Politika

Nemiri ispred Opštine Budva: Oboren Liješević, Carević i Radović ponovo ostali isped vrata

Nataša Mitrović, Marko Bato Carević, Krsto Radović, Mijomir Pejović, Gojko Liješević i Nikola Jovanović sukobili su se jutros sa obezbjeđenjem koje već skoro dva mjeseca čuva zgradu lokalne samouprave i onemogućava njihov ulazak.

“Ja sam predsjednik SO Budva i odbornik u Skupštini, treba da zakažem nastavke 33. i 34. skupštine i molim vas da me pustite da prođem.  Tjerate me da kršim zakon, a to ne želim”, kazao je. Radović

Nekoliko minuta kasnije došlo je do nemira i sukoba razriješenih funkcionera sa privatnim obezbjeđenjem, nakon što je Gojko Liješević (77) kao najstariji odbornik pokušao da uđe na, kako je kazao, svoje radno mjesto.

Uslijed nemira između privatnog obezbjeđenja i bivših funkcionera koji su ovoga jutra pred Opštinom kako kažu tražili svoja zakonska prava, Liješević je oboren na stepeništu ispred zgrade, što je dovelo do još većih tenizija između odbornika i obezbjeđenja.

Član obezbjeđenja koji je bio u dirketnom kontaktu sa Liješevićem, nakon ovog nemilog događaja uz izvinjenje je pružio ruku najstarijem odbornik SO Budva.

Odbornica Nataša Mitrović, kazala je da smo proteklih par mjeseci svjedoci nemilih događaja koji su uznemirili građane Budve.

“Vidjeli smo kako se krše zakon i Ustav, kako se hapse i prebijaju funkcioneri i građani koji brane izbornu volju. Ime čovjeka koji je sve ovo započeo svima nam je vrlo dobro poznato. To je isti ovjek koji je provocirao i na nelegalnoj skupštini održanoj u subotu”, kazala je Mitrović.

Gojko Liješević istakao je da oni samo pokušavaju da se ljudski i legalno vrate na svoja radna mjesta i dovrše započeto.

“Zar nije sramota, da neko dva, a neko tri mjeseca ne prima platu? Do sada je sve bilo redovno izvršavano i državi i narodu, a sada ništa. Ovo je blef. Žele da nas zaplaše, a nama klecaju koljena non stop! Rade stvari silom na sramotu, zakazju nelegalne sjednice, razrješavaju odbore, a sve u cilju stvaranja panike kod naroda, a sve to ide u našu korist, jer se vidi ko su zapravo ti ljudi.”,kazao je Liješević.

Prisutnima se na kraju obratio i Radoš Raičević, bivši odbornik DPS-a Berane, koji je kazao da su svi svjesni o čemu se ovdje radi.

“Beranci i Budvani imaju neku čudnu sponu, a ta spona je iskra u ovoj našoj Crnoj Gori. Mi i vi dobro znamo o čemu se ovdje radi. Narod je počeo da se budi i stavlja svima do znanja kakva je situacija u Crnoj Gori”, poručio je Raičević.

On je istakao da su podjele juče pokušane i u Beranama, ali da su građani Budve kao i njegovi sugrađani vispreni, te da neće dozvoliti podjele kojima će biti vladano nad njima.

“To je prljav marketinški trik. Trpi narod Budve i narod cijele Crne Gore. Treba se boriti za istinsku Crnu Goru i za budućnost”, kazao je.

Raićević je svojim bivšim partijskim kolegama poručio da “stave prst na čelo” i razmisle kojoj strani treba da se privole.

Opština Budva i danas nakon skoro dva mjeseca od početka aktuelnih poltiičkih dešavanja i dalje je blokirana. Do izbora je ostalo 22 dana.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Leopard
Gost
Leopard

Da li treba neko da se ugleda na vas?

Babji_zub
Gost
Babji_zub

Ovi ne bi losi bili u vatrogasnu da se zaposle…Spremni nekii političari

Emina
Gost
Emina

Politika citav opozicije zasniva se na pljuvanju Mila i DPSa, imate li vi sto konkretno da ponudite, neku investiciju ne daj boze?

Boss
Gost
Boss

Neka se Carevic obrati svom dragom Vucicu za dalje instrukcije ili mu vise ne daje toliko para da bi ga slusaoo?

Losmi
Gost
Losmi

Ostavite ovaj grad da se oporavi od vasih pljacki i vaseg unistavanja. Dosta vise ovoga!

Mareza
Gost
Mareza

Bato ne moze da prihvati da je izgubio. Neka se makne vise iz Budve. Dovoljno je upropastio, barem njega da ne gledamo

Bijela
Gost
Bijela

Cirkuzantima je mjesto u cirkusu. Ne znaju u Df šta je ozbiljna politika.

Ural
Gost
Ural

Vandalizam…Zato vas ljudi nece glasati…Sami sebe dezintegrisete..Posle ce biti neko vam kriv sto ste opet opozicija…

2020
Gost
2020

A dje je oni Dajkovic da ovo ovjekovjeci…

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

spona između berana i budve je što 40% stanovništva budve čine beranci.

Budvanin
Gost
Budvanin

Nikakvo iznenadjenje od ovih, nista bolje ni ne ocekujemo, Budva ce pobijedit 💪🇲🇪

Adil
Gost
Adil

Tacno bi da sjednu jos ovih 20 dana da pokradu sve sto se moze pokrast jer znaju da nikad vise u Budvi nece doc na vlast

Alen
Gost
Alen

Kakvi su ovo dzunglasi, narod je vidjeo da vam.je stalo do svojih stolica i svog interesa, boli vas briga za narod u Budvi

LadyM
Gost
LadyM

Budvani vas ne mogu podnijeti vise, blam ste ovoga grada, sram nas je kako smo mogli glasati za vas prije..uzas.

Sofija8
Gost
Sofija8

Carevic i Radovic da prihvate poraz vise, izgubili ste Budvu i gotovo je!

Lara
Gost
Lara

Nemile scene ce nam postati svakodnevnica ukoliko ovi dodju na vlast. Dali smo im priliku i iznevjerili su nase povjerenje, samim tim sto nista za nasu opstinu korisno nijesu uradili

Naroz
Gost
Naroz

Cetnicka horda, priprosta rulja.

Miško
Gost
Miško

Tesko ce oni Budvu i nas gradjane pustiti na miru. Budva je postala njihov poligon za pravljenje skandala i narusavanje javnog reda i mira

Neven
Gost
Neven

Oni i trebaju da ostanu ispred vrata, jer su i ovako nesposobni za rad u interesu gradjama

Zvoncica
Gost
Zvoncica

Treba njima neka policija poput one Vuciceve, ne bi im padali nemiri na pamet.

Leptirica
Gost
Leptirica

Ovo je pravo lice opozicije, samo im nemiri odgovaraju.

Makarena
Gost
Makarena

Njima je ovo preslo u naviku, da prave nerede i skandale

Badem
Gost
Badem

Napustite vise ovaj grad, odje ste nas upropastili, doveli do samog dna.

Macaka
Gost
Macaka

Iz dana u dan pokazuju za sta se zalazu.. Primitivci..

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Kiko, zašto si agresivan? Zar nije MIR TVOJA NACIJA?😂😂😂 Šta rade ovi Ristovi mladočetnici, jel’ oni stvarno misle da smo svi na kolektivnom sisanju vesla pa ne vidimo ko su, što su i za koga su..

Mostanica
Gost
Mostanica

Divljaci.

Marbo
Gost
Marbo

Ne mogu da vjerujem da se i dalje bave sa ovim!
Pa dokle vise ljudi?
Bili ste na vlasti dvije godine i sta ste uradili?

Ckara
Gost
Ckara

E ovo niđe nema! Ja ne znam kako vi mislite da idete dalje sa takvim razmisljanjem.Blago DPS-u dok ima vas 😀

Makarena21
Gost
Makarena21

Ovo je primjer kako ne treba! Budvani, znamo sta nam je ciniti! Na izbore u sto vecem broju, i ODLUCNO! U civilizovanoj drzavi, ovako nesto ne smije da se desava!

Bozo Bjelica
Gost
Bozo Bjelica

DPS ne vidjeno zlo Crne Gore uzalud izbori 30 Avgusta ne odrijecuse oni vlasti tako lako

Podbišće
Gost
Podbišće

Nećemo dozvoliti da se od napadača pravi žrtva, od primitivaca koji psuju i vrijedjaju uzorni građani, niti da se od izgrednika koji zloupotrebljavaju komunalce i vatrogasce za sukob sa policijom prave političari, odnosno legitimni predstavnici građana

Ostatija
Gost
Ostatija

Posle bilborda koji slave okupaciju crne gore 1918te,nista me iznenaditi ne moze.

Macole
Gost
Macole

Moj dozivljaj Budve je da je nazalost urbanisticki upropastena, ne dolazi do izrazaja.

Kafidžonka
Gost
Kafidžonka

Čelnicima budvanske opštine očigledno je bitnije blokiranje grada i građana, pozivanje na litije i molebane, te zakazivanje hitnih sjednica, a ne sređivanje puteva koje su obećali.

Marpl
Gost
Marpl

Čitav politički angažman DF-a se sastoji iz dvije i samo dvije aktivnosti: 1. Napadanje protivnika najgrubljim i najodvratnijim metodama, koristeći rječnik kojeg bi se svako pristojan zastidio i 2. Kmečanje o ugroženosti srpstva. Volio bih da znam za ovih 30 godina političkog djelovanja kakav su to uspjeh napravili ovi vječiti politički luzeri. Sem ako se za uspjeh ne smatra što… Više »

Uskok
Gost
Uskok

da li je moguće da za dvije godine na vlasti nijesu bili u stanju da donesu makar jednu važnu odluku od javnog interesa, a kamoli da realizuju neki projekat od značaja za lokalnu zajednicu?

Maldita
Gost
Maldita

zašto su prevarili svoje članove i građane Budve neispunjavajući nijedno predizborno obećanje a unaprijedili svoje privatne biznise?

Rejna
Gost
Rejna

Njeni protagonisti završili su na smetlištu istorije ili optuženičkim klupama. Njihova sumanuta ideja je poražena još 1997, a obnavljanjem državnog suvereniteta, članstvom u NATO i napredovanjem u evropskim integracijama, jednom zauvijek je stavljena tačka na sve ove “ideološke zabune” i stranputice kojima se grupa šovinista i nacionalista juče kretala.

Grizli
Gost
Grizli

Crna Gora, Crnogorci i crnogorsko more preživjeli i njihove mnogo značajnije i neuporedivo opasnije ideološke očeve i đedove, a njih današnje će biti dovoljno da prezru do zaborava. Veći napor nijesu ni zaslužili

Zorka
Gost
Zorka

JA SAM MISLIO DA CIRKUS DOLZI SAMO LJETI U BUDVU!? A,DA OVO JE “ZADNJI SRPSKI VOZ”!

Fossil
Gost
Fossil

Nesrecna Budva sto je dozivjela.Puna izbjeglica koje smo primili,pa nam sada rade o glavi,domacih izdajnika od kojih pola je jedva zavrsilo osnovnu skolu ,neznavenih tipova od kojij polovina ne zna koliko planeta ima kontinenata a neki ni dje je SrbijaJad i bijeda od nekadasnje lijepe Budve.

Omegle
Gost
Omegle

Davno je ova srbadija prodala majčino mlijeko !

Korset
Gost
Korset

Tesko nama sta nam napravise od grada, ovo postaje cirkus.

O Tempora...
Gost
O Tempora...

Vratiti Carevića i ostale u drugi razred osnovne. Njima nije jasno da 17 je veće od 16. Treba im i dopunski časovi iz Prirode i društva.

Eva_zuta
Gost
Eva_zuta

Primitivne , destruktivne licnosti koje samo znaju za silu i nista drugo !

Slikarka
Gost
Slikarka

Nisu za bolje!😂😂😂😂

Vanzemaljac
Gost
Vanzemaljac

Jadno ovo obezbjeđenje,nije im lako izboriti se sa ovim nasilnicima!

Sejo
Gost
Sejo

Radoviću,kažeš da te “tjeraju da konstantno kršiš zakon”, a ti ne poštuješ sam sebe prije svega.

Влада и Гиле
Gost
Влада и Гиле

Доста је било да паметнији попуштају а да непаметни владају.

Srbin
Gost
Srbin

A đe nađoste Radoša?? Baš ste se usrećili s njom

Virus
Gost
Virus

DPS, koji odlazi u istorijski glib na izborima u Budvi i cijeloj Crnoj Gori, na aparatima

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

Varas se svetosavski agitatoru….DPS nikad jaci…..1. Septembra vas salje na smetliste istorije dje pripadate 😉 i to ZA VAZDA xXx

Pendal
Gost
Pendal

Ove snimke treba ubaciti u video za nnjihovu kampanju, da vidi narod kako se divljacki bore za prevlast

Ferol
Gost
Ferol

Ovim velikosrpskim izrodima je jedini cilj nestajanje i unistenje Crne Gore, zajedno sa Ristom i opozicijom. Dzaba vam i da se svi udruzite ne damo nasu nezavisnu drzavu

Nikad vise 1918
Gost
Nikad vise 1918

Da srbofasisti osvoje vlast kako misle da vladaju kad su u dubokoj zavadi sa Crnogorcima sa Bosnjacima sa Albancima sa Hrvatima kako vladati sa onima nad kojima su izvrsili genocide

Putnik
Gost
Putnik

Gospodu bi trebalo poslati u zatvor na jednu vaspitnu. Žalosno je da su to bili rukovodioci Budve i da je neko njih podržavao.

Crnooka
Gost
Crnooka

Ko moze ove nasilnike da podrži.

Milica
Gost
Milica

Nije ni ovom obezbjedjenju lako 🙄

Kameleon
Gost
Kameleon

Treba vas opet vratiti u zatvor, da se opametite malo.

Matiz
Gost
Matiz

Najgore sto je moglo zadesit budvu je bila ova politicka organizacija anticrnogoraca, to je politicka korona.

Zena_od_sultana
Gost
Zena_od_sultana

Nemam komentara samo Cu reći da ste nasilnici .

Strelac
Gost
Strelac

Je li vas sramota od porodica da gledaju ove snimke, pa onda od gradjana .

Helena
Gost
Helena

Ovo su poslednji trzaji carevica i radovica i ne treba im poklanjati puno paznje

Pivcee
Gost
Pivcee

Partija treba da vam se zove divljaci.

Zver
Gost
Zver

Malo im je što upropastili Budvu sad oće još da je dokrajče

mrkela
Gost
mrkela

Ne mogu da prebole svetinju od Budvanske kase , svako joj se jutro primiču a ovi ih ćeraju . Izgleda sveta kasa više neće padati u četničke ruke .

Lepotica
Gost
Lepotica

Treba ih kazniti za ove postupke, jer više nema smisla

Lenkica
Gost
Lenkica

Vi ste ruzna proslost nase Budve.. Nijeste bili sposobni da jednu opstinu vodite kako treba, napravili ste ruglo od nje

Kana58
Gost
Kana58

Ko zdravog razuma moze da podrži ove političke cirkusante

Patrick
Gost
Patrick

Aj moj Carevicu prti…

Zorica
Gost
Zorica

Opustosili Budvu pa oce jos..

Sarica
Gost
Sarica

Oni nisu ni za ispred vrata..

Lenkica
Gost
Lenkica

Carevic je amaterski vodio vlast u Budvi ali je profesionalno napunio dzepove

Fox
Gost
Fox

Stide li se oni svog divljaštva

Ivi99
Gost
Ivi99

Malo im je ovo bilo, oce jos vise da uniste sve!

Sociolog
Gost
Sociolog

Imamo sreće sto vise nemaju nikakvu ulogu u opštini i nadamo se da je nikad više neće ni imati!

Trubjela
Gost
Trubjela

Njima je mjesto u Ziks!

Fox
Gost
Fox

Kad izgube izbore cudice se zašto je to tako. Ko ce ce glasa ove sto su iz cirkusa dosli

Dobrota
Gost
Dobrota

Divljaci iz DF-a

Merkur
Gost
Merkur

Carevicu i ekipo iskoristite ovo malo do izbora da izazovete paznju na ovaj nacin, posle toga se sakrijte u misju rupu i ne izlazite

Mijaujork
Gost
Mijaujork

Hvala bogu pa nikad vlast nece vise vrsiti ovakvi kao bato i krapo

Egzodus
Gost
Egzodus

Samo vi lajte ispred vrata ,nikad vise necete biti vlast

Osjecenica
Gost
Osjecenica

Kakvi su ovo neljudii, sve ih treba hapsiti!

Trubjela
Gost
Trubjela

Vase vrijeme je proslo. Pa pa

Vilusi
Gost
Vilusi

Dokle vise dokle?

Nudo
Gost
Nudo

Jadna opozicija pokazuje poslednje dane politickog zivota.

kontraš
Gost
kontraš

Dje je bato podizvodjac ,da nije jos kakav tender sredjivao

Kuside
Gost
Kuside

Kakvi su ovo nesoji. Sta oce vise?

KontraMiting
Gost
KontraMiting

Istinska crna gora je isti podizvodjac na sve temdere po njima

Ksenija
Gost
Ksenija

Vrijeme je da se Budva vrati u ruke obrazovanih I sposobnih ljudi koji ce joj povratiti stari ugled koji su unistili bas ovi ljudi koji nasiljem i necivilizovanim nacinom pokusavaju da se vrate na vlast

Ksenija
Gost
Ksenija

Izgubili ste vecinsku vlast sta jos ocete? Carevicu imo si priliku da nesto uradis a napravio si ruglo od nase najljepse Budve

Ksenija
Gost
Ksenija

OVe snimke je zalosno gledat, na sta su spremni ovi ljudi, koliko nisko mogu da se spuste zarad vlasti..

Vila
Gost
Vila

Koji đilkoši

Merkur
Gost
Merkur

Zasto su ovi ljudi jos uvijek na slobodi? njima je odavno mjesto u zatvoru, zbog visegodisnjih manipulacija i milionskih pronevjera

Suncica
Gost
Suncica

Zasto ovaj Carevic dostojanstveno ne prihvati gubljenje fotelje nego se ovako bruka? Napunio si dzepove i brisi, dosta ti je

Lovcen
Gost
Lovcen

Koji đilkoši…

Anti DPS
Gost
Anti DPS

Ovoga raicevica kad vidim zeludac mi se prevrne,klasican izdajnik koji glumi moralnu velecinu

Nina25
Gost
Nina25

Gradjani Budve se stide od ovakvih poteza nekadasnjeg nosioca vlasti u Budvi..

Kaktus
Gost
Kaktus

Raicevicu mogao si prec u uru ili demokrate ,nisi bas morao transfer u dakin ravnogorski pokret

Leart
Gost
Leart

Kakvi su ovo divljaci,pih

Komita
Gost
Komita

Je li moguce da ovi ljudi skoro mjesec dana pokusavaju da provale u opstinu

Liberal
Gost
Liberal

Oowt ovi divljaci ?

Ranko
Gost
Ranko

E cirkusa ovoga,ovako necemo moci u Jevropu jok jok

Patriotizam
Gost
Patriotizam

Radoše, bolje da kritikuješ onaj sražni čin koji se juče desio u Beranama, nego da pametuješ!

Kika
Gost
Kika

Nije njih ni trebalo pustati iz zatvora, to je najveca greska bila

Suncica
Gost
Suncica

Ispali ste iz fotelja, batalite taj cirkus vise. Budvani hoce normalnu vlast

Lovcenac
Gost
Lovcenac

Budva ce odlucno reci ne ovakvoj politici, nevaspitanju i primitivizmu

Lenka
Gost
Lenka

Ova druzina stvarno nije normalna, gradjani Budve se stide i srame njihovog ponasanja

Slobo
Gost
Slobo

Sve dok se bude trpjeoo i dozvoljavalo da rade ove stvari, imacemo jos veci probolem. Jednom treba zavrsiti sa svim ovim

Javorak
Gost
Javorak

Toliko su srozali Bd. Sta hoce vise?!

Velimje
Gost
Velimje

Kad ce vise kraj ovome?

Waikiki
Gost
Waikiki

Carevicu je malo 20 godina uzurpacije plaze Ploce pa bi jos koji milion da zagrne.

Radmila
Gost
Radmila

Treba ih sve procesuirati i pozvati na krivicnu odgovornost za skandalozno ponasanje i postupanje

Bašča
Gost
Bašča

Neka ih, ne dirajte nista, tu im je mjesto.

Lovcen
Gost
Lovcen

koji cirkuzanti što je ovooo???

Bogetici
Gost
Bogetici

Divljaci!!!

Teona
Gost
Teona

Ne smije se dozvoliti ovakvo ponasanje bilo kome u nasoj drzavi, prevrsilo vise svaku mogucu mjeru zaista

Itana
Gost
Itana

I ovi cirkusanti se nadaju da će njih neko da podrži na izborima

Opatovo
Gost
Opatovo

Jel vas to Dimic poslao da urlicete i gurate obezbijedjenje.

Marko76
Gost
Marko76

Dokle vise ovakvo nasilje, destrukcije i primitivitam? Mora se stati na put ovim ljudima

Milutin
Gost
Milutin

Samo oštro dok možete

Lovcen
Gost
Lovcen

ahahahhahah veli prisutnima se obratio Radoš Raičević ahahhhahaahhahahahhha komedija

Analitičar
Gost
Analitičar

Oce li se oni konačno pomiriti sa tim da su fotelje izgubljene da dopuste opštini da se izvuče iz krize u koju su je oni svojim neodgovornoscu i neradom uvukli

Brutus
Gost
Brutus

I vi se pozivate na demokratiju vi koji upadatw kroz prozor e vi ste sramota Budve i 30 og ce vam budva rec sto misli o vasoj fasistickoj politici

Megatron
Gost
Megatron

Kakva horda rqzularena neartikulisanih krikova… Iz koje dzungle ste se dovukli

Zecanka
Gost
Zecanka

Presmijesna je ova njihova predstava ali ne prolazi vise kod gradjana Budve. Porazeni ste, shvatite. Budva je u rukama najbolje partije – DPS!

Decimus
Gost
Decimus

Razularena rulja pustena s lanca… Sto vam jje jesu li vam jutros tanku kafu skuvali pa ste nervozni… Alo huligani opozicije vi ste sad pluskvamperfekt

Slano_jezero
Gost
Slano_jezero

A sta rade,idemo sad gips preko farmerica Carevicu🤣🤣🤣🤣🤣

Crnogorac
Gost
Crnogorac

E svaka čast momcima iz obezbjeđenja kako imaju strpljenja za ove cirkusante

Tina88
Gost
Tina88

Ispred vrata im je i mjesto. Nikad vise u fotelji Opstine Budva. Idemo Dps!!!! Do pobjede na izborima!

Zena_od_sultana
Gost
Zena_od_sultana

Ovo se vise ne moze gledati. Primitivci jedni. Dps je opcija koja Budvi treba. Puna podrska!

Regent
Gost
Regent

Dal je moguce da ovi ljudi se bore za funkcije po cijenu zivota. Dosta je bilo vise nasilja od strane DFa i Demokrata 30 tog idete ispod cenzusa.

Blenda
Gost
Blenda

Nije problem da udju u zgradu nego sto tamo stvaraju haos,kao da su diverzanti ..A novinari -nije privatno obezbjedjenjr (nijesu telohranitelji pojedinca) nego obezbjedjenje Opstine.Zamislte ,da ste od redakcije angazovani ,kao novinar po ugovoru o djelu,da li bi bili privatni novinar ili reporter recimo CDM-a. No,daj Boze da onim nasrtljivcima dodje u glavu da su opozija a ne vlast,kao svuda… Više »

Jasmina
Gost
Jasmina

Aoooo. Kako su dosadni. I ne treba da ulazite u Opstinu bando jedna. Dps VLADA BUDVOM. Vi ste proslost!

Helena23
Gost
Helena23

Opet ovi gubitnici i njihova izrežirana predstava! Prestanite vise. Porazeni ste! NAPRIJED DPS!

Maraska
Gost
Maraska

Divljanje ponovo i neprimjereno ponasanje…sramno…

Pine
Gost
Pine

Jako ružan primjer, da akademski građani ovako nešto uopšte i rade..a građani sa nepovjerenjem u iste- to trpe !!!
Podjite više u prošlost !!!

Budibogsnama
Gost
Budibogsnama

Šta ovi u stvari hoće? Vremeplov?

Proximus
Gost
Proximus

Vi ste jedna nesposobna gomila kojoj je pcigledno dosadno pa se nateze sa obezbjedjenjem… Sram vas bilo

Aga
Gost
Aga

Ove ljude sve treba krivično sprovesti, nije ovo zoološki vrt već se nalaze kod Opštine…

Maximus
Gost
Maximus

Najobicnija rulja koja ne moze da podneze gubitak fotelja pa oce silom da uzme ono sto im ne pripada… 30og ce vam sve biti jasno huligani iz opozicije

I HAVE
Gost
I HAVE

Koji su ovo indijanci je li moguce.. Df i demokrate, nema razlike.

Ribolovac
Gost
Ribolovac

Kakvi divljaci, kakva sramota, e ovo se ne glasa ljudi moji, protiv ovog ponašanja DF i Demokrata mi moramo glasati!

Andertalac
Gost
Andertalac

Opet divljastvo iz opozicije. U džunglu, pa tamo radite sta hocete!

Susnjar
Gost
Susnjar

Divljanje i primitivizam ponovo od strane DF i Demokrata, žalosno čemu moraju građani Budve da prisustvuju…

Djoko
Gost
Djoko

Slam idpred vrata nego dje. Plac za foteljom ne moze stati. Sram vas bilo.

ralemale
Gost
ralemale

kako se ne stide svog ponasanja ovi pocetnici …a ove srbijanske snajke bi deportovao momentalno pa neka po cicevcu srbuju…

Send this to a friend