oni sami vele, “srbi su nebeski narod”.

Tetrijeb
Gost
Tetrijeb

Bas mu verujemo u sve sto napise

Renate
Gost
Renate

Tako su provocirali HR
pa su dobili ono sto visi preko dva……

Joo
Gost
Joo

svaki put, kroz vekove, prolaze isto….normalan bi naucio lekciju ali srbijanac ne…..oni slave svoje gubitke i ceo zivot kmece da su zrtve…….

Sara
Gost
Sara

Kakva fotomontaza, cak im je i drvo u bojama trobojke

Crna Ruza
Gost
Crna Ruza

E ko bi se to nadao od In4s? Sve je osim portala

Crnogorsko ture
Gost
Crnogorsko ture

Nekima trobojka na nebu nekima rusi nekima dvoglavi orao nekima šahovnica …..?!??

Kleopatra
Gost
Kleopatra

Ukazala im se trobojka na nebu od prije 4/5 godina.. Fascinantno

Bhf
Gost
Bhf

Laž sve je laž

Dakica
Gost
Dakica

Sta sve pisu, ne znam ko moze biti imun na ovo, treba im ugasiti portal

Ilija
Gost
Ilija

Mediji u Srbiji su katastrofalni po svakom pitanju, posebno kad dobiju nalog od srpskog državnog vrha, kao što je to spičaj sad

Minja
Gost
Minja

Ako zelis da citas lazi, citaj In4s!

Bhf
Gost
Bhf

Borbu i dan

Bokelj
Gost
Bokelj

Kurir i vijesti

Bokelj
Gost
Bokelj

Ne nego Pobjedu i CDM hahahahha

bhf
Gost
bhf

ne nego informer i i alo hahaha

Unico
Gost
Unico

A ko vjeruje u njihove lazi koje svakodnevno serviraju narodu?

marta
Gost
marta

Odavno se zna sta je tematika ovih tabloida, na ovaj nacin oce da podignu citanost, nista drugo

Rada
Gost
Rada

Oće li prestati ova medijska kampanja konačno više. Zaista ne vodi niđe ovakvo stanje

Sloboda
Gost
Sloboda

To im nebo pokazuje put ka Kosovu.Nebo vas moli da idete na Kosovo vaše …

BARANIN
Gost
BARANIN

I to velika pušta četničke poruke a kad im se odgovori istom mjerom naše briše volio bih ga vala sresti i upoznati

Antoan
Gost
Antoan

Ovo je način da se izmanipuliše našim građanima i da se u Srbiji predstavi lažna slika

Planinka
Gost
Planinka

Ko jos cita tabloid in4s
Niko!

Apokalipsa
Gost
Apokalipsa

Ovakav način izvještavanja i medijsko huškanje zaista ne pije vodu

Makica13
Gost
Makica13

Ahahaha šta sve neće izmisliti ovi Srbi.. Pa zar oni ne brane svetinje , a ne Srbiju ? 😂😂 E moja malena dok ja nas Crnogoraca , ne damo te 💪

Pollo
Gost
Pollo

Nasa drzava je napadnuta na najbrutalniji nacin od strane medija u Srbiji

Marta
Gost
Marta

Medijska kampanja protiv Crne Gore je posebno intezivirana poslednjih mjesec dana od kad je pocela prica o zakonu

Nikšić
Gost
Nikšić

Kakva cenzura komentara, a tek štelovanje lajkova to je posebna priča hahahha sprdnja

Realistaa
Gost
Realistaa

Sto Milo kaze odma morate da pisete i slusate,bavo bavo cdm

Obavezno Zakon
Gost
Obavezno Zakon

Fotošop…
U specijalnom ratu se služe svačim, upravo tipuju na naivnost naroda…

TonyZ
Gost
TonyZ

Ovakva im je svaka istina i pravda… Naravno obraza nemaju…

Mirko
Gost
Mirko

Hahhqhhahaha!!!🤣🤣🤣
Šta sve NEBESKOM NARODU neće past na pamet🤣🤣🤣 greote…

Brajović
Gost
Brajović

Što se dudukljani boje Njegoša, kade đavo od krsta.

Haris
Gost
Haris

Šta sad Bog ofarbao nebo i njega ćete hapsiti i gađati

bhf
Gost
bhf

hahahaha

sveto
Gost
sveto

niko krupno ko srbin ne lsze.

Deki
Gost
Deki

Koliko volimo crnu goru je dokaz slavlja bronze vaterpolista,gdje je slavilo deset ljudi

Novljanin
Gost
Novljanin

Što je najjače, 10 igrača i selektor sve Srbi iz HN.

ajmoooo
Gost
ajmoooo

Po potrebi se konstantno lažinja. To je potreba njihova, a tako su i našu istoriju prepravljali pa sortirali učenicima po školama, decenijama. Najveća sreća je imati nezavisnu državu. Mnogo vas je manje, zapamtite. Vi svi na šetnju izlazite, a Crnogorci miruju i gledaju vašu verziju Zadruge. Svi na Trg u 18.00. Neka nam je vječna!!!!

šveđanin
Gost
šveđanin

A ne prestaje medijska kampanja protiv Srbije takođe. Ne zna se ko je gori

Svjefol
Gost
Svjefol

Hahahaha…kakvi bolesnici….

KontraMiting
Gost
KontraMiting

Srpska trobojka ? Tu zastavu je mahmut drugi donio u srbiju i dodijelio je narodu,nijesu je srbi dizajnirali

Anti DPS
Gost
Anti DPS

In4s ,tabloid za ćiriličare koji ne znaju engleski i slijepo vjeruju u sve sto im se napise

Kaktus
Gost
Kaktus

In4s: bog je srbin,ofarbano nebo u bojama u trobojke hahahahahhahhahahaahah kakva mitomanija

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Ovo je bezazleno ali druge stvari koje nam poturaju pod nos bas i nisu

Leart
Gost
Leart

Nisam ni ocekivao istinu obzirom da je in4s prenio tu vijest

Komita
Gost
Komita

Hahahahaha in4s je fabrika laznih vijesti

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

In4s ka in4s,taman su im citaoci takvi da se impresioniraju ovakvim glupostima

Stefo12
Gost
Stefo12

Zasto je i drvo crveno ?

Laki
Gost
Laki

Los fotosop brate

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Poranio si jutros. Ali nije terapija jos djelovala ocigledno.

Markoza
Gost
Markoza

Gospode Boze spasavaj ovaj narod. Sto se ovo deseva. Dokle ide ljudska svijest.

CafeDelSrpska
Gost
CafeDelSrpska

To su oni. Kamenuju autobuse, uriniraju po vječnoj vatri, prijete metkom spomeniku Ljuba Čupića, falsifikuju, fotošopiraju. Nije lako naći riječi.

Andjela
Gost
Andjela

Srbski nebeski narod ,odavno ste gubitnici, Sram vas bilo! Kosovo preboljeste a Crnu Goru nikada necete!
Da je vjecna Crna Gora!🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Titogradlollol
Gost
Titogradlollol

Gori ste od klixa. Daj da vidimo ko ce vam braniti Cetinje kad su Srbi, Bosnjaci i Albanci protiv vas

Mudrac
Gost
Mudrac

Mnogo gore smo zasluzili.Izdadosmo bracu.prvi put u 1.000 god..Normalno.uz veliku.vasu podtsku.
Sramote C.Gore.

Gile
Gost
Gile

Ti i slični nam povratite obraz pa pravac na kosovo!palili su vam crkve mjesec dana i procerivali,niste smjeli mrdnut dalje od bioča!
Foliranti

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ha ha “Mudac”, Misliš li na onu “braću” Nemanjiće, koja je do temelja porušila i popalila Zetu, ili na “braću” Karađorđeviće, koji su nam oteli crkvu i državu 1918-e, iako smo prethodno za njih izginuli na Mojkovcu. Sramota jeste, ali čija.

Hydra
Gost
Hydra

Odlijepili su skroz,drze emisije svaki dan na srpske televizije o stanju odje,napalili su se da mogu da sruse drzavu.

4 C
Gost
4 C

Crna Gora je samo geografski, teritorijalno u Evropi. Igrom slucaja, da smo se pitali ni to ne bi bili. Mentalno i civilizacijski mi smo duboko u srednjem vijeku u doba Scepana malog . Sve ovo sto se desava poslednjih mjesec dana najbolji je dokaz za to. Zato da se ne lazemo i bacamo prasinu u oci. Mi smo duboko u… Više »

Nebo Sinje
Gost
Nebo Sinje

Svaka čast novinaru za ovaj članak. Jesi li dobio makar 2 kila brašna, ili samo 1kg?

Mark
Gost
Mark

Bravo. Istina se ne može prepravljati. Vojvode u spuž!

Nikad više- DPS
Gost
Nikad više- DPS

Imate li izvještaj sa sinoćnih litija po onakvom vremenu?
Zar je moguće da se oglušavate o onolikom narodu koji protestuje a pišete ove gluposti.
Ima tu dosta ljudi koji su glasaju vlast vjerujte.

Davor
Gost
Davor

Nisu litije no protesti. Politicki protesti. Izdajica protiv svoje sospstvene drzave!

istina
Gost
istina

Zar vi stvarno mislite da sada ostali srbi van CG ne podrzavaju svoj narod u CG pa ako to mislite vama nije dobro imate kakav virus mi smo sa nasom bracom i dusom i srcem kao i uvjek

Mr. Bin
Gost
Mr. Bin

Šta radi photochop.
Ipak je ovo,,dvobojka”.

Suad istoricar
Gost
Suad istoricar

Meni nije jasno zašto Crnogorcima koji glasaju vlast smeta trobojka iz ustava 1905g.Ovo je zastava knjaževine i kraljevine Cg.Na Cetinju 1910 na proglašenje kraljevine CG viorile su se na stotine trobojki bez grba.Meni kao Bošnjaku ali prije svega istoričaru je ovo neshvatljivo.U pitanju su istorijske crnogorske zastave a ne tuđe.Potpuno sam zbunjen.

Haris
Gost
Haris

Zašto Crnogorcima koji glasaju opoziciju smeta CPC iz ustava 1905. A trobojka iz 1905. je bila 13 godina dok je ovi isti srbi koji su je tada ukinuli sada kao traže ali samo zato što je ista srpska, a ne traže CPC. Kakav si ti to istoričar aaaaaaaahahahahahaha

brkoo
Gost
brkoo

I danas postavljam pitanje i stvarno mi nije jasno zašto nekome smeta trobojka tradicionalna zastava CG.

Haris
Gost
Haris

Zašto nekome smeta CPC tradicionalna crkva CG.

Davor
Gost
Davor

Ahahahahaha, e nasmijaste me jutros.
E ovo je bas dobro. Istina, nekis se srpski haker bas potrudio!
Ahahahahaha.
E jada….

Bokelj
Gost
Bokelj

Nebeska je to sila i nebeski narod 😂😂☝

Neso
Gost
Neso

To je samo dokaz da litije nisu vjerske, nego politicke. I da lazu organizatori kad kazu da su svi koji su nezadovoljni zakonom mogu da dodju. Politicke su jer se huska i skandira protic Crne Gore. Bas kao su ovdje pokazalali.

Koki
Gost
Koki

Srpska posla.

Serdar_mne
Gost
Serdar_mne

Eno su na IN4S obrisali sve komentare na ovu vijest i cak onemogucili nove. Ali tehnologija je cudo. Imam screenshoot komentara kako su ljudi padali u trans. Tu se doslo do Momcila, Obilica, ja sam mislio da je do jutros Kosovo oslobodjeno, jer to je bio znak sa neba.

GNK
Gost
GNK

окречите албанску заставу на Цијевни,ако смијете

luki
Gost
luki

ovo se u hibridnom ratu/specijalnom ratu/naziva FAKE DEEP NEWS. U ovom sluzaju vjestacki montirana fotografija.

ZRAK
Gost
ZRAK

To vam ukazuje put na Kosovo!

Slobo
Gost
Slobo

To je slika neba slobode!

dajevječna CPC
Gost
dajevječna CPC

Aj što im je narod primitivan toliko no kako redakcija i urednici toboš nekog obrazovanja i završene škole nekog,mogu biti ovako primitivni skandalozno lažljivi ovoliko, hahaha

Wilkins
Gost
Wilkins

Mora bit zastava na nebu kad su Serbi nebeski narod. Ni babe ovako ne gataju.

Jovo Kapa
Gost
Jovo Kapa

Ljudi nema sprdnje, ovo se mora zaustavit. Zabranit im treba djelovanje u CG. Od kako ovo rade u svakom gradu samo jacaju litije. Sinoc u Podgorici 40.000, Niksic 30.000, Berane 20.000, Bijelo polje 20.000, Pljevlja 18.000, Bar 15.000 … Ljudi Drzava je ugrozena, a mi sjedimo doma. Svaku noc seta 150.000 njihovih a nas nidje.

Haris
Gost
Haris

Ne no 750000 aaaaaaaahahahahahaha

BokeljHN
Gost
BokeljHN

i u HN 10 000

Hydra
Gost
Hydra

Malo si pod utiskom propagande,Berane i Bijelo Polje da bukvalno sve ljude izbrojis nemaju po 20 hiljada,a sve I da ih jeste bilo 20 hiljada to samo potvrdjuje cinjenicu koja se znala,da uvoze setace. U Podgoricu sinoc nije bilo 40 hiljada,da uzmem ubjedljivo najbolji slucaj bilo ih je 20-25 hiljada a I to je sumnjivo.Zavisi koji Srpski portal je prenio… Više »

Цар🇷🇺Романов
Gost
Цар🇷🇺Романов

Сендвич са мајонезом за бота ДФа.

Nikad vise 2016
Gost
Nikad vise 2016

Kako je lijepo vidjeti trobojku Petrovica.

xxy
Gost
xxy

DPS je u svojoj 30 godisnjoj vladavini vise od pola vladao pod tom trobojkom a takodje i Kralj Nikola a i Komunisti u SR CG i kasnije u R CG bez petokrake.
Sad je odjednom trobojka neki bauk!?

Ccc
Gost
Ccc

Nije bauk
Ali sad imamo drugu zastavu

Bokelj
Gost
Bokelj

Onda uzmi Tursku zastavu, ako ćemo tako, Crna Gora je bila pod njom 500 godina.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

xxy, i ti se praviš blesav. Dok je bila crnogorska, sa grbom ili petokrakom, od nas je bila poštovana i voljena a vama je smetala. Sada kad nije više zvanična zastava, vama je dobra, zato što je ka srpska. Svi srpski mediji vam jasno kažu da je to srpska zastava. Suština je što predstavlja. Naivnih više nema.

Mirko
Gost
Mirko

Voli svoje, postuj tudje! Ne znam koji dio vi mrzitelji Cg ne kapirate ovdje?

Laki
Gost
Laki

Pa sto vam onda smeta CPC koja je postojala u doba kralja Nikole??

CafeDelSrpska
Gost
CafeDelSrpska

A šta imaš da kažeš na činjenicu da se slika iz Banja Luke iz 2016. godine u javnost tendenciozno plasira kao slika iz Podgorice iz 2020. godine? Komentar?

Joo
Gost
Joo

I Srbistan je 500 godina bio pod Turskom zastavom……

Kralj Nikola
Gost
Kralj Nikola

Mogu misliti kako vas bole one desetine hiljada gradjana na ulici sinoc. Stize sloboda.

Bokelj
Gost
Bokelj

A đe se izgubiše stotine i stotine hiljada?? A muči nema vas 5 hiljada ukupno sa beogradom.

Novljanin
Gost
Novljanin

@Bokelj odakle si ti šljegao u Boku ?

Vjecna da jell
Gost
Vjecna da jell

kako ne bole ….pjeske lagano dobijaju izbore samostalno .. svaka nacrtana zastava i ristov setac glas vise dps. ..ziv bio pa vidio

Perjanik
Gost
Perjanik

Preselis se u Srbiju i slobodan si hahhahahhaha

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Nikola, baš nas boli.

Sada
Gost
Sada

Koji gradjani? Oni sto su uzasli na ulicama sa Cg zastavama da slave uspjeh nasih momaka na evropskom?

Joo
Gost
Joo

Laz i prevara…..kao i ta trobojka….🤣🤣🤣

Cus
Gost
Cus

Nisu vise stotine hiljada? Prije 2 dana bilo je vise ljudi na ulicu no sto ima u drzavu pa pitam

adminjedsmra
Gost
adminjedsmra

Nama sloboda od vas četnika treba.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Nije kampanja protiv države već mirne lutije protiv otimanja svetinja.

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

ovo je istina kao ono da je kosovo srbija…..

Bokelj
Gost
Bokelj

Kasnite 100 godina sa litijama protiv otimanja, Crnogorske svetinje su otete 1918. Došlo doba da se vrću.

NovljaninHN
Gost
NovljaninHN

@Bokelj Pošto si šljegao u Boku, da te pitam, uzmimo primjer manastir Savina u Hn koji je podignut prije 800 godina, Sv Sava, a HN nikada nije bio dio CG do 1945, sta kazes na to ? Čiji je ??

Joo
Gost
Joo

Parada za spasavanje privatnih biznisa svetosavske sekte…….

PG-TG
Gost
PG-TG

Ojjjj kukalo srpstvo ugašenoooo lažavoooo!!!

Nikad vise 2016
Gost
Nikad vise 2016

Koliko vas je bilo u Cetinju, 250 ili 300?

PG-TG
Gost
PG-TG

Bilo nas je petoro, ali dosta za vas hiljadu. Što ne dođoste?

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Ne mogu nikako da fotosopiraju grupicu koja je setala na Cetinje, neizvodljivo.

Zelena čoja
Gost
Zelena čoja

Za vas dosta

Haris
Gost
Haris

Pg-Tg 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Crnogorac
Gost
Crnogorac

-„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno. Laž je srpski državni interes. Laž je u samom biću Srbina. U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje… Više »

prolaznik
Gost
prolaznik

2020. godina i neko se zanosi ovakvim glupostima. Nije bolest sve sto boli.

dajevječna CPC
Gost
dajevječna CPC

Hahahaha 👍

Stanka
Gost
Stanka

A na ovo padaju ovi naivni litijasi, sto dalje od svog nosa ne vide.. zalosno

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Pa aj produži dalje samo…

Nikad vise 2016
Gost
Nikad vise 2016

Ja vidim trobojku kralja Nikole a ne srbijansku zastavu. A to bi trebao da zna autor teksta.

Bokelj
Gost
Bokelj

Pogledaj malo bolje, vidiš li i polumjesec i zvijezde?? Trebalo bi da znaš što to znači.

neka_foliranti
Gost
neka_foliranti

A sad ti odgovara kralj Nikola, nije više izdajnik i crnogorski patriota, saradnik Austrougara, a licemjeru, i tebi i takvima šuplje glave. Tuga koliko ste nadojeni lošim šovinističkim jogurtom. Svi na Trg danas, AJMO CRNA GORO!

Joo
Gost
Joo

Ja vidim srbijansku zastavu…..srbijanskoj zastavi nine mesto uCG….posto je Crnogorska zastava zabranjena u Srbistanu….ako je pokazes odmah je zapaljena…..

Zelena čoja
Gost
Zelena čoja

Ne lazi

Dosta je bilo
Gost
Dosta je bilo

Prpa dps-u. Narod i mladost su konacno izasli. Nema stajanja dok se diskriminacija ne ukine.

Gaso
Gost
Gaso

Dodji ti veceras na trg, pa da vidis sta je narod i mladost! Dosta je bilo sirenja lazi i uznemiravanja gradjana trobojkama i cudima!

Joo
Gost
Joo

Jedva cekamo javno iznesu malverzacije svetosavaca….koliko miliona eura iznose iz CG….mi stitimo svetinje da ih svetosavci bas sve ne rasprodaju srbijanskim tajkunima kao one na primorju…..

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Činjenice, vjekovni srpski neprijatelj. No da pitam je li ova proslava za Svetoga Sava na Ždrebaonik, jer su mu tamo kao kosti pronašli?

Bokelj
Gost
Bokelj

Ništa od toga, čistačica je to pomela i bačila.

Mileva
Gost
Mileva

Nacrtali popovi jupolom. Preostala im je jedna kanta kad su ikonopisali. To im je ćesto materijaj za oslikavanje crkava. KIĆ, KIĆ

dajevječna CPC
Gost
dajevječna CPC

Hahaha, top coment

Raspop
Gost
Raspop

Ma poceli popovi i montazama da se bave, nista me vise ne cudi od njih

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

To su vanzemaljci došli da pomognu braći srbima.

Serdar Krsto
Gost
Serdar Krsto

Samo pročitat što je Dobrica Ćosić napisao za Srbe

Techno Pop
Gost
Techno Pop

Velika je muka na mitomane.

Bokelj
Gost
Bokelj

Ima li struje u Petnjicu ?

Serdar_mne
Gost
Serdar_mne

Ovako je Medojevic objavio na svom profilu da migranti biju policiju u Francuskoj. Pa kad su ga raskrinkali da je to scena iz filma koji se snima obrisao je objavu. Ali njima jr bitno da sve bude upereno protiv Crne Gore. Oni se vade na to da ima kao vlast smeta, a pravi cilj svega ovoga je da omoguce da… Više »

Kacavenda
Gost
Kacavenda

hahahahaha a sto je ovo

Kralj Nikola
Gost
Kralj Nikola

Trobojka kraljevine CG

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ha ha, Kralj Nikola. Bješe li ti onaj što su te Srbi proćerali i uzeli ti državu i crkvu, pošto si im omogućio da pobjegnu u Grčku. I sad oni, koje je neko ubijedio da su Srb i koji bi te opet proćerali i uzeli ti državui, mašu crnogorskom zastavom a ne srpskom. Neće bit da je tako.

Haris
Gost
Haris

🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

ProMontenegro
Gost
ProMontenegro

Diskredirovat sve te… Mada nemase kredibilitet ni doma tako neka pisu nama u korust ide

Saša
Gost
Saša

Hahahahhahaha e jadovi jadni 😀

Haris
Gost
Haris

🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

CRNAGoroVječna
Gost
CRNAGoroVječna

haha ovo srpsko ludilo prevazilazi mjeru racia… koliko glupih ljudi na jednom mjestu!

Ilke
Gost
Ilke

Ajde ne melji. Bolje smisljaj boje za narednu verziju zastave i reci za narednu himnu.

Aco
Gost
Aco

,Iike, zastava i himna Kosova su odavno u opticaju !

Joo
Gost
Joo

Ilke….mi imamo svoju zastavu ihimnu….i NIKAD na vise srbijanac to menjati nece….nikad vise 1918.-a….e viva Montenegro 🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Kotoranin
Gost
Kotoranin

Ti da imas ista u glavu znao bi da je ovo Crnogorska zastava

Haris
Gost
Haris

🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Haris
Gost
Haris

🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Šamo
Gost
Šamo

Ha , ha , ha , pukli su skroz , znate da ima likova što vjeruju u ovo ha , ha …

Nindža Pipun
Gost
Nindža Pipun

Šta reći, …”laž je genetski kod u srpskom biću”… Takva im je svaka “istina”…

Haris
Gost
Haris

🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Dusan
Gost
Dusan

Sta reci vise o vama srbijancima? Ovo je isto ka kad su pisali da u Crnoj Gori ajkule ujedaju samo srbske turiste. Ne znam cemu se molite na tim molebanima ali definitivno morate da se pomolite da vam Bog oprosti zbog ovg Bogohuljenja koje cinite.

Budvanin
Gost
Budvanin

Burek za bota

Haris
Gost
Haris

🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Stari Djedo
Gost
Stari Djedo

Ja predlazem vec godinu dana osnivanje specijalne cyber jedinice za borbu sa cyber teroristima ali DRZAVU boli znate sto za to!

Benelux
Gost
Benelux

Narod nek pase travu a Srbi nek pametuju .

Benelux
Gost
Benelux

Biće da je od boga a ne foto montaža.

Joo
Gost
Joo

U Republici Sumskoj pre par godina…a onda malo fotosop, pa malo filteri i ukaze im se svasta…..

CafeDelSrpska
Gost
CafeDelSrpska

Haha. “Laž je najmoćnije srpsko oružje. Mi lažemo kreativno, lažemo inventivno, laž je u našoj osnovi”. Dobrica Ćosić.

Rodoljub
Gost
Rodoljub

I4S i borba nemaju dozvolu da budu mediji ali ovo je zemlja gde institucije ne rade svoj posao. Da li zato su nestrucni ljudi, primani po partijskoj liniji, da li sto intimno se slazu sa ova 2 portala itd, ali amaterizam je na svakom koraku. Boli sto je biro rada prepun ljudi koji vole i osjecaju Crnu Goru kao svoju… Više »

Maitland Niles
Gost
Maitland Niles

Svaka istina im je ovakva

Čova
Gost
Čova

Pukli su odlijepili totalno sprdnja živa sami sebi nek im je bog na pomoći nebeskom narodu

Send this to a friend