Politika

Nema kvoruma, odložena sjednica budvanskog parlamenta

RTV Budva

Zbog nedostatka kvoruma odložena je 35. sjednica SO Budva na kojoj su, kako je najavljeno, odbornici i javnost trebali biti upoznati na koji način je Ministarstvo finansija uz pomoć Privrednog suda blokiralo račun Opštine na 29,3 miliona eura.

Sjednici nisu prisustvovali odbornici DPS-a, SD-a i Crnogorske.

<<<Jelušić: Nećemo prisustvovati hitnoj sjednici povodom blokade računa opštine Budva<<<

O nastavku se odlučuje na Kolegijumu kod predjsednika Skupštine koji je zakazan za 13,30 sati.

Podsjećamo, uoči samog početka sjednice održana je pres konferencija OO DPS Budva na kojoj je saopšteno da ta partija neće prisustvovati hitnoj sjednici povodom blokade računa.

“Vidite i sami, na prvi pogled, što ste znači svih 30 godina da se nastavlja kontinuiraan rad na vašu štetu, upravo nepočinstvima onih koji su doveli do ovakve današnje situacije. Privredni sud Crne Gore je 19.maja dostavio opštini Budva tužbu sa predlogom stavljanja privremene mjere na garanciju. I zakonskom kamatom za oba potraživanja. Nakon osam dana nakon dostavljanja tužbe Opštini. Privredni sud je odredio privremenu mjeru opštini Budva  27. maja.  A dostavljeno opštini Budva 28.maja. Odgovoru na tužbu u obrazloženje da sud pokrene prekid postupka po ovoj pravnoj stvari. Ovo je jedno zastiće i sramota i procijenite sami, uskoro će izbori pa vidite kome ćete dati priliku. Oni su uzročnici ovog dešavanja”, saopšteno je iz DPS-a.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
PATIZANSKI PUT
Gost
PATIZANSKI PUT

NIKADA NIKOG NIJESAM OVOLIKO CEKALA SA MOJIH 68g KOLIKO VAS IZ CDMa?

Yorot
Gost
Yorot

Sto je ovo ja mislio pobjednici koji su još juče barjakčili sultanicom imaju ogromnu većinu?

Eee
Gost
Eee

Nije Carevic napravio taj dug dragi godpoda iz DPS nego VI sramite se sto se doveli Budvu u ovu poziciju, umesto da radite zajedno o resavanju problema vama jos jezik jos duzi pihhh

Hahahahaha!
Gost
Hahahahaha!

Đe ste, pobjednici? Đe vi je ,,ambasador”?!

Libero7
Gost
Libero7

Je li bila profesorica sa svojim djacima sto su fino vaspitani mjesto da bjezi od njih ona ih jos podrzava sramots za nju.

Send this to a friend